• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A reggeli órákban próbáltam elérni, amikor már sejteni véltem, hogy mikor lesz egy kis mókázásra való szabadidőm. Az első hívásomnál nem jártam sikerrel, a másodikra pedig már nem került sor, mert pár percen belül megcsörgetett. Az általam javasolt időpont szabad volt, majd a fülembe súgta a pontos címet. A beszélgetésünk után négy órával később megismerhettem személyesen.
  • Megközelítés:

    A navigáció pár métert téved, de írni és olvasni tudó kalandoroknak nem jelenthet problémát megtalálni a pontos címet. Mivel a közelben lakom, ezért feleslegesnek tartottam beindítani a verdát, de aki autóval érkezne vendégségbe, a ház körül némi apró ellenében még árnyékos helyet is találhat. Persze arra figyelni kell, hogy az épület közelében egy sétány keresztezi az utcát, ami miatt a belváros irányából érkezve közvetlenül nem lehet eljutni a kapuig gépjárművel. A tömegközlekedés pár perces sétára lehet.
  • Helyszín:

    Pár éve épült lakóház felsőbb emeletén található az ingatlan. A lakásban többen vannak és úgy láttam, hogy három szobában mehet a móka. Lilivel a bejárati ajtóhoz közeli szobában voltunk, ahol egy matrac volt a padlóra helyezve. A ruháimat egy székre és egy szobainasra tehettem ottlétem alatt. A szobában a sötétséget romantikus félhomály, a háttérben szóló zene pedig a csendet törte meg.
  • Hirdető külseje:

    Az adatlapján látható képek nemrégiben készülhettek róla, és a fotók hűen tükrözik a valóságot, ezért felesleges is lenne többet írni a külsejéről. Viszont a jellemét mindenképpen kiemelném. Közvetlen, mosolygós fiatal lány, aki végig figyelt rám és próbált a kedvemben járni az ottlétem alatt. A jelenlegi 38.-as képen látható szettben várt rám az ajtó mögött megbújva.
  • Action:

    A megbeszélt időpontban hívtam a bejárati kapuban állva, de sajnos nem értem el. Egy pillanattal később kaptam egy sms üzenetet, amiben pár perc türelmet kért. Talán 4-5 percig állhattam humán díszletként a garázslejárónál, amikor megkaptam üzenetben az instrukciókat a bejutáshoz, és persze azt is, hogy az épületben hol vár rám alkalmi kedvesem. Számomra ez a legjobb bejutási forma, amivel találkozhat az ember.


    Megérkezésem után bemutatkoztunk egymásnak, majd a szoba felé vettük az irányt. Rövid beszélgetés után a fürdőbe invitált, hogy lemossam az út porát és egy kicsit felfrissüljek. Tusolás után visszatértem a szobába, és ahogy becsukódott mögöttem a szoba ajtaja már arra kért, hogy helyezzem magam kényelembe a matracon. Csók helyett puszikat leheltünk egymás ajkaira, majd megszabadult a fogadó szettjétől és elhelyezkedett mellettem. A következő pillanatban egyik kezével már a hancúrlécem fogta, majd ajkaival birtokba is vette.


    A francia tudását barátnősként jellemezném. Nyálcsurgatás, köpködés vagy a rúd végig nyalása nem volt benne a játékban, viszont gyakran a szemembe nézett és úgy kényeztetett. Kifejezetten kedvemre van, amikor érzékien gyakorolják rajtam az idegen nyelvet. Sokáig néztem és élveztem ahogy eltűnik ajkai fogságában a péniszem. Néha eltévedt a mikulás zsákjához is, hogy nyelvével kitapogassa mit rejthet. Mivel éheztem egy fiatal nő érintésére, és már kellőképpen megmerevedtem, arra kértem alkalmi kedvesem, hogy helyezkedjünk 69.-be.


    Simára borotvált punciját ízlelgettem, miközben ajkaival továbbra is a hímvesszőmmel játszadozott érzékien. Sajnos számomra nem volt túl kényelmes a testhelyzetünk, ezért arra kértem kedves vendéglátómat, hogy vágja magát gerincre. Miután kényelembe helyezte magát a matracon, én elhelyezkedtem a lábai között, majd próbáltam érzéki érintésekkel a csúcsra juttatni. Szomorúan vettem tudomásul, hogy nem fogok sikerrel járni, ezért gumiért nyúltam, hogy beöltöztessem főszereplőmet.


