• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedves! Annyira aranyosan írsz rólam! Köszönöm! Nagyon várom a következő havi látogatást! Minden jó volt ezúttal is, nagyon jól éreztem magam! Sok puszi

  • Egyeztetés:

    Igazából kalandosra sikerült mert először ugyan erre a napra de korábbra kértem időpontot amit sajnos le kellett mondanom munka miatt, de később simán tudott még fogadni aminek én nagyon örültem. Itt az oldalon VTRn keresztül ment és mint mindig simán.
  • Megközelítés:

    Én most kétkerekű járművel mentem úgyhogy a háznál tudtam parkolni, de amúgy nagyon frekventált helyen van amit kb bárhogy meg tud közelíteni az ember könnyen. A közelben forgalmas tömegközlekedési pont ahol rengeteg jármű megáll.
  • Helyszín:

    Ahogy már előttem írók és én is megírtam, egy nagy polgári lakás. Rend és tisztaság mindenhol. A fürdő is hatalmas és rengeteg tusfürdő illetve törölközőből választhat az ember. A szoba is szépen berendezett, bár én szívesebben néztem azt aki fogad benne és nem a berendezést :).
  • Hirdető külseje:

    Na igen ahogy szokás mondani TÖKÉLETES NŐ :). Nekem nagyon bejön. Gyönyörű arc, a szemüveg ultra szexi. A mellek csodálatosak és igazából úgy ahogy van Ő maga is az. Én imádom a tetoválásait is, szerintem illenek hozzá és jól is állnak neki.
  • Action:

    Ha adhatnék címet akkor az lenne, hogy a havi kötelező Evelyn látogatás. Már nagyon vártam, hogy újra láthassam és élvezzem a látogatását. Ahogy megérkeztem, gyorsan ledobtam a motoros cuccaim mert irtózatosan melegem volt benne és elmentem fürdeni hogy felfrissüljek. Temérdek választék a tusfürdők közül és persze több törölköző is van így kiválaszthatja az ember azt amelyik tetszik neki. Ahogy visszaértem a szobába lefeküdtem mellé már meztelenül és elkezdtünk beszélgetni. Nem tagadom és neki is modntam, a múltkori simogatások annyira jólestek és reméltem most is kapok belőlük sokat. Így is lett, miközben beszélgettünk ő simogatot is mindenhol na meg persze én is őt. Már igazából akkor sikerült felizgatnia így eléggé harcra készen álltam beszélgetés közben is. Ahogy láttam egyébként tetszett neki. Kis idő után csak véget vetettem ennek az élvezkedésemnek és csókolózni kezdtünk, persze a kezünk nem állt le ekkor sem. Rengeteg csók csattant el szájra és természetesen a gyönyörű testére is. Én kezdtem a kényeztetést amit láthatóan élvezet is, majd a már szokásos felszólítása, hogy forduljunk 69ben után úgy folytattuk. Az a francia tudás amit képvisel az biztos felsőfok. Dolgozott rajtam az biztos, kéz nélkül csak fel le és játszott a nyelvével is. Erre gondolva ismét a mennyekben vagyok. Nem is bírtam és csodás szájában végeztem az első kört. Kis tisztogatás és én elterültem az ágyon mint a nagyalföld. Ő nem volt rest és ott folytatta a simogatást ahol a csókok előtt abbahagytuk. Közben folytattuk a beszélgetést midnen témában. Imádom, hogy bármiről nagyon jól el tudunk beszélgetni. Aztán egyszercsak, már csak a farkam és zacsit simogatta amit nagyon jól tud, hogy nagy gyengém és igencsak felhúzott ezzel. Egyszercsak lefeküdt mellém és szájába vette újra, hogy ismételten elkápráztasson a francia tudásával. Őszintén bármikor el tudnám fogadni csak azt a fajta kényeztetését, de szerettem volna most kicsit mélyebb benyomást hagyni így kértem a "Gyilkos Evelyn" pózt, így gumit húzott és hasra feküdt. Őszintén nem tudom, hogy csinálja de pillanatok alatt olyan komoly izgalmi állapotba kerültem, hogy elsültem. Az a póz vele valami földöntúli de komolyan. Ajánlom mindenkinek, hogy kipróbálja vele. Ezután ismételten kis pihenés és sajnos mennem kellett. De ahogy kezdtem is, legalább lesz minden hónapban egy Evelyn látogatás :)
  • Elszámolás:

    Semmi extrát nem kértem, nem is tudom van-e de az biztos, hogy ő maga az. A végletekig korrekt és aranyos :)
  • Összkép:

    Ezt másképp nem lehet leírni mint hogy IMÁDOM a vele töltött időt. A tipikus nő akiből napok se lennének elég és többre vágysz mindig.
Happy Massage