• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen tudtunk egyeztetni, VTR-en foglaltam időpontot. Ezt módosítanunk kellett, 1x miattam, 1x pedig Dorina miatt. De ennyi bele kell férjen, rugalmas volt a kisasszony ebben is.
  • Megközelítés:

    XIV. kerületben van a foglalkoztató szoba, nem messze a Puskástól, emiatt BKV-val is jól elérhető lehet, kocsival mentem. Fizetős a parkolás, cserében mindig van hely.
  • Helyszín:

    Jól karbantartott, 2000-es évek után épült ház egyik kellemes kis lakása. Dorina patent rendet és tisztaságot tart, ügyel magára, a környezetére és a vendégre is.
    Törcsi lehetne picit nedvszívóbb, de funkcióját megfelelően betölti. Volt szájvíz, 1-2 tusfürdő is, megfelelően elő lehet készülni az ágytornára. Szép nagy, kényelmes francia_ágy várja az erotikára éhes férfiembert.
  • Hirdető külseje:

    Csinos sminkben, kis könnyű nyári ruciban, kellemes illatokkal, hangulatos előkészítéssel fogadott Dorina. Tudja, hogy mi áll jól neki, jól hangsúlyozza a nőiességét. Nagyon ad magára, tuti, hogy sok időt tölt el az előkészületekkel. Ő nem klasszikus szépség kategória (félreértés ne esssék, helyes arca van), de nagyon egyben van és az a nézés... Nekem meglehetősen tetszett az összkép.
  • Action:

    Odaértemkor pontosan hívtam, be is eresztett szinte azonnal a tetthelyre. Dupla zsilipes a bejutás, érdemes gyorsnak lenni. Voltam már nála korábban, úgyhogy ismerősként üdvözöltük egymást.
    Letettem a rózsákat az asztalra, a ruháim egy kanapészerűségre. Elhúztam megtisztulni, szájvíz be, majd kezdődött a szeánszunk. Dorina jó érzékkel, lány létére határozott, erős mozdulatokkal masszíroz, van érzéke hozzá - most is ezt a felvezetést kértem. Utána még húzott egy kicsit, majd én kényeztettem vendéglátóm. Mindenhol finom, ápolt, illatos, öröm neki örömöt okozni. Gumírozás után egy kiadósat szexeltünk, szerintem mindkettőnk örömére, latexben végezték az utódok. Romeltakarítás után dumáltunk még egy kicsit, majd Dorina órája jelzett, hogy idő van - simán túlléptük volna az adott keretet.
  • Elszámolás:

    Alapfoglalkozásra neveztem be, viszonylag széles Dorina repertoárja és amit kínál, azt őszintén, lelkesen és nagyfokú hozzáértéssel teszi. Szerintem nem viszi túlzásba ezt a fajta munkát és ezért tud nagyon normális maradni a vendéggel.
  • Összkép:

    Korrekt, normális, ápolt hirdető, akitől a normális erotika nem áll messze. Mivel én sem a pornós feelinget kedvelem, jól egymásra találtunk. Szíves örömest keresem fel, amint alkalmam nyílik rá.
Happy Massage