• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam meg a hirdetését (nem először, régóta szemeztem vele). Felszabadult a délutánom, pont villogott a most hívhatsz jelzés, úgyhogy szerencsét próbáltam. Pár csengetés után felvette, tájékoztatott a lehetőségekről, egy fél óra múlva már mehettem is mert pont szabad volt. SMS-ben elküldte a pontos címet és a parkoláshoz szükséges infókat.
  • Megközelítés:

    Az adott infók alapján egyértelmű, könnyen megközelíthető. Családi házas övezet, de szerintem a kijelölt utcában mindig van szabad hely. BKV úgy tudom van a közelben de ha gyalog mentek készüljetek egy lightosabb hegymenetre :)
  • Helyszín:

    A kapuhoz telefonon kaptam meg a kódot, onnan egy rövid sétával elérhető a szalon. A 80-as évekre tenném a ház építését, de a szeánszhoz nagyon hangulatosan berendezett kis lak. Fürdő tiszta, tágas, van benne minden földi jó (zuhanyzó), a hőmérséklet állításnál résen kell lenni mert az elején vagy leforrázza magát az ember vagy lefagyasztja. Magában a masszázshelyiségben egy kanapé, komód, masszázságy, illetve egy hatalmas tükör található. Az egész lakást belengi a füstölő illata ami nagyon jó atmoszférát teremt.
  • Hirdető külseje:

    Mikor beléptem a bejárattal szemben ült, először észre sem vettem a félhomály miatt. Egy szép, vörös ruhában volt ha jól emlékszem, és mikor érkezésemkor felállt egy kicsit elállt a lélegzetem. Egy gyönyörű, magas, sportos, szőke hajú bombázó köszöntött, olyan kék szemekkel amikkel a lelkedbe lát :). Innentől a találkozó eleje maximális zavarban telt nálam.
  • Masszázs:

    Fürdés után megbeszéltük mi legyen a menet, kérte, hogy én mondjam meg. Az általam felvázolt forgatókönyvön kicsit módosított szakmai szemmel, ez alapján vágtunk bele. Mivel az órában lehet kérni le- és felvezetést is, ezért természetesen ezt az opciót nem hagytam ki. Óvatosan felfeküdtem a masszázságyra, kicsit aggódtam, hogy kárt teszek benne. Az első kényeztetés lingam masszázs formájában történt, bővebben a kényeztetés résznél...
    Ezután hasra fordultam, és mellette olyan kimerültséget, és kielégültséget éreztem, hogy komolyan pánikolni kezdtem, hogy az óra végére gyakorlatilag lehetetlen feladat lesz számára a levezetés :D. Olyan profizmussal végezte a programot, hogy kb 15 perc után ez az aggodalmam semmivé foszlott. Nem tudom honnan érzi ennyire pontosan mikor, hova és milyen erősséggel kell nyúlnia, de a remek masszázsélmény mellett azt éreztem, hogy nagyon hamar meg fogom kívánni újra a bemutatkozó áldásos tevékenységét. A maximálisan profi masszázstechnika mellett remek érzékkel simított be néha érzékeny helyekre, hol kevesebb, hol több időre, pont a megfelelő mértékben, hogy fenntartsa az izgalmi szintet. Lenyűgözően ért ahhoz amit csinál.A masszázs vége felé már egészen az ezredes környékére koncentrált, amikor már nagyon szaporán vettem a levegőt, kérte, hogy forduljak meg. A kezdeti óvatosságot sutba vágva gyorsan eleget is tettem a kérésnek.
  • Kényeztetés:

    Felvezetés:
    A masszázs elején egy bugyin kívül megszabadult minden felesleges textiltől. Gyönyörű teste van, látszik, hogy nagy becsben tartja és foglalkozik vele. A lingam masszázst olajjal végezte. Én ilyet még nem éltem át mint nála. Hol felhúzott, hol visszarángatott a mennyország kapujából. A látvány sem volt utolsó de az az érzés amit közben éreztem mindent elhomályosított. Azért amikor egy ilyen nő masszírozza a legnemesebb szervedet akkor általában azon kell aggódni, hogy 20 másodpernél tovább bírd. Na itt abszolút nem a kivégzés volt a cél, azt éreztem amit még soha, mégpedig, hogy konkrétan semmi beleszólásom nincs abba mikor megyek el. Elég őrjítő érzés, de ez a kínzások legjobbika :) Körülbelül 10-15 perc után megkönyörült rajtam és akkorát élveztem mint talán még soha. Teljes elgyengülés, szédülés lett az eredménye ami után jól esett a masszázs.

    Levezetés:
    Először itt is lingammal kezdett, amit szépen lassan felváltott a franciás kényeztetés. Hát ez legalább olyan jó volt mint a lingam. Szépen, lassan csinálta, amikor pedig az őrjítő kék szemeivel rám nézett közben akkor teljesen végem volt. Ennek ellenére a felvezetés hatására kellett egy kicsit küzdenie de siker koronázta a ténykedését.
  • Elszámolás:

    Extráról telefonon beszéltünk csak, de mivel nem kívántam igénybe venni nem is firtattam tovább a részleteket. A kezelés ellenértékét a masszázs előtt a komódra helyeztem.
  • Összkép:

    Életem egyik legjobb kiadásának éltem meg miközben mosollyal az arcomon sétáltam vissza az autóhoz. Nagyon magasan ajánlott kategória.
Happy Massage