• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en történt az egyeztetés, 1 órán belül visszajelzést kaptam, hogy el van fogadva az időpont. Simán ment.
  • Megközelítés:

    Récsei Centertől nem messze van a tetthely. lehet parkolni az utcán, illetve a közeli bevásárlóközpontnak a parkolójában is. Mindkettő fizetős, kivéve természetesen az utcán hétvégén. Mivel vasárnap mentem, az utcán parkoltam ingyen, volt hely bőven. Tömegközlekedéssel szerintem a 3-as metró a nyerő, a Keletitől sétatávolságon belül van a hely. Címet könnyű megtalálni, ki van írva jól láthatóan.
  • Helyszín:

    Lakás újépítésű társasházban található, célre tökéletesen megfelel. Fürdő tiszta, sok fajta tüsfürdő, illetve szájvíz áll rendelkezésre. Friss törölközőt kaptam Kirától. Action szobában van kényelmes ágy, illetve masszázságy is. Ágy mellett tükör, lehet mozizni. Ami még tetszett az a hangulatvilágítás, feldobta a hangulatot.
  • Hirdető külseje:

    Kira nagyon szép lány. Az ajtóban mosolyogva fogadott egy piros, szivecskés felsőben, illetve fekete magassarkúban. Szerintem tökéletes alakja van. Puszival fogadott, mikor odahajoltam hozzá, megéreztem az illatát, amitől egyből felizgultam.
  • Action:

    Bemutatkozás után bevonultunk az action szobába, ahol kaptam egy friss törölközőt, levetkőztem, és irány a fürdő. Fürdés és szájvízhasználat után irány vissza a háló, ahol Kira már várt rám. Elkezdtünk csókolózni. Kira hihetetlenül jól, nyelvesen csókol. Alig tudtam abbahagyni, ezt is csak az azért mert az ágyra akartam átvándorolni hogy végre kicsomagolhassam a leányzót. Fantasztikus alakja van, cicik feszesek, punci borotvált. Meg is ízleltem ezt a kívánatos puncit, amitől kőkemény lettem, így rövidesen kértem is a gumit. Először missziben, utána kutyusban történt az action. Misszi közben ment a csók, aminek következményeképpen, fordulás után kutyusban nem bírtam sokáig, egy hatalmasat élveztem a gumiba. Első kör után ledőltem a párnára pihizni, Kira hozzámbújt. Picit beszélgettünk, nagyon kellemes beszélgetőpartner, egyből megtaláltuk a közös hangot. Persze nem bírtam sokáig magammal, perceken belül már csak a testére tudtam koncentrálni, így megkezdődött a második felvonás. Újból misszi, lovagló, majd ezt követően kipróbáltuk a masszázságyat is, meglehetősen egyedi pozíciókban:) Mivel még nem mentem el, Kira felajánlotta, hogy szájjal kivégez, amire nem tudtam nemet mondani. Egy fergetegesen jó franciát kaptam, nagyon közel voltam hozzá, hogy elmenjek, de a végén sajnos nem sikerült a második durranás. Erről viszont csak én tehetek, Kira mindent megtett, még egyszer köszönöm!
  • Elszámolás:

    Az alap 1 órára jelentkeztem be, ár/érték arányban szerintem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Kira egy vonzó, kedves lány, akivel nagyon jó a szex. Tervezek visszamenni hozzá.
Happy Massage