• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A bejelentkezés VTR alapján történt. Időben vissza is jelezte, hogy rendben van a választott időpontom. Ezt később azért megerősítettem, telefonon is, szerintem így helyes.
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedést nem ismerem, arról nem tudok tájékoztatót írni. Autóval gps segítségével hibátlanul oda lehet találni. A környék számomra ismeretlen volt, de nem okozott gondot a parkolás, és az épülettömbök megtalálása. A pontos épületszámozás az már fejtörést okozott, de Nara pontos navigálásával ment rendben minden.
  • Helyszín:

    A lakás: Nagyon korrekt, minden luxus igénynek megfelel. Nagyon vigyáznak a rendre, tisztaságra. Nem csak a fürdőben hanem kompletten az egész lakásra jellemzően. Ez már egy plusz pont. Aki a környezetére ilyen figyelmes az a randevú partnerére is az lesz! A szoba ahol fogadott, perfetto!
  • Hirdető külseje:

    Az adatlapján feltüntetett adatok róla, megfeleőnek mondható. Tényleg Nara van a képeken, nem mást fogsz látni amikor megjelensz nála. Amit a képek nem adnak vissza az a természete. A külső és a belső. Az én személyes véleméyem: megjelenése egy vadítóan dögös nő, akiről sugárzik hogy tökéletes. A belső viszont egy kifinomult, érzéki, cuki tele érzelmekkel.
  • Action:

    Az elején megbeszéltünk mindent, én mire vágyom ő mit nem szeret stb... Megbeszéltük az illemszabályokat. Én igazából egy érzelmes, GF találkozásra vágytam most. Ezt olyan szinten megkaptam, hogy már az elején tudtam, hogy itt jó kezekben leszek. Narával egy kis beszélgetéssel kezdtünk, nekem fontos hogy pár infó egymásról az elengedhetetlen egy jó kezdéshez. Egy nagyon intelligens, értelmes személyiség. Senki ne becsülje le ezeket a lányokat. Szerintem, ha becsületesen állasz Narához hundertprozent, hogy odáig lesz érted is és egy érzelmes együttlétben lesz részed. Az hogy pontosan mi volt az idő tartalma alatt azt én nem részletezem, az privát. Nem biztos hogy a partner is minden részletet megosztana. De amit elmondok, hogy nem fogsz távozni csak is pozitív élménnyel. A teste vadító, ellenállhatatlan :D csak óvatosan írom, nagyon szűk és csábító hát nem is ……
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint történt, az extrát amit kérsz azt a végén is lehet fizetni. Menet közben is lehet kérni tőle ha mégis szeretnél valami pluszt, nagyon rugalmas és korrekt részéről.
  • Összkép:

    Összkép ami kialakult bennem. Nagyszerű élménnyel távoztam! Köszömöm
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage