• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedvesem! Nagyon tetszik a beszámoló! Sokat mosolyogtam az aranyos részeken. Minden nagyon jó és finom volt, nagyon jól éreztem magam! Ne sajnáld, hogy nekem nem sikerült, így is tényleg jó volt 🥰
    Várlak vissza bármikor! Puszillak

  • Egyeztetés:

    Az oldalon üzenetben írtam Evelynnek, gyorsan válaszolt is. Mindent itt beszéltünk meg, foglalás VTR-en, ment mint a karikacsapás. Lakás előtt felhívtam, kaptam lakásszámot, pontban a megbeszélt időpontban beengedtetést nyertem. Az időpontegyeztetéssel most én voltam a rugalmas, így az lett, amit ő ajánlott, kb. másfél-két órával az első üzenetváltásunk után.
  • Megközelítés:

    Metrómegállóból néhány perc séta, igaz, a tűző napon ezen a távon is le lehet izzadni. Maps segített, tökéletesen mutatta az irányt.
  • Helyszín:

    Régebbi társasházi lakás, bent jókora belmagasság, nagy ajtók, ízléses, tágas. Fürdőben választhattam kád és zuhany közül, szekrény polcára halmozva állnak a nagy törölközők, fürdéshez vagy 8-10 fajta tusfürdő, ugyanennyi különböző dezodor, legalább kétféle szájvízre emlékszem...szóval nagyon igényes, na. :D
    Az előadás pedig egy szintén tágas szobában, franciaágyon történt, számítógépasztal, egy szék a cuccaimnak, ventillátor. Kellemes illat, a kinti meleg ellenére elviselhető hőmérséklet, engem megnyert a hely.
  • Hirdető külseje:

    Evelyn alkatra abszolút megfelel a képeinek, fullos, bomba nő. Tetoválások a képeken nem látszanak mind, ez a diszkréció miatt normális dolog, nem kell tőlük félni. Nyáribarna, selymes bőr, nem agyatlanul nagyra, hanem szépen megcsinált mellek, markolnivaló fenék. A haját ezúttal feltűzve/gumizva/kötve (tudomisén...), nem pedig kiengedve volt szerencsém megpillantani, de ez azért a találkozó közben kapóra jött. A puncija gyönyörű, mintha majdnem teljesen szimmetrikus lenne. Nem kell semmit keresni, minden könnyen hozzáféhetően, hívogatóan, szűken vár a szerencsésre. Fekete köntösben fogadott, ami azért egyszer-egyszer levetített egy trailert, hogy mi várható, ha majd megszabadul tőle.
  • Action:

    Evelyn beinvitált, pár udvarias sornyi beszélgetés után pedig a fürdő felé irányított. Zuhany után vissza a szobába, én a törölközőt dobtam a padlóra, ő a köntösét, ki tudja hova, addigra már nem oda figyeltem. Állva simogatás, beszélgetés: mit szeretnék? Természetesen a sokak által megénekelt franciával akartam kezdeni, a többi meg...ahogy sikerül. Ágyra dőlve hanyattvágtam magam, Evelyn pedig mellém ült, és még egy kis ismerkedéses beszélgetéssel elérte, hogy egyikünk se érezze magát kellemetlenül egy vadidegen karjai közt, az ismerősség érzése megjelent, és akkor nekikezdett.
    Hát hogy mondjam, hogy írjam le. Apró csókok, apró nyalintások, finom kezdés. Egy-két cuppogás, csak óvatosan. Aztán egyre gyorsabban és intrikáltabban. Nem volt ez egy pornós-mélytorkos akrobatikus szopás, hanem egy barátnős, érzéki, de mégis intenzív francialecke. A legnagyobb trükk, amin még nem sikerült túltennem magam, az a forgószél, amit a nyelve a makkomon járt. Egyszerre pörög és szív, incselkedik és akar, masszíroz és felhúz. Azt hiszem, ha ez állóképességileg lehetséges volna, az egész órát el tudtam volna így tölteni, csak csodálkozva azon, hogy tulajdonképpen mik is ezek a szokatlan, de észveszejtő ingerek, amik érnek.
    Azért persze nem kérhettem tőle, hogy 45 percen keresztül játssza jazz-szólót, így hát csere, megcsillogtattam a saját franciatudásomat, ami Evelyntől élvezést ilyen rövid idő alatt nem (jó, lehet, hogy hosszabb alatt se), de elismerő sóhajokat és egy dícséretet a végén hozott nekem. Eztán gumi fel, és csapjuk neki.
    "Ugye leszel felül?" - kérdezte, szerencséje volt, mert a lovaglás amúgy sem az én pózom. Misszionáriusba legóztuk magunkat, amúgy is szeretem nézni a partneremet, a nyakát, a száját csókolni, tökéletesen megfelelt nekem a szituáció. Együtt hullámzás lassabban, gyorsabban, lassabban, gyorsabban, amíg el nem ért a vég.
    Utána beszélgetés, még egy kis simogatás, újabb zuhany, és el.
  • Elszámolás:

    Nem is néztem extrákat, ami nekem kellett, mind az alapmenü része. Csokrot még fürdés előtt leraktam az asztalra, mire visszatértem, már eltűnt. Az összeg a hirdetésben megjelöltnél kevesebb, mert akciós napon jelentkeztem be hozzá, de leárazás nélkül, sőt, "felárazással" is megérte volna.
  • Összkép:

    Nos, ahogy a hirdetés mondja, menjetek és tapasztaljátok meg az "Evelyn élmény"-t. Megéri. A szex nem volt túl változatos végül, de ez főleg rajtam múlt. Evelyn franciatudása top tier, ha valaki nem kényszerre és mélytorokra, hanem szinte lingam-masszázs szerű nyelvmunkára vágyik, akkor nem tudom mire vár még. Társalgási skilljei, ápoltsága, vendégközpontúsága, kulturált lakása pedig kiemelik a tömegből, és olyan nővé teszik, akire mindenképpen emlékezni fogok.
Happy Massage