• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Weboldalon foglaltam, könnyen ment, bár a visszaigazolás kicsit nehezebb volt és a telefonszámom is elrontottam, de végül megoldottuk a dolgot. Amikor tudja saját maga kezeli a telefont, de ez esetben éppen nem volt elérhető így egy kolléganővel pontosítottam a foglalásom részleteit, végül mindent sikerült helyretenni :) Meglátásom szerint könnyen megy a dolog (a félreértés az én hibámból eredt amúgy is). Emiatt plusz pont, hogy sikerült megoldani a dolgot, készségesek, figyelnek a vendégre.
  • Megközelítés:

    Honvéd kórház környékén könnyen megtalálható hely. Az épület egy újabb építés, ennek megfelelően modern. Érkezéskor az adott hölgy számát tárcsázva lehet bejutni. Instrukciók könnyen érthetőek és világosak.
    Parkolásról nem tudok nyilatkozni, BKV viszont az ajtóban tesz le kb, szerintem az a legkényelmesebb. Amennyire láttam a környező utcákban akad hely de arra biztosan érdemes extra időt szánni.
  • Helyszín:

    Több szobás lakás, egy tatamis szobához volt szerencsém, két oldalt tükrök, hangulat világítás, légkondi, egy szék amire ledobáltam a ruhákat. Több nem is nagyon kell, talán még egy szekrényt láttam, de őszintén nem a szobát néztem attól kellemesebb elfoglaltságom akadt. Fürdő szintén jól felszerelt a szobákkal szemben van. Tiszta, rendezett. Tusfürdő a falhoz rögzített adagolóban, amit sikerült azzal a lendülettel lekapni a helyéről, aztán néhány pillanat alatt visszatenni :) Törölköző puha, illatos.
  • Hirdető külseje:

    Lana külseje megfogott, alacsony sportos lány, látszik a befektetett edzésmunka eredménye, tónusos, feszes testtel rendelkezik. Megakad rajta az ember szeme az utcán is ebben biztos vagyok. Arca kedves, mosolygós, hangja kellemes, szeme barna, haja hosszú, barna színű. Testalkata ahogy mondtam sportos, kerek, csodás fenék és mellek, abszolút a testéhez illő minden, igazi természetes szépség.
  • Masszázs:

    Hasra feküdtem, relaxáló simogató masszázsban volt részem. Gyakorlott mozdulatok, nem erősek, de abban is biztos vagyok ha kérem akkor rendesen meg vagyok masszírozva. Ez esetben eltekintettem ettől, inkább a látványt élveztem amit a tükrök nyújtottak. Kellemes volt ahogy a hátamon ülve masszírozott, melltartó nélkül. Közben kis beszélgetéssel oldottuk a hangulatot, de szerencsére szimpatikusak voltunk egymásnak így könnyen találtunk közös témát.
  • Kényeztetés:

    Program második fele gyorsan jött, hisz csak 30 percet foglaltam. Többféle kényeztetés is van, csúszka masszázs, lingam orgazmus kontrollal, kézzel vagy lábbal történő levezetés. Fordulás után mellettem oldalt foglalt helyet, gyönyörködtem a csodás testében miközben ő a kezével lágyan kényeztette a kemény hímvesszőt. Változatosan, finoman nyúlt hozzám, rögtön készenlétbe kerültem. Ügyesen váltogatta a tempót és a technikája is nagyon ott volt. Gyorsan el is jutottunk a végkifejletig, miközben cirógattam a testét és a fenekét szigorúan betartva a hely szabályait. Tisztálkodás, majd második tusolás, öltözés, távozás. Felejthetetlen élmény volt, még biztosan visszamegyek hozzá hosszabb időtartamra.
  • Elszámolás:

    Nem voltak extrák, illetve az oldalon hirdetett alap dolgokat vettem igénybe.
  • Összkép:

    Csakis ajánlani tudom, a vele töltött idő felvillanyozott, energikussá tett. Abszolút elégedetten távoztam és alig várom a következő alkalmat!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2024-08-10 15:40:24
Happy Massage