• Beküldte:
  • Florina reagálása

    Kedves Yosarian!

    Ezidáig kerestem a megfelelő szavakat, amik házasíthatóak a Florinaverzum tágulását (Vivalanocse1 után szabadon a szóhasználattal:)) eredményező leírásoddal...

    Végül arra jutottam, hogy még születőben vannak azok a szuperlatívuszok, amikkel kifejezhetném látogatásod & kölcsönhatásaink aszimptotikus eufória élményét!
    Hatványozottan köszönöm a mosolyfakasztó sorokat & a közös fúziót!:)
    Kellemes és szellemes napokat kívánok!:)
    Florina

  • Egyeztetés:

    Nem terveztem már beszít írni, részben mert lusta vagyok, meg hát egy kitűnő kvalitásokkal rendelkező nemzedék jött fel időközben jobbnál jobb beszikkel. De amikor már azt hittem, hogy nem lesz olyan lány ki megihlet, alá szállt egy angyal, Florina, aki bearanyozta azt a másfél órát amit vele tölthettem. Mikor elolvastam portfólióját, megnéztem fotóit, megállapítottam magamban, hogy egy szép, csinos lány mérsékelt vállalásokkal. Nincsenek nagy igényeim, de a kölcsönösség nálam elsőbbséget élvez. Aztán idővel 2 beszi is megjelent róla, általam megbízhatónak tartott Mt-k. tollából. Ezek hatására ösztöneim azt súgták, szeretném megismerni Florinát. Ugyan van vtr lehetőség nála, de nekem is nagyon fontos, hogy előtte halljam is az általam meglátogatni kívánt lányt. Néhány próbálkozás után sikerült is vele beszélnem, ami végképp eldöntötte szándékom. Nagyon kedves és informatív volt végig beszélgetésünk során. Időpontot akkor még nem beszéltünk meg, azt másnap kértem vtr-en keresztül, amit kis időn belül elfogadott.
  • Megközelítés:

    Florina eddig megjelent két beszijében fellelhetőek kalandos elemek a cím megközelítésével kapcsolatban. Úgyhogy, a bénasági verseny dobogójára még én is felfértem. Zugló, Bosnyák tér-Rákospatak környéke, pontos címet megkapod, GPS is pontosan mutatja. Mikor fogy el a mobil internetem? Hát akkor. Nem részletezném, telefonos segítséggel Florina egészen a bejáratig navigált. A környékig trolival, busszal lehet eljutni, persze autóval is. A lényeg, hogy érdemes néhány percet bekalkulálni a pontos cím eléréséhez. Pedig nem komplikált, mint utólag kiderült, csak jó irányból kell megközelíteni. Na és itt jön egy olyan gesztus Florina részéről, amivel még nem találkoztam itt létem során. Randink végén lejött velem és megmutatta a legrövidebb utat egészen a külső fő útvonaltól kezdve. Nyilván ez nem része a randinak, de akkor és ott jól esett, szinesítette azt.
  • Helyszín:

    Több újonnan épült lakóegyüttes található egymás mellett,fontos, hogy a megadott cím a pataktól egy kicsit lejjebb, van egy kocsikijárat, belső kert. A cím egyébként a falon, kaputelefon, vagy inkább mobil. Egy kis park részén érjük el a megfelelő épületet. Nem kell magasra menni, de van lift is. Florina pontosan eligazít a bejáratig, ami odaérkezésemre diszkréten nyílik. Nagyon szépen és precízen leírták már az előttem megjelent beszikben a lakás belső információit, ehhez nincs túl sokat hozzátennem. Talán annyi, hogy Florina barátnőjével rendel, akit mint később kiderült már régebb óta ismerek, sőt már beszít is írtam róla. Sajnos pont akkor távozott, úgyhogy nem tudtam üdvözölni. Ebből is kiderül, hogy két szobában zajlik a terápia, én most a fürdőhöz közelebbiben voltam Florinával. Egyébiránt a fürdőszoba is teljesen rendben van, minden rendelkezésre áll, amire szükséged lehet. Florina kezelője tágas, nagyméretű matraccal a földön, néhány kiegészítő bútorral. Matrac végében nagyméretű álló tükör, az ablaknál redőny leengedve, de csak annyira, hogy azért lássuk egymást, ablak alatt hangulat fények. Randinkat semmilyen belső vagy külső zaj nem zavarta, zenére nem emlékszem, hacsak nem Florina csilingelő hangját nem számítjuk annak.
  • Hirdető külseje:

    Florina feltett képei nemrég készültek, amatőr felvételek, melyek hűen tükrözik a valóságot. Arca ugyan ki van takarva, de ami halványan is látszik, abból nem nehéz elképzelni mire is számíthatunk. Alakja a képek alapján nem zsákbamacska. Egy nagyon jó alakú, sportos csajszi látható rajtuk, ami a valóságban csak annyiban különbözik, hogy ruha nélkül, élőben még káprázatosabb. Akkor ahogy én láttam. Egy nagyon helyes, szerintem szlávos arc, nagy tündöklő barna szemek, érzéki, húsos ajkak, szőke haj, karcsú nyak és derék, gömbölyű agyeldobós popsi, formás lábak. A végére hagytam kebleit, ami habár kisebb méretű, de nagyon szexi, nekem abszolút kedvenc. Na és természetesen lába köze, nőiessége, a vaginák királynője, aminél szebbet talán csak rajzolni lehet. Sajnos Florina eme szépsége valóban úgy tekinthető randi során mint egy képzőművészeti remek, csak nézni szabad, a falról leakasztani tilos. Azért ez ne vegye el senki kedvét, mert teste bizonyos részei azért nem tiltakozik a vágy hevében történő simogatások miatt. Ezek a külső leírások már szinte garantálják, hogy elégedett legyél, de Florina egyénisége, elbűvölő személyisége teszi őt különlegessé, ami miatt most én is megemlékezek randinkról.
  • Masszázs:

