• Beküldte:
  • Kira reagálása

    Köszönöm szépen, csodás Randi volt! 😊 Régebbi randiról szól, ezért a többieknek írom, hogy már megszünt nálam a kényszerfrancia, ujjazás és az arcra élvezés, így ezeket kérlek ne kérjétek! Köszönöm 😊

  • Egyeztetés:

    Kirának nem is annyira a hirdetése, hanem a beszámolói keltették fel a figyelmemet, amelyek elég szaftos részleteket tartalmaznak… Mivel be van táblázva Kira, ezért gondoltam belső üzenetben veszem fel vele a kapcsolatot. Szkeptikus voltam, mert a lányok ezt általában nem nagyon figyelik. Kira azonban nagyon rövid idő alatt reagált, és minden részletet meg lehetett beszélni vele, beleértve azt is, hogyha arcráélvezést szeretnék, akkor csak aznapi utolsó vendégként tud fogadni. Ennek nyomán VTR-ben is egyeztettem vele (annál is inkább, mert éppen kedvezményt is kínált ehhez), később pedig sikerült felhívnom is, csak hogy halljuk egymás hangját.
  • Megközelítés:

    A Récsey Centertől 3 percre lévő új építésű házban rendel Kira, ami cím alapján is és GPS-el is könnyen megtalálható. Én motorral jöttem, így a parkolással nem volt dolgom, de ha máshol nem, a Récseyben biztosan lehet parkolóhelyet találni. (Másra nem is jó ez az elég para hely.) Mivel ez a Dózsa-Thököly saroktól szintén 3 perc, számos tömegközlekedési járat áll rendelkezésre.
    Nem tudom, ismeritek-e az érzést, amikor az ember egy-egy ilyen kaland során a kapuban pánikszerűen néz körbe másodpercenként, és imádkozik, hogy minél hamarabb beengedjék. Nos, ez a ház pont az ilyen tilosban járóknak van tervezve, a kapu előtt ugyanis széles árkádos rész takarja a kalandozót az amúgy sem forgalmas utcán közlekedők elől. A ház maga fullos, dupla liftes, minden igényt kielégítő.
  • Helyszín:

    A lakás olyan, ami egy új építésűtől elvárható. A fürdő kicsi, kád van benne zuhanyozóval, zuhanyfüggönnyel, minimál tusfürdő készlet, szájvíz. A szeánsz egy kisebb, szerintem a legkisebb szobában zajlott, ami egy tágas amerikai konyhás nappaliból nyílik, és amiben egy masszázspad (később fontos szerephez jut!) és egy franciaágy található. Tükör és nagy falióra egészítik ki a berendezést.
  • Hirdető külseje:

    Kira egy vagány, barátságos, laza tini lány benyomását kelti.
    Alakja, alkata a képeknek teljesen megfelel. Mivel sokan említették, hogy pici lányról van szó, nem lepődtem meg, és egyes előző vendégekkel szemben nem éreztem emiatt csalódást.
    Alkatához képest szép hosszú lábai vannak (amelyeken kérésemre a képeken látható nyitott neccharisnya feszült), fokhagyma feneke, kicsi hegyes, nem túl kemény melle, bársonyos bőre.
    Kiemelném viszont az arcát, amely kissé négyszögletes típusú, és ékei a két gyönyörű, kacér, derűt sugárzó szem.
    Személyisége olyan, hogy elhiteti veled, egy osztálytársadhoz ugrottál fel, és a tali nagyon hamar vad szexbe torkollott. (Ö.. izé… látom, véletlenül pont a torkollott kifejezést használtam, nahát…)
  • Action:

