• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pár csörgés után fel is vette. Kedvesen eligazított, majd időpont egyeztetés, és 1 órán belül már ott is voltam
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem és a Lurdy parkolóban tettem le a kocsit. Egy kis frissito pár perces séta és mar oda is értem
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark. Népszerű hely, sokunk megfordult már arra nem csak én:) Lakás mint mindig tiszta és rendezett. Fürdőszoba jól felszerelt illetve a hálók is mindig friss állapotban vannak, most sem volt másképp. Szépen rendbe tartják a lányok.
  • Hirdető külseje:

    Ne foglalkozzatok az arc/szem kitakarással. Nara gyönyörű. Kis tenyerébe illő mellei és brutál szexi formás popsija
  • Action:

    1 órára mentem.Ahogy visszatértem a fürdőből Nara az ágy mellett, állt fekete melltartóban és tangában. Nagyon izgató látvány volt. Elkezdtem simogatni és gyurmázni a szexi kis fenekét egy két csók, és megkértem Narát, hogy terdeljen le úgy, hogy az oldalsó tükörben jól látszódjunk:) Natúr franciát kértem tőle. Elém térdelt majd szépen lassan elkezdett cumizni. Nagyon jól esett ez a lágy francia. Pár perc elteltével elkezdtem rá segíteni. Vette a lapot és elkezdte egyre mélyebbre engedni ő is. Elképesztő látvány volt ez a tükörben. Sajnos abba kellett hagyni mert simán elmentem volna így. Fel az ágyra, gumi fel majd kezdésnek kutyusba egyeztünk meg. Hihetetlen látvány volt, ahogy ki-be járattam a farkam a szűk puncijában. Hamar magával ragadott a látvány, és fokoztam a tempót. Ez a hangok alapján nagyon bejött neki. Ezt látván mégjobban beindultam, láthatóan élvezte, kíváncsi voltam, hogy birja ez a fiatal vékony lány. És birta, pedig izombol dugtam és nem lassitottam. Mikor kifulladtam gumi le, majd megegyeztünk, hogy szájjal fejezi be. Újra a tükör elé mentünk, Nara újra letérdelt és szájába vette farkam. Verte szopta rendesen majd mikor mindketten éreztük, hogy itt a végem, még párszor tövig nyelt majd, egy hatalmasat élveztem Nara pici szájába. Az ágyra dőltem, ő pedig a fürdőbe ment. Meg mosta arcát, száját utána kis duma és mentem is.
  • Elszámolás:

    1 órára * rózsaszál
  • Összkép:

    Fenomenális volt vele. Biztos megyek még
Happy Massage