    Talán az is fontos információ lehet, hogy Florina nem mostanában kezdte a masszőz szakmát, néhány évet már lehúzott, mint tudtam meg tőle. Érkezésemkor az ajtó mögött már mosolyogva állt vendéglátom, bemutatkoztunk, kaptam puszit is. Cipő le, majd Florina a terápiás szobába vezetett. Figyelmes volt, vízzel kinált, kicsit dumáltunk, majd a fürdőbe el. Nem tudom pontosan miben fogadott, de azt igen, hogy mire visszatértem rajta már csak egy fekete melltartó-bugyi-combfix hármas volt. Miután a törölközőt leraktam, odaléptem hozzá, kezeim vállára tettem és egy csókot biggyesztettem nyakára. Egy kicsit kizökkenthettem rutinjából, de nekem vannak ilyen hóbortjaim, ha valaki egy ilyen helyzetben szimpatikus. Feküdjek le mondta, a masszázshoz, de én csak ,,hanyatt tudtam", mert csak így láthattam továbbra is gyönyörű szemeit, amivel rögtön megbabonázott. Ok., akkor így is jó, mondta kicsit meglepetten, de nagyon kedvesen, akkor azt most halasztjuk. Ott feküdtem előtte kicsit sem hivalkodó pénisszel és láttam Florinán, hogy most ,,újra tervez". Nem igaz, csak hülyéskedtem, őt nem lehet kizökkenteni. Finoman elkezdett simogatni, cirógatni közben elkezdtünk beszélgetni, Florina egyébként is egy érdeklődő típus. Közben nem tudtam legyűrni kiváncsiságom, türelmetlenségem és rákérdeztem, levenné-e a bájait még eltakaró textiliákat. Rám nézett, hogy mit gondolt, jobb ha nem tudom, de a combfixen kívül mosolyogva levette azokat. Na, a látvány hatására ekkor következett be az első(agyalapi) orgazmusom. Ezt közöltem is Florinával, meg még néhány kedves szót, ami láthatóan jól esett neki. Szóval simogatott, babusgatott, érintései során folyamatos ,,ez kurva jó " hatás kerített hatalmába. Mindez úgy, hogy a cerka stand by állapotban volt. Most jött el az a pillanat, amikor szint vallottam és elmondtam vendéglátómnak, hogy a libidómnak sokat segít, ha valamilyen szinten én is érinthetem őt. Nyitott kapukat döngettem, mindent lehet, ami nem tilos. Magyarul punci tabu, hozzáérni is, egyéb helyeken sensitív simi elfogadott. A továbbiakban maximálisan ki is használtam a lehetőségeket. Persze ez már a pikánsabb részekhez tartozik. A levezetés rész után volt még egy kis svéd alapú masszázs, jól esett, Florinának ebben is gyakorlott kezei vannak.
  • Kényeztetés:

    Florinánál jó kezekben voltam. Most, hogy már testét is érinthettem, nagyságrendekkel jobb lett a buli, ami akár szó szerint is értendő. Florina kókusz olajjal oldotta meg a viszkozítást, csúszkált rajtam a szélrózsa minden irányából. Ilyenkor mindig mosolyogva figyelte a hatást, ami nem is maradt el néhány agyi orgazmus formájában. Cicivel masszírozott, kicsiént sem hanyagolta ilyenkor sem. Punci is siklott rendesen, combtól nyakig, nem volt semmi érzés. Néha bemutatott rajtam egy-egy torna mutatványt, puncijával a főszerepben. Persze a fő attrakció az volt, amit többször is bemutatott, hogy háttal a hasamig tolatott, majd hátsóját megemelve betekintést engedett gyönyörű, zárt puncijára. Szabályosan a retinánba égett a látvány(újabb agyi orgazmus). Aztán egyszer csak ebben a pózban maradt, kis olajat vett a kezébe és már csak a farkammal foglalkozott. Elértem Florinát, szép szöke haja majd derékig ért, simogatni kezdtem izmos hátát, majd derekát fogtam két kezemmel. A fütyköst szeretgette, nem láttam, csak éreztem, de az mennyei volt. Kezeim már fenekét fogták amikor egy hatalmas orgazmussal ajándékozott meg ez a kis csicsergő tündér. Akkor és ott kész voltam, jó értelemben. Arra eszméltem, hogy óvatosan törölget, majd vízzel kinál és csak mosolyog. Ő ilyen, gyárilag, egy empatikus lány. Én meg jókor voltam, jó helyen.
  • Elszámolás:

    Florina nem titkolja tiszteletdíját, annyi volt a helyszínen is. El felejtettem megkérdezni az elején, de volt bizalom, a végén rendeztem.
  • Összkép:

    Írhattam volna bővebben is randinkról, de mivel minden randi egyedi, úgy gondoltam ennyi elég Florina bemutatásához egy újabb randi kapcsán. Florina egy egyéniség, sokat beszélgettünk közben, csak jót mondhatok róla. Akinek az ő szolgáltatása megfelelő egy nem mindennapi lánnyal, nosza keresse. Kalandorok kíméljék.
Happy Massage