• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedvesem, olyan szépet írtál rólam és a randiról! Aranyos, ahogy az érzéseid belevitted! Nagyon sok motivációt merítettem belőled remélem látlak még és akkor mesélek! Puszillak

  • Egyeztetés:

    A randi napján reggel csörgettem meg. Nem vette fel, de rövid időn belül diszkréten visszacsörrentett és nagyjából 1 perc alatt sikerült is leegyeztetni az időpontot. A legkorábbi időpontot kértem, amire még ismeretlenül is kicsit elnézést kérő stílusban mondta, hogy a megszokottnál később, de nekem tökéletes volt így is.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, mivel forgalmas környék, ez kicsit necces, de a kiinduló helyszínről még a dugót beleszámítva is kétszer annyi időbe telt volna odaérni tömegközlekedéssel, így inkább maradtam az autónál. GPS be akart vinni az utcába, de oda spéci engedély kell, úgyhogy a közelben lévő (nem hosszú) híd túloldalának tövében parkoltam, ahonnan egy kellemes séta elérni a helyszínre, de így vagy úgy, érdemes rászámolni az érkezés időpontjához képest.
  • Helyszín:

    A ház régi építésű, 4. emelet, elbújva a világ elől. Én gyalog mentem fel, de van lift. A lakásban minden van, ami kell. Szuperül felszerelt fürdő, egy tucat tiszta törölköző, tusfürdő és dezodor. Szájvíz is van egy kis pohárkával. Kád vagy zuhanyzó? A kedves vendégre bízva, hogy melyiket választja a megtisztulásra.
  • Hirdető külseje:

    Először köntösben láttam, de már onnan ki-ki villantak a cicik. Szép arcú, mosolygós, a képeknek teljesen megfelelő Evelyn a valóságban is :) A cicik nagyon szépek, feneke is, de selymes bőrét is kellemes simogatni.
  • Action:

    Az ajtóban várt. A gyaloglásom miatt, lehet, hogy picit megvárattam, de mosolyogva üdvözölt és irányt mutatott az ágyra. Leültünk és mivel először találkoztunk, ismerkedős kérdéseket kaptam. Nagyon kommunikatív. Elmentem zuhanyozni, majd mikor végeztem és én már ruha nélkül mentem ki a fürdőből, ő még köntösben várt, de hamar ledobta magáról. Eléggé félénk vagyok, szóval az elejéhez képest is, ezen a ponton igazán zavarba jöttem. A cicik a kedvenceim, ezt említettem rögtön vendéglátomnak is, amire jelezte, hogy ő is igen szereti őket :)

    Állva kezdtünk kis ölelkezésbe, csókolózásba. Nem voltak igazi nyelves csókok, de valószínű én nem vagyok a legjobb benne. Kezdeményezően javasolta, hogy helyezzem magam kényelembe az ágyon. Lefeküdtem, amire rögtön kérdezte, hogy mit szeretek, mit nem. Őszintén szólva köpni nyelni nem tudtam először, hogy egy ilyen szép hölgy ezt kérdezi tőlem, és amúgy sem tudom pontosan, hogy mit szeretek és mit nem. Úgyhogy rábíztam magam, de mondtam, hogy a száját szeretném érezni mindenképpen, úgyhogy rögtön neki is látott a még nem teljesen merev szerszámom felélesztéséhez. Elég szép látvány volt, amint fel-le járt a feje a farkamon, nagyon jó érzés is volt persze :P Közben próbáltam simogatni hátát, mellét, karját. A nyelvével brutál, hogy mennyire tud játszadozni, nem is kapta be teljesen az egészet, de így is nem sok idő után megkértem, hogy lassítson, mert majdnem végem lett, bár az se lett volna tragédia, de még húzni akartam kicsit :)

    Ezután én kezdtem el gyakorolni Evelynen a puncinyalást :) Nem okoztam neki örömet, hogy szóképekkel éljek, de nekem jól esett kicsit felfedezni alulról is, kis ujjazást is próbáltam és nedvesnek is éreztem :)

    Ezután gumit húztunk és kérdezte, hogy leszek-e én felül. Nem így terveztem, de ad hoc módon mondtam, hogy igen, leszek. Úgyhogy misszionáriusban kezdtem el az actiont. Nagyon jó érzés volt benne lenni illetve látni magam alatt Evelynt. De szerettem volna, ha meglvoagol, úgyhogy pózváltást kértem, amit kézséggel abszolvált és el is nevezte a pózt cicikazarcba póznak :D Kedvemre való volt, fogdostam őket, és igen rövid időn belül a gumiba élveztem. Tényleg szűk a puncus és ügyesen is mozog, huh.. :)

    Tisztálkodás és beszélgetés következett megint. Még mindig kommunikatív, kérdező, van véleménye a dolgokról és mint kiderült, olvasni is szeret, méghozzá szépirodalmat.

    Na de nyilván nem a könyv ízlés az érdekes egy ilyen beszámolóban!

    Második kört ismét kézzel és szájjal kezdte. Először lankadt voltam sajnos, de a fáradozásainak hála megint kemény lettem szerencsére és mondtam, hogy most próbáljuk meg hátulról. Pillangók a gyomorban érzés, ahogy egy ilyen dekoratív csajszi bepúcsít neked arra várva, hogy betedd neki... :) Sajnos viszont, valószínűleg az idegesség miatt kicsit lelankadtam és éreztem is, hogy nem biztos hogy menne így, úgyhogy kértem, hogy ezt szájjal fejezzük be. Ez sem ment annyira könnyen, mint máskor, de Evelyn szájának és kezének melege, illetve a cicik tapogatása meghozta a gyümölcsést és másodszor is eksztázis közepette megszabadultam némi örökítőanyagtól.

    Utána is beszélgettünk még egy kicsit, főleg a lelki állapotomról, majd zuhanyozni mentem és azzal köszöntünk el egymástól, hogy jöjjek még és akkor tanítgat. :)
  • Elszámolás:

    Az elején tettem le egy kis komódra a pontos összeget. Valamennyi extra van a lehetőségek között, de én ezeket egyáltalán nem szerettem volna. A lényeges részek teljesen alap program részei, ami nálam nagy pirospont!
  • Összkép:

    Nagyon kedves, vendégközpontú lány! Tapasztalatlanságom lévén nehezen oldódom és ezt most sajnos éreztem magamon.
Happy Massage