• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta kedvenceim között van Rebeka ,de a kerület kiesik a szokásos útvonalamból,igyhát sem az időbeosztás sem a hely nemigen vonzott,meglátogatni.
    E vasárnapon a 2 kerületben volt dolgom ,ezt elintézve gondoltam megpróbálom hátha összejön egy tali,és pár csörgésre felvette, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, éppen volt szabad időpontja.
  • Megközelítés:

    Ezután cimet kaptam ,s mivel a nagy meleg miatt a város is sziesztázott , GPS pontos ,gyorsan odaértem.
    A cim egyértelmü autóval parkolás szomszéd utcában ingyenes.
  • Helyszín:

    Ház elől hivtam, pont másik hivásban volt,majd visszacsörgött ,elmondta a bejutási kódot,kapu kinyilt, majd egy emelkedőn felbaktattam a tetthelyig,az ajtóban már várt.Heliomat szemüveggel kicsit nehezen láttam a nagy napról a ház félhomályában,de segitett ellavirozni a masszázs szobájába,mert több is van, de pont nem rendelt akkor senki.Gyorsan ledobtam cuccaim ,volt szobainas és asztal a cuccokat lepakolni majd ,kaptam türcsit elnavigált a fürdőig lescapatni az út porát.Szobában matrac volt s földön ,ahol folyt a szeánszunk, de masszázs ágy is található,tükör is van a falon. A furdő szobában zuhany fülke függönnyel ,pár tusfürdő és szájviz is volt.
  • Hirdető külseje:

    A külső teljesen megfelel a képeknek kinézetre és életkorra egyaránt ,egy fekete szettben fogadott,ami csak a levezetés során került le róla
  • Masszázs:

    A masszázs technikája nekem kicsit érdekes volt ,kellemes és ellazitó olajos,rábiztam csinálja a saját elképzelése szerint ,a lányok akikhez járok(nem sok) erotikus masszázsra,teljesen más stilust képviselnek,de mindenképpen jó volt ez kétségtelen.
    Beszélgetni nem nagyon volt kedvem inkább a halk zenét hallgattam csendben ami a rádióbol szólt ,ellazitott tehát célját elérte.
  • Kényeztetés:

    Már vártam a fordulj meg varázsszót ,ő pedig kezet mosni ment ki a fürdőbe az olajos masszázs után.Ledobta a két részes fogadó szettjét igy már meztelen fogott neki kényeztetésemhez.Ujra beolajozta a kezét és persze a velem egykorut is ,kellemesen masszirozta,mikor is rákérdeztem hogz igényli e a kölcsönös kényeztetést,amire igenlő választ kaptam.
    Ezután ő feküdt hátára ,és en szép lassan elkezdtem kényeztetni a cicikkel kezdev szép formás cickói vannak jól regaálnak a kényeztetésre,rövidesen eljutottam a csodás kelyhéhez ami majdnem simára borotvált volt .Elkezdtem csakis a nyelvemmel,kellemesen izgatni
    a csiklóját iiletve punci ajkait,halkan nyögdécselt ,ergo élvezte majd egy csodálatos orgazmust élt át.Hagytam kipihenni a fáradalmakat.
    Ezután ismét helycsere immáron én voltam a soros a kényeztteésben ,lassan kézzel majd később be be kapta a farkincám ,kellemesen kényeztett majd orgazmusom látva közeledni a cicijére irányitotta a kilövellő anyagot.
    Kiszolgált szilviával letisztogattam magam,elvonult egyszer ő fürödni majd követtem én is .
  • Elszámolás:

    Fürdésből vissaztérve rendeztem a rendezni való rózsaszálakat,sxtrákat nem igényeltem elég volt a meglévő paletta,felöltözés majd tipli.
  • Összkép:

    Kellemes órácskát töltöttem Rebekával,ha még adódik alkalom szivesen megkeresem egy röpke órácskára.
Happy Massage