• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm szépen, hogy újra eljöttél! Nagyon szívesen eltöltenèk veled hosszabb időt is, úgy érzem annyira össze tudunk hangolódni, hogy valóban repül az egy óra. Várom az újabb bejelentkezésed! Puszillak

  • Egyeztetés:

    Hirtelen úgy alakult, hogy a belvárosban akadt dolgom és mivel már voltam Evelynnél, ezért gondoltam, küldök gyorsan egy üzenetet, ha már telefonálni éppen nem tudtam. Az általam bedobott időponthoz képest egy órával korábbit ajánlott fel, de az is tökéletes volt, szóval gördülékenyen ment. Megerősítésként küldtem egy VTR-t is, majd telefonról már csak a ház előtt hívtam.
  • Megközelítés:

    Közel a Ferenciek teréhez, egy kisebb belvárosi utcában rendel Evelyn. Ezen felül az Astoria és a Deák Ferenc tér is közel van, tehát a világ összes busza, villamosa és metrója pár perces sétatávolságra van. Ebbe és a környék utcáiba is csak engedéllyel lehet behajtani, ráadásul belváros, tehát parkolni nem igazán lehet. De ha valaki nagyon kényelmes és nem akar lefáradni egy kis sétában, az utca másik végén található egy parkolóház.
    A házszám egyértelműen ki van írva, az emeletre lift és lépcső vezet fel, kinek mi.
  • Helyszín:

    A lak egy hatalmas, nagy belmagasságú belvárosi lakás, a tornamutatványok helyszíne egy bálterem közepén található franciaágy. A fürdőben kád és zuhanyzó is található, lehet válogatni - tusfürdők és dezodorok széles választéka, de szájvízből is van legalább két féle.
    Igényesen berendezett és feldíszitett pecó, bár ha jól tudom, Evelyn nem életvitelszerűen tartózkodik itt - látszik, hogy igényes a környezetére is és szeretné, ha a vendégei is kényelmesen éreznék magukat.
  • Hirdető külseje:

    Evelyn a képeknek 99%-ban megfelel - a hajszínébe lehet belekötni, most sötétbarna/barna/fekete (nem tudom, az RGB-n nem látok túl), de a lényeg, hogy nem vörös és nem szőke, mint némely régebbi képén. Iszonyatosan formás alakja van és bár a cicik szilikonosak, ez a legkevésbé sem észrevehető vagy érzékelhető. Tökéletes természetességet sugároz, selymes és puha bőre is, haja is, mindene.
    "Extraként" szemüveget visel, ami az action közben is rajta marad, de ez csak dob a szexiségén, valahogy "furcsa" lenne anélkül.
    Arctakarással hirdet, de emiatt ne aggódjon senki, tökéletesen arányos, szép és mosolygós arca van, az ilyen típusú lányokkal kezd el szemezni az ember a villamoson vagy a kocsmában (kinek mi, ugye).
  • Action:

    Ahogy már említettem, a ház elől hívtam pontban a megbeszélt időpontban, majd miután bejutottam a roppant komplex zsiliprendszeren (2 db. ajtó), a lifttel vitettem fel magamat a megadott emeletre. Evelyn már a résnyire nyitott ajtó mögött állt és mosolyogva beinvitált a lakásba. Számomra is ismeretlen indíttatásból és teljesen suta módon kezet nyújtottam neki, amit nevetve megfogott, de odahajolt két puszira és megölelni. Egyébként egy bézs (vagy nem az?) színű köntösben fogadott, ami éppen annyira volt szétnyílva, hogy pont ráláttam a perfekt dekoltázsára és ismételten megemeltem a kalapom a cicifaragó doktor előtt. A cipőlevétel után a tetthelyre vezetett be, ahol az ágyra huppanva beszélgettünk, kivel mi történt az elmúlt 3 hónapban. Meglepetésemre tökéletesen emlékezett rám, rögtön bele is kérdezett a munkát érintő dolgokba, ez nagyon figyelmes és jól is esett.
    20 perc csevegés után elküldött fürdeni, amiben egyrészt igaza is volt, mert vészesen fogyott az idő, ellenben viszont én emlékeztem a múltkorira és tudtam, hogy a frenetikus franciája miatt itt nem maraton lesz, hanem sprint. A fürdőből kilépve már a folyosó végén várt, természetesen teljesen pucéran. Meg is csodáltam isteni alakját, a szobába menet végig is simítottam a popsiján. Kényelmesen elheveredtem az ágyon, Evy mellém ült és miközben beszélgettünk még egy picit, elkezdett simogatni, amivel már harckészültségbe hozta a kispajtást, de mivel bevetésre még nem állt készen, nekilátott az eszméletlen franciatudásának bemutatásának. Evelyn nem a brutálisan glü-glü-glü-zős, pornósan köpködve és gyomorszájig leengedős oráliskola követője, sokkal inkább a makkot izgatva, nyalogatva, tövig bekapva kényeztetős típus. A helyzet az, hogy ezt pont olyan szinten és odaadással teszi, hogy párhuzamosan a keményedésemmel harcolva az idő előtti orgazmussal is meg kellett küzdenem. Bármennyi ideig képes lettem volna élvezni a session-t, sőt, át is futott az agyamon, hogy rákérdezek, be lehet-e fejezni így, de mivel nem tudtam a lehetőségeket (mea culpa) ezért nem akartam az illúziót sem rombolni. Plusz hát azért abba a punciba bűn lett volna nem behatolni, szóval egy kis viszontkényeztetés után misszionáriusban kezdtük (plot twist: ott is fejeztük be). Aki itt most részletes leírást vár az olimpiai szintű lepedőakrobatikáról, azt el kell keserítsem - néha ráhajoltam csókolózni, néha felhúztam picit a lábát a vállamhoz, néha rámarkoltam alulról a fenekére, de ennyi tellett tőlem. Bár tartottam vagy háromszor is pihenőt, ez csak minimálisan hosszabbította meg a menetünket, Evelyn szűk puncija brutálisan izgató (pláne ilyen francia után). Elélvezésem után még picit maradtam, egyáltalán nem sürgetett, hogy másszak ki belőle, majd segített letisztogatni és leheveredtük az ágyra beszélgetni. Sok időm már nem maradt hátra és nem is szerettem volna visszaélni a vendégszeretetével, szóval gyors tusolás után elköszöntem, puszi-puszi (semmi kézfogás!), majd elbaktattam a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Nem tudom, milyen extrái vannak, mert ami nekem fontos, azt alapban vállalja is. A végén a távozásom előtt, beszélgetés közben helyeztem el a csokrot a folyosón található komódra, nem is került szóba.
  • Összkép:

    Már második alkalommal voltam Evelynnél, és ismét biztos vagyok benne, hogy ebből remélhetőleg lesz még egy harmadik (és sokadik) randi is. Nagyon jó beszélgetőpartner, folyamatosan mosolyog és az egész lényéből sugárzik a kedvesség. Ezzel együtt pedig fenomenális, amit az ágyban művel, az eltöltött egy óra az ajtónyitástól kezdve az ajtózárásig jó hangulatban, fantasztikusan telt, érződik rajta, hogy igazán a kedvében akar járni a vendégének. Nincs se TP, se kényszeredett bájcsevej, őszintén élvezi az együtt töltött időt.
    Biztos vagyok benne (legalábbis részemről), hogy fogunk még találkozni, akár hosszabb időre is - szükség van arra a két-három menetre Evelynnel. :)
Happy Massage