• Beküldte:
  • Léna reagálása

    Köszönöm szépen ezt a diszkrét és ízléses beszámolót, remélem lesz még szerencsénk a jövőben kölcsönösen örömet szerezni egymásnak !

  • Egyeztetés:

    Előző napon, telefonon vettük fel a kapcsolatot, gyorsan és egyszerűen ment. Kompromisszum készen fixáltuk az időpontot.
  • Megközelítés:

    Ritkán járok kocsival a fővárosba, de ahogy körül néztem címnél, láttam elég szabad parkoló helyet. Tömeg közlekedtem, pár perc séta a metrótól vagy a villamostól.
  • Helyszín:

    Megfelelő paraméretekkel rendelkező, ízlésesen berendezett és belakott emeleti lakásról van szó. Konyharész egylégtérben a nappalival, kicsit hátrább a hálószoba.
    A fürdő is teljesen rendben volt, többfajta tusfürdő állt rendelkezésre. A mosdón fogkefe és szájvíz is odakészítve, megalapozva a barátnős, csókos együttlétet. A törölköző kellően nagy, tiszta és illatos.
    A tisztaságra nem lehet panasz. A helyszín dekorációján is érezhető az esztétikai érzék. A fények és árnyékok játéka, jelen esetben ideálisak voltak az inkább barátnős cselekményekhez.
  • Hirdető külseje:

    A képek teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Egyértelműen Ő van a képeken, valóban egy dögös MILF.
    Kicsit lutris volt, mert arc nélkül hirdet, de nem kell aggódni. Szép arcú, a szemei mosolygósak, kedvesen érdeklődők, az értelem és az intelligencia is visszatükröződnek bennük. Léna magassága és testalkata, szerintem vagy legalábbis nekem teljesen optimális volt.
    A nőiesen izmos lábak, a formás és kellően rugalmas fenék a karcsú derék alatt, majd fentebb haladva, a simogatásra, becézgetésre könnyen érzékennyé váló bimbókkal megáldott szép és formás mellekkel.
    A randihoz illő, izgatóan szexi, fekete és kellően rövid köntösben fogadott, ami sejtetően emelte ki nőies alakjának domborulatait.
  • Action:

    Pár perccel a randi előtt érkeztem. Telefon, ajtó nyitás majd lift. Természetesen csendesen és diszkréten. Résnyire nyitott ajtó jelezte, hogy jó helyen járok, már várnak.
    Üdvözlés, kézfogás, aztán ölelés, közvetlen, nyílt, szimpatikus jelenésként.
    Ismerkedős beszélgetés, ráhangolódás gyanánt. A beszélgetésünk tárgya, tárgyai rendkívül változatosak voltak. A rövid távú tervek és célok mellett szót ejtettünk változatos témákban a pszichológiáról is.
    Jött a tisztálkodás, tusolás, szájhigiénia is.
    Visszaérkezésemkor Léna könnyítve a ruházatán, beinvitált a hálóba és felkért egy bemelegítő masszásra. Egész testes lett belőle, fentről lefelé haladva, időnkénti benyúlásokkal a frekventáltabb helyekre. Érzésem szerint neki is és nekem is jólesett és itt már látható jeleket is produkáltam ágyék környékén.
    Fordulását követően figyelmemet az elsődleges nemi jellegek felé irányítottam. A mellek becézgetése mellett, franciába kezdtem. Nyelvem játéka a megfelelő helyen és intenzitással, megalapozta a mindkettőnk számára élvezetes együttlétet.
    Ezek után Ő is feltérképezett és egy nagyszerű és élvezetes franciát kaptam. Öltöztettük a „kis”katonát és a szeretkezés, misszibe vette kezdetét, fűszerezve a csókok ide-oda dobálásával és a simogatások mindkettőnk számára örömkeltő érzésével. Pózcsere az nem volt, helyette egy intenzív, szenvedélyes szeretkezés, amiben, szinte szó szerint összeforrtunk. Hagytunk egy kis időt a megnyugvásnak, majd egy kis tisztogatás után, elheveredve az ágyon beszélgetés, miközben még cirógattuk egymást.
  • Elszámolás:

    Még az elején, borítékolva letettem a pultra, aztán szó sem esett róla. Annyi volt, amennyi ki van írva.
  • Összkép:

    Egy óra, de hamar elröppent. Ismerkedésnek ez egy nagyszerű randi volt, kellően megfűszerezve erotikával. A szimpátia erősödését és kölcsönösségét a búcsúzásnál egyértelműen érezni lehetett.
Happy Massage