    A színházi kellék felkerülése után könnyedén becsusszantam alkalmi kedvesem vágyai kapuján, majd lassan elkezdtük játszani ki-be játékunkat. Lili arca gyönyörű volt szex közben. Izgató volt számomra, ahogy nyögdécsel, miközben gyakran a szemembe nézett. Sokszor húzott magára, hogy mélyebben érezzem, és gyakran húzott magához, hogy ajkaink összeérjenek és puszikkal halmozzuk el egymást. A vad smárolást szeretem szex közben, de bőven kárpótolt Lili látványa. Olyan jó hatással volt rám, hogy közeledtem a robbanás pillanatához, de mivel más terveim voltak, ezért pózcserét javasoltam.


    A hátamra feküdtem, majd Lili felül kerekedett rajtam. Kezével a puncihoz helyezte hímvesszőmet, majd lassan rá is ereszkedett. Érzékien vonaglott rajtam, s közben néha közel hajolt hozzám, hogy puszikat leheljen az arcomra és a számra. Úgy vettem észre, hogy a vehemens szeretkezést nem igazán szereti, inkább az érzéki együttlétet kedveli. A matrac mellett a falon elhelyezett tükörben néha megleste, hogy mit művelünk egymással, én pedig benne gyönyörködtem. Amikor közel hajolt hozzám a melleit simogattam és csókoltam, miközben élveztem fiatal partnerem társaságát.


    Mivel nem voltam túl aktív ebben a pózban és vágytam már ajkai érzéki ölelésére, ezért a fülébe súgtam, hogy szabaduljunk meg az óvszertől és a szájával vigyen el a végállomásra. A gumi egy mozdulattal lekerült rólam, majd a derekamnál úgy helyezkedett el, hogy mindent lássak és persze a szemkontakt is kényelmesen meglegyen. Hímvesszőmet a tövénél megragadta, utána a szájába vette hímvesszőmet. A kezével finoman játszott a péniszemmel, miközben ajkai édes fogságában a nyelvével simogatta a játékszerem. Sokáig nem is tudtam ellenállni a francia tudásának és a szájába élveztem. Szerencsére nem ugrott le rólam az ejakuláció pillanatában, hanem megvárta amíg ernyedt állapotba kerültem, és csak utána szabadultam ki ajkai fogságából.


    Pár perces beszélgetés után nem húzva az időt felajánlotta, hogy ajkaival ismét szeretné elérni a vulkánkitörésem. Elhelyezkedett a derekam vonalában, majd megfogta a főszereplőmet és ajkai közé vette.
    Nagyon szerettem volna ismét élvezni nyelvének finom játékát és ajkai érintését, de sajnos nem éledt fel a játékszerem. A fáradtságom vagy a rövid regenerálódási idő miatt lehetett, de alkalmi kedvesem nem adta fel. Pár perces sikertelen próbálkozás után én kértem, hogy engedjük el, de nagyra értékeltem a hozzáállását. Az együttlétünk után letusoltam, majd felöltöztem és egy búcsú puszit kapva tőle az utamra engedett.
  • Elszámolás:

    A korábbi beszámolókból, illetve sisakos barátomtól tudtam jól, hogy milyen nagyságú csokorral kell készülnöm, de a telefonos egyeztetés alatt is megkaptam Lilitől a hasznos tudnivalót. Tusolás előtt a szobában található kisszekrényre helyeztem az ajándékba vitt energiaitalokkal együtt.
  • Összkép:

    Elvárások nélkül és fáradtan érkeztem hozzá vendégségbe, ami miatt a teljesítményemmel nem lehetek elégedett, viszont alkalmi kedvesem mindent megtett azért, hogy nagyon jól érezzem magam nála. Tervezem a visszatérésem, mert a kudarcom ellenére is élveztem az együtt töltött perceket, ráadásul Lili vendégközpontú hozzáállása nagyon szimpatikus számomra, persze a vendéglátómról nem is beszélve.
Happy Massage