• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta a kedvencek között volt a hölgy, tetszettek képei és a róla írt beszámolók is. Mivel előbb végeztem aznap, réárő idő lévén megcsörrentettem, szerencsére épp szaba volt, 30 perc múlva mehettem is. A telefonos egysztetés alatt kedves hangon, nem gépiesen, pontsan tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam a telefonban, melyet a navigáció ismer, a ház elé vezetett. Parkoló van sok, fizetős, a BKV több járata is megtalálható 5 perc sétára, 10 percen belül közlekedési csomópont is van (Keleti PU). Újabb lpítésű tömbház, kisebb forgalommal, lehet találkozni lakókkal/ide érkező emberekkel.
  • Helyszín:

    A lakás több szobás, ketten rendelnek, de a logosztika tökéletes, csak másik nagy cipőt láttam, senkivel nem találkoztam. Mivel újabb építésű ház, nem sok panasz lehet, nekem nem is volt. A fürdő nagy, kádban lehet tisztálkodni többféle tusfürdővel, van zuhanyfüggöny, kádkilépő, szájvíz és dezodor is a komplett felfrissüléshez.
    A szobában szobainas várta ruháimat, egyéni válogatás zene szólt pendrive-ról, a tetthely egy franciaágy, mely mellett a falon tükör van a mozi szerelmeseinek, illetve klíma is működött, kellemes hőmérsékletre állítva.
    Mindenhol patyolat tisztaság volt, kifogástalan a helyszín.
  • Hirdető külseje:

    A képeknek mindenben megfelelő hölgy fogadott. Igazából szerintem a képek nem túl jók, élőben sokkal csinosabb a hölgy, megérdemelne egy profi fotósorozatot. Erre rátesz kedvessége, közvetlensége. Csinos alsóneműben fogadott, egyből magával ragadott az érzés. Tényleg olyan érzés, mintha az ember a kicsit félénk barátnőjéhez menne - nem ugrik az ember nyakába, de nagyon kedves, érdeklődő, simogatós, ölelős lány. Csinos alsóneműben fogadott, egyből magával ragadott az érzés.
    A higiéniája tökéletes, elkészülve várt rám.
  • Action:

    Érkezéskor puszival fogadott, bekísért a szobába, ahol vetkőzésem után megmutatta a fürdőt. Tisztálkodás után 2 percre magamra hagyott, rende tette utánam a terepet a következő érkezőnek. A szobába érve rendes, mély, nyelves, barátős csókolózásba kezdtünk, ez el is tartott egy ideig, közben simogatások és markolások (részemről) voltak. Az ágyra keveredtünk, ahol ő a hátára fekve simogatott, így én indultam felfedező útra. Szereti a kényeztetést, nyakát, vállát, cicijeit puszuilgatva lassan érkeztem combjain keresztül kincséhez. Közben sóhajtozott, simogatott, együtt élt a történettel, mint egy barátnő. Sokat időztem a lenti területen, kiélvezkedtem magamat, neki is tetszett, de eredményt szerintem nem értem el. Vissza tértem ajkaihoz, csókokkal borítva testét, majd száját is. Nem vette át a kezdemélnyezést, tényleg mint egy félénkebb barátnő a kezdetekben. Ráutaló magatartásomra azért elkezdett foglalkozni velem, egyből a lényegre tért. Franciája is jó, változatos, barátnős, nem virtuóz, de mindenképp értékelhető, kellemes, közben ránéz az emberre kék szemeivel. Kérésre foglalkozik a kísérőkkel, újabb kérésre a kipufogóval is, lelkesen, fáradhatatlanul, nem áll meg, nem fárad. Ezek után így is lett az első menet vége, szájában. Nagyon helyesen és lelkesen vitte végig a történetet, megvárta míg teljesen kitárzok, közben óvatosan folytatta a munkát. Perfekt.
    Kis pihenés, kevés kommunikációval vette kezdetét, simogatásokkal, puszikkal, nyugisan. Mikor erőt éreztem magamban, újra felkeményített szájjal, majd gumihúzás után beleült a jóba. Térdelős galoppba kezdett, jó volt, de nekem ez nem kedvencem, ebbena pózban a guggolós vágtát szeretem. Jöttem én szemből, a miszit imádom, bensőségesebb, lehet smárolni közben. Jól magába fogad, de lábait felkarolva kényelmetlen volt neki, így ebben a pózban se lehet "bevadulni". Fordultunk, ágy mellé álltam, bepucsított a tükörrel szemben, így hátulról toltam, mint a lukas kerekű biciklit, itt már komolyabb ütemet diktálhattam. A végére ismét száját kértem meg, ismét lelkesen, szembenézősen, a kísérőket is kezelve dolgozott, megint nagyot élveztem, újra végigvárta amíg megnyugszom. Jó volt.
  • Elszámolás:

    A randi elején helyeztem el az előzőleg egyeztetett csokrot a komódra, a randi végéig ott maradt. Abszolút megérős.
  • Összkép:

    Flórának nem véletlen vannak dícsérő beszámolói, hiszen egy barátnős, kedves lány, aki a vállalási keretein belül mindent teljesít a vendég kéréseinek megfelelően. Kicsit több önállóságot, kezdeményezést vártam volna, de ugye nem minden barátnő ilyen, főleg az ismeretség elején. Ezek után újabb randit tervezek, hátha fejlődött azóta a kapcsolatuink :-)
Happy Massage