• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem , végre most sikerült elérnem . A hangja nagyon kellemes volt és nagyon illett a fotóihoz . Így már egy nagyon jó összkép alakult ki bennem .Nagy öröm volt ,hogy még az napra sikerült bejutnom hozzá.
  • Megközelítés:

    Az autós megközelítést választottam . Tömegközlekedéssel sok átszálás lett volna . Így elég hamar oda értem szerencsére , mert kevés a parkolóhely és keresgélni kellett.
  • Helyszín:

    A Fehérvári úton a legújabb ház a benzinkút mellett . Lakás kényelmes és diszkrét . Berendezés hangulatos . Ami a lényeget illeti , az bírja a strapát. Fürdő tökéletesen felszerelt és szép tiszta.
  • Hirdető külseje:

    Tökéletes formájú lány .Melle alaktához képest nagy , kimondottan szép formájú ,és feszes. Szereti ha foglalkoznak vele. Popsi tökéletes minden értelemben , forma ,keménység . Ami mégis a legjobban megragadott , az arca .A fotón is gyönyörű ,de élőben egyszerűen leírhatatlan . Szeme ragyogóan csillogó és huncut. Szája érzéki . Az egész arca tökéletes harmóniát sugárzó.
  • Action:

    Majdnem el szállt minden bátorságom amikor ajtót nyitott ,annyira szép volt. Kicsit lefagytam, de a felém villantott mosolya át lendített a bénázásomon. Szerencsére elkezdtünk beszélgetni.Két perc után már úgy éreztem ,mintha régen ismerném , nagyon közvetlen és kedves volt. A tusoláson gyorsan átestem. Majd egy laza hátast dobtam az ágyra . Franciás bemelegítés volt az előjáték. Akkora szakértelemmel kényeztetett ,hogy többször megfordult a fejembe,hogy hagyom ,hogy végig csínálja. A lágyság és az agyvelő kiszívós ,pornó feeling egyvelege amit tud.Midig tudta,hol a határ ,hogy ne menjek el.Édes kínokkal teli előjáték volt ,amit nem lehet elfelejteni. Égő vággyal fordítottam át 69-be , szinte felfaltam a gyönyör, tükörsima rózsaszín puncikáját.Adok kapok játék nagy megy neki,nagyon élvezi az effajta játékot. Remegett és zihált ,szájában a farkammal. Majd felpattant , és közölte,hogy most meg fog erőszakolni. Annyira megijedtem !:) Egy pillanat alatt már fel is gumizott ,és rögtön karóba húzta magát egy apró nyögés kíséretében. Meglovaglót , de ez nem vágta volt ,hanem egy rodeó .Én szinte megsem mozdultam mialatt Ő a létező összes lehetőséget kimerítette három dimenzióban. Aztán amikor tövig tolta magába ,halk sikoly kíséretében hatalmas punci szorítás után ram borulva halkan megszólalt , "elélveztem". Zene volt füleimnek. Egy jó pohár vízzel később ,hátulról kértem engedélyt a bejutásra. Rámarkolva a csodás popsijára kezdtem finoman mozogni benne. Már nagy kedvem lett volna belerobbanni ,ugyanakkor abba reménykedtem ,hogy ez soha nem ér véget. A legjobb punci amiben voltam. Forró ,szűk ,és igen szaftos.Nem is nagyon bírtam tovább higgadtan tolni. Felpörgetve a dugattyú sebességét ,már mind a ketten hangosan ziháltunk. Ez nem is ment túl sokáig ,hatalmasat robbantam a védőfelszerelésbe. Annyira el voltam a saját örömömmel ,hogy nem is tudom , hogy neki összejött-e másodjára. Miután kiszuszogtuk magunkat még pár percig beszélgettünk. Aztán már csak egy jóleső zuhanyra volt időm , bár egész nap szerettem volna magamon érezni az illatát.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük ,publikus érték.
  • Összkép:

    Egy igazi szexistennő és nagyon kedves lány egyben .
Happy Massage