• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm a kedves szavakat! Ahogy az időjárást nézem, nem valószínű, hogy a legközelebbi randink ilyen kánikula randi lesz. Várlak szeretettel! Puszillak

  • Egyeztetés:

    Vtr-en keresztül egyeztettünk, találkozás előtti napon. Evelyn az időpontot az általam kérthez képest 1 órával későbbre kérte, szerencsére nekem nem volt probléma. Hamar válaszolt, és az időpont egyeztetése után egyből el is fogadta a randit, és már küldte is a pontos címet. Nagyon rugalmas.
  • Megközelítés:

    Budapest szívében, a parkolás szerintem viszonylag bonyolult, csak a távoli körzetben,maga a helyszín utcája behajtási engedély köteles.
    Én speciel bkv.val mentem, Astoriánál kell leszállni, több tömegközlekedési eszközökön lehet megközelíteni, és néhány perc séta a helyszínig.
  • Helyszín:

    Régi belvárosi bérház,"x".edik emelete. Átlag állapotban. Maga a lakás szép rendezett,tiszta. A fürdő tágas tiszta mindennel jól felszerelt, törölköző jó nagy tiszta,illatos,kád és tusoló is van, sok féle tusfürdő közül lehet választani, a mosdónál kis pohár száj víz, minden adott a megfelelő higiénia eléréséhez. Nekem pusztán egy dolog volt kicsit zavaró, hogy sajnos nincs klíma. Nekem ez viszonylag komolyabb problémát tud okozni.🥵
  • Hirdető külseje:

    Evelyn egy nagyon tündéri lány, abszolút Ő látható a képeken, csalódás kizárt. Nagyon csinos közvetlen csajszi.
    Én nagyon szerettem benne, hogy olyan megnyugtató kisugárzása van, teljesen jól kezeli az embert.
  • Action:

    Érkezéskor a kapu nyitva volt, onnan hívtam, megkaptam az emelet számot,és már suhantam is a liftel fölfelé,a liftből kilépve balra fordulva már láttam is, hogy Evelyn integet az ajtó mögül, és már bent is voltam a lakásban.

    Evelyn egy kis áttetsző fekete köntös félében fogadott, a brutálisan gyönyörű cickói szépen látszottak a kis "köntösön" keresztül.
    Mivel most találkozunk először, így kicsit szerényebb köszönés volt, de ölelést és puszi azért megvolt.😘
    Be invitált a "baszobába", szép nagy szoba, a cuccokat egy kis padra lehet leparkolni, majd leültünk a francia ágyra és kicsit ismerkedtünk, beszélgettünk.
    Sajnos olyan meleg volt, hogy amíg ismerkedő beszélgetés zajlott, patakban csorgott rólam a víz 🥵 az ágy végében lévő ventilátor kevésnek bizonyult.
    (legalábbis nekem)
    Néhány perc beszélgetés után Evelyn mondta, hogy szerinte jobb ha lassan elindulok tusolni.😉
    Így is történt, a szép tágas fürdőben alapos de gyors tisztálkodás és hűsölés (kellemes hideg vízzel) után spuri a szoba irányába.
    Kedves vendéglátóm Evelyn a szoba ajtajában Éva kosztümben várt, valami eszméletlen látvány volt.
    Be suhantunk a szobába és az ágy mellett kis ismerkedős csókolózásba, és egymás testének feltérképezésébe kezdtük, nagyon kellemes és komplex volt,igazán finoman jól csókol, igazi nyelves csókot ad.
    Néhány perc múlva már az ágyban is találtuk magunkat,és az üzekedés ott folytatódott, és Evelyn szépen lassan elindult dél felé ahol elérte kisbarátomat, igazái érzékiséggel megmutatta, hogy milyen is az a Evy élmény, minden részletre kiterjedő kezelésben részesültem, nagyon kellemes volt, de mivel a hőmérséklet egyre csak fokozódott, bármennyire is koncentráltam a várt eredmény csak nem akart jönni, bár gyönyörű vendéglátóm mindent is megpróbált.
    Akkor felajánlotta, hogy forduljak meg, és egy jó kis masszázst ad nekem, hátha kicsit oldja a stresszt, nagyon jól esett a masszázs, majd megkért, hogy forduljak meg, így is történt.
    Fordulást követően belekezdett egy fantasztikus olajos lingam masszázsba, nagyon izgalmas volt nagyon ügyes, olyannyira ügyes volt, hogy amiről én már lemondtam, azt Ő beteljesítette, nagyon érzéki és finom volt, majd bejött a képbe "Szilvia" és közös erővel az utódokat eltakaítottuk.
    Kis pihiszuszi beszélgetés után indultam ismét a fürdőbe, jól esett megint lehűlni.
    Majd vissza a szobába és öltözés után a fájó búcsú. Az ajtóban még egy finom csók váltás, és huss irány a dolgomra.
    Evelyn drága kérlek nézd el nekem a bénázást, ígérem legközelebb igyekezni fogok, hogy sokkal jobb legyen a randink. Köszönök mindent. Puszi
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe, ha csak nem Őt magát(mint extra😘😀)! Teljesen korrekt volt,az elszámolás a megbeszéltek alapján,a havi kedvezmény érvényesítésével, köszönet és hála érte!😘
  • Összkép:

    Határozottan jól éreztem magam remélem lesz még rá alkalmam, hogy visszatérjek hozzá.
Happy Massage