• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fanni hirdetésével már régóta szemezgettem de a IX. ker. nekem kiesik a szokásos útvonalakból. De sikerült időt szakítanom és VTR-en egyeztettünk. Az első időpont neki nem volt jó de másnapra simán áttettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    A többi beszámolóban már leírták, én kocsival mentem és a háztól kb. 100 méterre tudtam parkolni. Van a ki a Lurdy parkolóját használja. BKV-t nem tudom fejből.
  • Helyszín:

    Egy újépítésű társasházi tömbben van a lakás. Amikor mentem igen nagy volt a forgalom, futárok jöttek mentek, még portaszolgálat is van. A kapuból megcsörgettem Fannit és mondta kapukódot, emeletet, ajtót.
  • Hirdető külseje:

    A hirdetésben lévő képek műteremben készültek (gondolom) de Fanni élőben is dögös, csinos. Egyedül a tetkói vannak eltüntetve a fotón diszkréció miatt. Nőiesen telt alkat, ott gömbölyű ahol kell. Hosszú, szőkésbarna, hát közepéig érő haja van és szép barna szemei. Ehhez hozzájön még a vidámsága és a kisugárzása ami még pozitívabbá teszi az összképet.
  • Action:

    Előre szólok, hogy nem fogok pornóregényt írni mert ez a találka nem erről szólt - bár ezt előre én sem tudtam. Belépéskor Fanni kedvesen, puszival fogadott. Én megkérdeztem, hogy maradthatok-e, megvan-e a szimpátia részéről. Megvolt. "cserébe" ő kérdezte meg, hogy a tetkók nem zavarók-e.
    Egy kis fekete köntösben volt, alatta semmi, már így is igen szexi volt. Én úgy éreztem, hogy azonnal megvolt köztünk a kölcsönös szimpátia, és igen hamar egymásra hangolódtunk. A várható együttlétről túl sok szó nem esett bár ő kérdezte, hogy mit szeretnék de mondtam, hogy semmi különleges kívánságom nincs, majd kialakul. Az anyagiakra rákérdeztem de - annak ellenére, hogy először találkoztunk - mondta, hogy hagyjam a végére.
    Gyorsan elszaladtam fürdeni ( a lakást, fürdőt, stb. már szintén mások leírták ). Amikor visszaértem Fanni ledobta a köntöst (hűűűű, csak néztem ki a fejemből, hogy milyen jó nő...) és lágy csókolózással kezdtünk.
    Hölgyeké a z elsőbbség alapon én kezdtem a gyönyörű melleit kényeztetni amit hangos sóhajokkal jelzet vissza. Majd közölte, hogy szeretne megkóstolni, én meg hagytam. Leült elém és nagyon finom franciázásba kezdett. Egy kicsit élvezkedtem de kértem, hogy feküdjön le. A ciciktől hamarosan eljutottam a punciig amig szép, illatos, kívánatos volt. Fanni folyamatosan jelezte, hogy milyen jó neki és néhány perc után elröppent.
    Utána én következtem, a ágynak támlájának nekidőltem és Fanni finom puszikkal indított a combon tövénél, utána a zacsi majd egy szuper franciába kezdett amely igen változatos, mélytorkos és egyben lágy is. Mivel még kicsit zavarban voltam többet kellet "dolgoznia" rajtam de egy idő után elért a vég és Fanni szépen levezette a dolgokat.
    Fanni kiszaladt egy kis tisztálkodása majd beszélgetni kezdtünk. És itt jött a meglepetés, hogy mennyire intelligens és milyen gyorsan egy hullámhosszara kerültünk. Elég sok témát beszéltünk át (a részleteket nem oszthatom meg) de a lényeg, hogy ilyen az amikor egyszerűen élvezed egy nő TÁRSASÁGÁT. Az idő elszaladt de én tudtam, hogy nem is szeretnék második kört, nekem ezzel a beszélgetéssel nagyon kerek lett az egész együttlét. Tényleg feltöltődtem és nem a szexen volt a hangsúly noha az is csillagos ötös volt. Remélem Fanni az összes terved hamarosan valóra válik.
  • Elszámolás:

    Mint fent írtam, utólag, pontosan annyi amit a hirdetésben és a bővebb infóban megad. Nem készültem pontos összeggel de még váltani is tudott.
  • Összkép:

    Az összbenyomás a fentiek szerint top kategória. A rendszer nem enged csak jó minősítést adni pedig Fanni a jónál is jobb :-). Az a faszi akivel egyszer összeköti az életét, biztos, hogy mázlista lesz.
    Ui: a címkéknél csak egyet-egyet lehet kijelölni de többet is lehetne.
Happy Massage