• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül egyeztettünk alkalmas időpontot. Első alkalommal látogattam meg. Gyorsan visszajelzett, második javaslatomat elfogadta. A randi előtt két nappal egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Autóval hétköznap délelőtt voltam, akadt bőven parkolóhely. A cím, házszámozás egyértelmű. A parkolás fizetős 300 Ft/óra.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, liftes. Nem kell sokat lépcsőzni ha azt választod. Amerikai konyhás nappali (kis házőrzővel). A tett helyszíne egy kis szoba, amit szinte teljesen kitölt a nagy méretű francia ágy. A fürdő tiszta, több tusfürdő közül tudsz választani. Szájvíz, eldobható pohár szintén a felszereltség része.
  • Hirdető külseje:

    Nagyon dekoratív, gyönyörű érett Nő! A bájait rögtön szemügyre vettem a csábos fehérnemű fogadó szettjében. Gigászi mellei rögtön megszólítottak, szép hosszú lábai, sportos kemény feneke a villámgyors zuhanyzásra sarkalltak. Az arca is gyönyörű, nem kell tartani az arckitakarástól.
  • Action:

    A tisztálkodási kör után csókcsatába kezdtünk a francia ágy előtt állva, majd a francia ágyon. Barátnősen, nyelvesen csókol nemcsak ímmel-ámmal. Kértem helyezze magát kényelembe, és a melleitől indulva eljutottam a szépséges kelyhéig. Alaposan kinyalakodtam magam, határozott jelét adta hogy ráéreztem, hogy jó neki. Utána cseréltünk és egy kiadós natúr franciával kedveskedett nekem. Oldalt feküdt a jobb oldalamon, és úgy okozott vizuális és testi örömöket. Néha megköpdöste, néha rám nézett, átlag méretemet nem hagyta szárazon, alaposan benyálazta és élvezettel szopta. Szájbeélvezés lett a vége. Nem rohant rögtön a fürdőbe, megvárta míg lenyugszom a szájában. Kis beszélgetés után 69 következett. Erről az oldaláról is megismertem, ugyanolyan csábos bárhonnan nézem. Felgumizott és misszionárius pózban ért a beteljesülés. Közben a barátnős csókjaiból is kaptam.
  • Elszámolás:

    Nem tudom van-e külön extrája, ami számomra fontos mind az órás program része.
  • Összkép:

    Felvillanyozott aznap. Dekoratív, és csinos nő. Nem kesztyűvel fogja a tudjátok mit. Aktív és kellemes 1 órát töltöttem vele. Ha szereted a szeximádó nagy mellű nőket, javasolt részemről.
Happy Massage