• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online foglaltam időpontot a weblapon, ami gyorsan és zökkenőmentesen zajlott.
  • Megközelítés:

    Én autóval érkeztem, könnyen tudtam parkolni a háztól kb. egy utca távolságra. Hétvége lévén a parkolás ingyen volt.
  • Helyszín:

    A lakás maga egy új építésű lakótömben található, Megérkezésemkor hívtam Biancát telefonon, és kedvesen elmondta hogyan tudok bejutni. A szalonba kopogás után rögtön bebocsátást is nyertem. A folyosóról az előszobába értem, ahol letettem a cipőmet és be is kísért a randi helyszínre, ami egy tatamis szoba volt két oldalt tükörrel. A szobába ezen kívül szék a ruháknak és egy kis szekrény volt a "technikai" dolgoknak. Két fürdőt láttam, én mind a három esetben a zuhanykabinosban voltam. Két féle tusfürdő van fali adagolóba, célnak megfelel. Egyéb iránt mindenhol rend és tisztaság. Célnak megfelelő hangulatos kis lakás.
  • Hirdető külseje:

    Biancát egész jól tükrözik a fotói. Alacsony barna bőrű formás csajszi, isteni fenékkel és fenséges mellekkel. Nem vékony, de nem is dundi, feszes a feneke és természetes közepes mellei vannak. Nem emlékszem miben fogadott, de masszázs alatt csak bugyi volt rajta.
  • Masszázs:

    Megérkezését után bekísért a szobába. Mivel nem voltam még náluk ezért megbeszéltük a lehetőségeket és, hogy miket szeretnék. Mivel másfél órás programra mentem, éltem a kétszeri levezetéssel.
    A megbeszéltek után Ő elment előkészülni engem meg elkísért a zuhanyzóhoz. Mikor visszaértem a zuhanyból Ő még nem volt a szobába, de pár perccel később belibbent Ő is. Itt még gyorsan átbeszéltük a programot, aztán el is kezdte a masszázst. A masszázs a két levezetés előtt volt nagyjából 10-10 perc lehetett. Nem volt egy erős gyúrás, de jól esett. A vádliktól indult, majd fenék a derék és a hát is kapott egy kis gyúrást. Elvétve voltak erotikus benyúlások, amik remek felvezetői voltak a fordulásnak.
  • Kényeztetés:

    Nagyjából egy 10 perc után jelezte, hogy fordulhatok. A lábaim közé ült és jó sok olajat csorgatott rám. Nagyon ügyesen dolgozik kézzel, különböző technikákat használ. Mivel kértem láberotikát, kis kézi keményítés után a lábával kezdett el kényeztetni. Itt is többféle technikát alkalmazott. Volt hogy a talpai között siklottam, volt hogy a lábujjak között, de egyszer a két combja közé vette a szerszámom és a combját dugtam. A lábas móka után felült mellém és kézzel dolgozott tovább. Itt többféle technikát alkalmazva csúcsközeli állapotba vitt, majd hirtelen elengedett. Ezt vagy 8-9-szer ismételte, majd megkegyelmezett és óriásit lőttem. Törölgetés, zuhany és újabb rövid masszázs következett. A második masszázs alkalmával szóba kerültek a nem feláras extra domina szolgáltatási. Mivel nem próbáltam még ilyet, ezért megbeszéltek, hogy bevezet ebbe a világba. Így hátra fordulás után, kézzel megint megkeményitett, majd hajgumival megkötözte a farkam és a golyókat is. Hiába profi ezen a téren, hamar megállapítottuk, hogy ez a dominás dolog nem az én területem, ezért vissza is tértünk az első lingam koreográfiájához. Így egy kis footjob után kézzel dolgozott rajtam, majd hosszas és kitartó kézimunka után a melleit simogatva ért a vég.
  • Elszámolás:

    Az első zuhany után, amíg vártam rá kihelyeztem a kis szekrényre, így egyáltalán nem került szóba.
  • Összkép:

    Alapvetően nagyon jól éreztem magamat Biancával. Mester fokon űzi az erotikát, tényleg azon van, hogy jól érezze magát vele az ember, nem megúszni akarja a programot. Habár a másfél orat nem töltöttük ki (kb.15 perccel előbb távoztam) egyáltalán nem volt bennem hiányérzet.
Happy Massage