    Érzékien indult a randi Kirával, én a háta mögé állva csókokat leheltem a vállára és a nyakára, amitől őszintén beindulni látszott, és hamar előrefordult, hogy csókolózást kezdeményezzen. Igaz, érzéki, beleélős smárolás volt, tökéletes randi illúziót keltve. Miután kiélveztük egymás nyelvét, hanyatt löktem és végigcsókoltam a testét. Mivel eddigre puncija igencsak nedves lett, bevezettem egy, majd két ujjamat a nyitott harisnyán keresztül, és kezdtem kitapasztalni, mit élvez a legjobban. Hamarosan azon kaptam magam, hogy hevesen baszom őt az ujjaimmal (nem tudok máskép fogalmazni, bocs). Természetesen megfordult a fejemben, hogy ne az ujjaimmal basszam, de egylövetű vagyok, és mint feljebb említem, egész más befejezést terveztem.
    Eredményt sajnos nem értem el így, talán fáradt volt már, de azért a reagálásai és elmondása szerint igencsak élvezte tevékenységemet.
    Ezután vendéglátóm rátért addigra betonmerev szerszámom kényeztetésére. Hátamra fektetett, és lábam közé heveredve, időnként erotikusan a szemembe mélyítve gyönyörű tekintetét, szopni kezdett. Nem titkoltam előtte, hogy elsősorban a mélységeire vagyok kíváncsi, ezért már néhány bólintás után mélyre eresztett és hosszan lenn is tartott. Fontos itt megjegyezni, hogy VALÓDI mélytorokról van szó Kiránál, nem pedig arról, amit sok lány mélytoroknak hirdet, és ami csak annyit jelent, hogy mélyen beengedik a szerszámot a szájüregükbe. Nem, Kiránál arról a mennyei érzésről van szó, amikor nekiütközve a torkának egyszer csak megnyitja a garatját, és még tovább elnyeli a szerszámot, egészen addig a fizikai határig, míg orra a hasfaladba fúródik. A mennyei (és bevallom perverz) élvezet azonban ennyiben sem merül ki Kiránál, mert amikor teljesen elnyel, torkával valamiféle pumpáló mozdulatokba kezd, az őrületig fokozva az élvezetemet. Mivel a kényszerfrancia extrát is kértem, azt is engedte, hogy ráfogjak a fejére. A hanghatások se voltak semmik: én hörögve élvezkedtem, ő pedig úgy nyögött, mintha ez a legnagyobb élvezetet okozná neki. (Amit mondjuk kétlek.)
    Hogy tovább nyújtsam az élvezkedést, pózváltást ajánlottam, gondoltam kipróbálom, amit az egyik beszijében olvastam. Megkértem, hogy feküdjön rá a masszázspadra és lógassa le a fejét, hogy így baszhassam tovább a torkát. Ez is rendkívüli volt, de mivel éreztem, hogy érthető módon ez nem a legkényelmesebb neki, sokáig nem kínoztam.
    Éreztem, hogy közel a vég, úgyhogy visszamentünk az ágyra. Hátára fektettem, fölétérdeltem, és még így is lenyomtam néhányszor a torkába, mielőtt kivettem. Kértem, hogy a kezével izgasson lassan, közben sikerült arra is rábírnom, hogy verbálisan is hergeljen. Éppen akkor sikerült az első spriccet gyönyörű arcára lőnöm, amikor azt mondta nekem: „Kérem az összes gecidet!“
    Igazi pornófilmes élmény volt.
  • Elszámolás:

    Abban a szerencsében volt részem, hogy az egyik extrát a 3 közül (mélytorok, kényszerfrancia, arcráélvezés) csokormentesen kaptam, mert éppen VTR-kedvezmény volt érvényben. Így 50 szál szép vörös rózsát nyújtottam át neki egy óráért. Bőven megérte azért, hogy pornófilm főszereplő lehessek.
  • Összkép:

    Tökéletes kombó volt: a kedves, flörtölős randi feelinget is megkaptam egy szeximádó tinitől, aki később vad pornósztárnak bizonyult és legperverzebb álmaimat is valóra váltotta mélységesen mély torkával.
Happy Massage