• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedvesem! Annyira jó beszit írtál! Örülök, hogy újra eljöttél és remélem a következő randikor már nem lesz ilyen nonszensz meleg! ... de ez nem azt jelenti, hogy csak ősszel vagy télen jöhetsz újra 😉🤗 puszillak és várlak vissza

  • Egyeztetés:

    Nem előszőr voltam nála, de elsőre is VTR-en egyeztettünk és most is, gond nélküld. Gyorsan és kedvesen reagált. 1 órát beszéltünk meg a szuperakciós hetén.
  • Megközelítés:

    Parkolás a környéken halál, én tömegközlekedéssel mentem a nagy melegben. szerintem azzal és kis sétával viszonylag könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Mivel ugyan ott rendel ahol korábban ezért csak a korábbi beszámolómat tudom idézni:

    Régi pesti tömb, minden bájával és hátrányával, de maga a lakás az nagyon szuper és hangulatos. Szoba nagyon szépen berendezve. tökéletes arra amire használják. Fürdő is szuper, hideg napokra is rendesen kifűtve, friss törölközővel.
  • Hirdető külseje:

    Képeknek tökéleesen megfelel, utólsó találkánk óta csak még szebb lett. Tökéletes mellek, gyönyörű alak. Valami kis lenge cuccba fogadott de mire a fűrdőből vissza jöttem mondta hogy a meleg miatt már ezt se bírta magán tartani szóval szinte végig mesztelen volt....nem nagoyn sajnálkoztam :)
  • Action:

    Gyors puszi, kis csevej érkezéskor kivel mi volt és a borzasztó hőség miatt most kivételesen éltem a felkínált hűsítővel. Utána gyors frissítő kör.

    Ahogy már írtam fűrdőből vissza jövet már anyaszült meztelenül várt, szóval gyorsan térképeztem kicsit hogy minden olyan finom tapintású mint korábban volt...az volt :)

    Utána állva egymásnak estünk, kedvenc részem. Vele a csók az tényleg csók, nyelves és nagyon barátnős. Ez maximálisan tökéletes.
    Majd kényelembe helyeztük magunkat az ágyon, ahol kényesztetésembe kezdett. Az egyik legjobb barátnős franciája van, ha nem a legjobb. Aki a finom lágy de bőnyálas és mély kényesztetést szereti nála jobbat kevesebbet talál szerintem. Nagy meleg miatt megmondom őszintén elggé nehezen álltam hadrendbe, de nem rajta múlt, tökéletesen végezte a dolgát. Közben pont úgy helyezkedett oldalasan hogy popsiját is és a gyönyörű melleit is tudtam simogatni. Majd 69-be fordoltunk egy rövid időre, majd hogy egy kicsit pihenjen én folytattam a kényeztetését. Adott ki hangokat is azt mondta élvezte is, de a csúcsra sajnos nem tudtam eljuttatni. Újra ő jött a szájával, sikerült is felélesztenie, de ekkor már annyi ingert kaptam hogy gumi húzás után szinte azonnal elmentem.

    Fél óra telt el ezzel az intezzív franciázással és éreztem hogy ma ebből nem lesz második menet részemről, szóval megköszöntem neki és mondtam hogy akkor inkább nem is zavarok tovább.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt az alapdíj, magasabbik átlag (vagy az már az átlag lassan mindenhol), nekem kedvezményes héten sikerült mennem. (szóval ez nem az állandó rózsaszálakat tükrözik) Ha nem kedvezményes héten mentem volna akkor is bőven átlag feletti értéket szolgáltat a hölgy.

    1 órát foglaltam így azt ki is fizettem ha már ilyen kedvesen osztogotja a kedvezményeket nem akartam fél óra után ott módosítgatni. Amúgy is szuper kedves volt és jár is neki.
  • Összkép:

    Abszolút pozitív, láttam hogy e hónapban is ajánlot fel tombolát, remélem leszek az a szerencsés aki mehet még hozzá, de ha tombolát nem is nyerem meg azért majd még próbálok eljutni hozzá! :)
Happy Massage