• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel ad-hoc jelleggel jön az ötlet, hogy milyen jól esne most egy masszázs, Noéminél ez sajnos nem szokott általában összejönni, érthető okokból be van táblázva. Az elmúlt hónapokban volt pár telefonhívásunk, de sajnos mindig lecsúsztam a lehetőségről és azt a javaslatot kaptam, próbáljak meg picit előre tervezni. Ezúttal előző este írtam egy üzit itt az oldalon, amire reggel jött is a válasz egy felajánlott időponttal, én pedig lecsaptam rá és VTR-en véglegesítettük a másfél órás találkát. Mivel voltam már Noéminél, így megerősítést nem kért tőlem telefonon.
  • Megközelítés:

    A randi helyszíne a Városliget mellett található, közel a Dózsa György úthoz. Mivel frekventált hely, a parkolás fizetős és érdemes egy 10-15 perccel hamarabb érkezni, hogy tutira ne a parkoló keresgélés miatt késd le a randit. Nekem szerencsém volt, pont a bejárat mellett találtam helyet. Egyébként BKV is közlekedik arrafelé, van bőven választék buszokból. A cím egyébként egyértelmű, a GPS is tudni fogja, ha nem jártál még ott.
  • Helyszín:

    A lakás egy körfolyosós, nagy belmagasságú tipik belvárosi lakás, én még nem jártam itt, másfél éve még a régi tetthelyen voltam Noéminél. Az állapota egyébként számomra kifogástalan volt, bent jó illat fogadott, valamint tágas és fényes közös helyiségek. A fürdő sarokkáddal szerelt, tisztálkodószerekből, dezodorokból szép választékkal, illetve szájvíz is van bekészítve, kis pohárkákkal. Érkezésemkor száraz, illatos és tiszta törcsit kaptam. A randiszobában sejtelmes félhomály, színes ledszalag és tükör a tatami mellett. Szék és kisasztalok a kellékeknek, egyszóval minden, amire szükség lehet. Hirdetés alapján rendel még a lakásban egy másik kolléganő, de vagy nem volt ott, vagy profi volt a hangszigetelés, tényleg semmit nem hallottam.
  • Hirdető külseje:

    Noémiről nagyon sok szép beszámoló született már, nehéz lenne újat mondani róla, hiszen mindenki, aki csak egyszer is volt nála, tudja, hogy milyen elbűvölő. Érkezésemkor fekete vékony köntöst viselt, alatta - mint utóbb kiderült - csak egy falat bugyi volt. Szőke, közepesen hosszú haja copfba volt fogva, így kukucskált ki az ajtó mögül szép kék, mosolyra húzódó szemeivel. Arca szép, alkatra vékony, sportos leányzó, tenyérbe illő cicikkel és formás popsival, számomra abszolút utcán megfordulós típus. A feltöltött képek teljes mértékben megfelelnek a valóságnak, de élőben sokkal jobban látszik, milyen dögös csaj egyébként Noémi. Bár a jellemzési kategória nem tér ki rá, fontos kiemelni, hogy a testi adottságok mellett szerintem rendkívül sokat jelent, hogy már maga a vendégfogadás is ad egyfajta pozitív alaphangulatot a randinak. A hirdetésben szerepel egy mondatrész - "marha cuki vagyok" - ezt én sem tudnám jobban megfogalmazni. Bár csak másodjára mentem vissza Noémihez, ettől függetlenül az az érzésem volt, mintha hetente találkoznánk, mint régi jó ismerősök. Puszi, ölelés, érdeklődik, cukiskodik, észre sem veszed és konkrétan levett a lábadról, pedig még csak a cipőd került le rólad.
  • Masszázs:

    Na mondd, hol fáj, drága? - Kezdte Noémi, miután hasra vágtam magam a tatamin. Jól kipanaszkodtam a fájó részeim és közben belekezdtük egy nagyon kellemes krémes masszázsba a lábfejnél, lábujjaknál. Sok helyen szerepel a hirdetésben a "tanult" és "okleveles" masszőz jellemzés, Noéminél valóban érződik az, hogy elsajátította a mozdulatokat és örömmel alkalmazza azt az őt meglátogató pácienseken. A masszázs technikája számomra abszolút az optimális volt: intenzív, de nem erős-fájdalmas, kitért minden részletre és alaposan átgyúrt. Megkérdőjelezhetetlen szakszerűséggel haladt végig a lábujjaimtól egészen a vállamig, gondosan ügyelve az apró részletekre, semmit sem elkapkodva. Nagyon kellemes volt, jól esett, rég volt ilyenben részem. Közben végig beszélgettünk, szerencsére semmi smalltalk, csupa érdekes és tartalmas témák kerültek felszínre. Érintettük a kertészkedést, házépítést, berendezést, beszéltünk az autókról és jó pár dologról még. Közben Noémi keze csúszott feljebb és feljebb, amíg már a masszázsból cirógatás lett és egy nagyon érzéki, libabőrt keltő nyak-fülpuszi jelezte azt, hogy valami más következik. Kaptam még finom puszikat a hátamra, aztán ismét a nyakamra, majd elhangzott a kérdés, szeretnék-e megfordulni. A hallgatás - beleegyezés elvét követve már fordultam is. A kényeztetést követően még megmasszírozta mindkét combomat, miközben hosszasan beszélgettünk tovább.
  • Kényeztetés:

    Miután megfordultam, a bugyi is lekerült vendéglátómról, a felvezetés pedig egy finom, érzéki, kicsit simulós csókolózással indult meg, végül lehelletfinom puszikkal jutott el Noémi szája a nyakamon és a mellkasomon keresztül az addigra már vérbőségben "szendevő" velem egykorúhoz. Továbbra is tartom magam ahhoz a kijelentésemhez, hogy az a kényeztetési forma, az az orális technika, ami itt a makktársakat éri, az nem evilági, szavakkal nehezen kifejezhető, valóban át kell élni ahhoz, hogy erről mesélni lehessen. Az összképhez nagyban hozzájárulnak az audiovizuális elemek: az, ahogyan a tükörben végignézed a saját kivégzésed, vagy ahogy Noémi szembenéz Veled, miközben a farkadat kényezteti, illetve a hanghatások (cuppogás, halk nyögés). A technika pedig felteszi az i-re a pontot, a tejszínhabra a cseresznyét, kinek mi... Kezdődött azzal, hogy sok-sok finom puszit kapott a combom, a zacsi, és a rúd is, mielőtt Noémi szájába került. Odabent a forró nyelve körkörösen mozgott a makk körül, miközben szívó motívumokkal tarkította a kényeztetést. Kis idő múlva váltottunk és le-fel mozgott a szája a farkamon, kézzel szinte csak közbeölelte, az érdemi munka szájban történt. Aztán oldalra döntött fejjel folytatta tovább, egy újabb pozícióban a kényeztetést és ez ment egészen addig, amíg teljesen végem nem lett a szájában. A tüzijáték után szinte magamhoz sem tértem. Aranyosan megkínált vízzel, de fel sem fogtam a kérdést. Lehet, ha fellocsol, hatásosabb lett volna. :-)
  • Elszámolás:

    Az elszámolást előre elintéztem, a borítékot elhelyeztem a kis asztalkán. Extrák külön nincsenek, itt az alapcsomag a legnagyobb extra. Hogy korrekt-e? Magasan a legkorrektebb szerintem ár-érték arányban. Az eltöltött idő valóban a megbeszélt idő volt és nem kevesebb, a kapott élmény minősége pedig kiemelkedően magas. A megadott összeg már tartalmazza a VTR bejelentkezés miatti kedvességet.
  • Összkép:

    Ahogy legutóbb is, ezúttal is elégedetten, feltöltődve távoztam. Noémi egy hihetetlenül szuper csaj, rengeteg energiával és végtelen kedvességgel, vendégszeretettel. Élvezi azt, amit csinál, ráadásul nagyon jól csinálja. Nagyon kevesen képesek olyan légkört teremteni egy randinak, mint amit Nála tapasztaltam. Köszi ezt a másfél órát és az ajánlásokat, még biztosan találkozunk. És nem másfél év múlva, ahogy az orromra kötötted. :-)
Happy Massage