• Beküldte:
  • Florina reagálása

    Kedves Navigátor Man!:)

    Lelkesedésed örömül szolgálva mértéktelen,
    mindezekért hálám magam sem mérsékelem!:)

    Izgalmas intróval hoztad létre
    kalandozásaink elektronikus lábnyomait,
    melynek minden pillanata felfedezésre
    invitálta fantáziád láthatatlan vándorait!

    A folytatás ígéretes izgalmat rejt,
    Florina teperő tappancsa senkit sem felejt!
    Köszönettel & sok szenvedéllyel,
    Várlak továbbra is víg kedéllyel!:)
    Florina

  • Egyeztetés:

    Florina hirdetése néhány hete jelent meg az új hirdetők között. Azonnal felkeltette az érdeklődésemet az adatlapján a különleges bemutatkozása, amit saját maga által írt, nagyon jópofa versecske formájában tett meg, valamint képei, amiken egy roppant szexi nőt láttam. Először telefonon szerettem volna megtudni részleteket a lehetséges randevút illetően. Mivel nem szalonban dolgozik, a telefonját csak ő, esetleg maximum (tapasztalatom szerint nagyritkán) az egyetlen kolléganője kezeli. Emiatt, no meg azért, mert az adatlapján nem használja a „Most hívhatod, telefonnál van, felveszi.” funkciót, többször kellet próbálkoznom, mire sikerült beszélnem vele. Annak ellenére, hogy rögtön jeleztem, csak érdeklődés szintjén telefonálok, jól elbeszélgettünk, nem próbálta rövidre zárni a beszélgetést azért, mert nem foglalok azonnal időpontot. Természetesen mindenről készségesen tájékoztatott. Művelt, intelligens, közvetlen, kedves nő képét keltette már a telefonban is. A későbbiekben üzeneteket is váltottunk az oldalon (amikben olyan jó fej volt, hogy rám szabott rímeket is faragott), majd egy újabb telefonos beszélgetés keretében foglaltam nála időpontot. Én kértem, hogy VTR-en is erősítsük meg kölcsönösen a randit, ami meg is történt. Ezen kaptam meg a pontos címet.
  • Megközelítés:

    A tetthely Zuglóban, a Bosnyák tértől kicsit kifelé, a Rákos-patak mentén, egy hatalmas, igényes, szép, új építésű lakópark komplexumban van (egyes részein még zajlik az építkezés). Bár mindegyik metróvonaltól távolabb fekszik, könnyen megközelíthető a 77-es trolival a Puskás Ferenc stadiontól (M2), valamint a 82-es trolival a Mexikói útról (M1). A buszmegállótól kb. 2 percet kell csak gyalogolni a kapuig.
    Egy-két perces gyaloglótávon belül szerintem az autóval sem probléma leparkírozni. Nem figyeltem, de szerintem ingyenes a parkolás.
    Ahhoz, hogy eljussunk Florinához, előbb meg kell találni a megfelelő épülettömböt, majd azon belül az épületet. Először én túlfutottam az épülettömbön. Ki van írva, csak kellően figyelni kell. De a megbeszélt időpontra megtaláltam.
    Ekkor hívtam Florinát, aki mondta, melyik kaputelefonhoz menjek és milyen kódot üssek be. Csak a kaputelefon gombjain nem láttam számokat és betűket. (Kifelé jövet lecsekkoltam, egyes gombokon nagyon halványan látszódnak, de olyan halványan, hogy a fényre sötétedő lencséjű szemüvegem miatt korábban nem láttam meg őket.) Többszöri nekifutásra azért sikerült bepötyögnöm a megfelelő kódot, nyílt a kapu és bementem az udvarra.
    Ezután folyamatos telefonos összeköttetésen keresztül Florina elnavigált a megfelelő épülethez. A kiváló navigálásnak köszönhetően könnyen és gyorsan megtaláltam a bejáratát, és itt is mondta a kódot. Amit hiába ütöttem be, nem nyílt az ajtó. Többedszerre sem. Mert itt, bár a gombokon ott van minden szám és betű, néhány gomb irtó nehezen működik. Nekem nem is működtek. A vérnyomásom pedig már az egekben volt. A sokadik sikertelen kísérletem után Florina mondta, hogy a fogadószettjét átveszi utcai ruhára és lejön kinyitni az ajtót. Bár a technika makacsolta meg magát, én elég kényelmetlenül éreztem magam, és szégyelltem is magam, hogy a „bénázásom” miatt ilyen helyzet állt elő. De Florina nem csinált ebből problémát, egy idő után mosolyogva és vidáman megjelent az ajtónál, kinyitotta, gyorsan bemutatkoztunk egymásnak, majd követtem fel a lépcsőn.
  • Helyszín:

    A lakásba belépve egy sötét helyiségben találtam magam. Miután Florina felkapcsolta a villanyt, láttam meg, hogy ez az előszoba. A többi helyiség – többek között két szoba és a fürdőszoba – mind innen nyílik. A cipőlevétel után a bal oldali szobába mentünk be, ami egy amerikai konyhával összekötött nagy helyiség. Bal oldalon a konyharész, konyhabútorral, asztallal és székekkel, a szemközti falnál egy masszázspad (ez most nem kapott szerepet), jobb oldalon ablakok és egy erkély, az ajtó felöli falnál pedig egy kanapé, mellette a sarokban egy tatami, a falnál tükörrel. A szoba közepén pedig nagy szabad tér. Az egész lakást tisztaság, rend és igényesség jellemzi. Enyhe félhomály. A kellemes hőmérsékletről légkondicionáló gondoskodik. Később Florina tett be valamilyen zenét is, de arra nem igen figyeltem.
    Az órára pillantva megállapítottam, hogy a kezdeti gikszerek miatt az időmből már tizenpár perc eltel. Florina felajánlotta, hogy a bejutási nehézségek miatt ennyivel meghosszabbíthatjuk a randit. Ez igazán nagyra értékelendő dolog volt a részéről, azonban én – még mindig szégyellve magam - csak annyit válaszoltam, hogy nem szeretnék visszaélni az idejével.
    A ruháimat a kanapéra tettem, és a kapott friss, nagy törölközővel elvonultam a szemben lévő fürdőszobába felfrissülni. A fürdőszoba kicsi, de van benne minden, ami kell; kád zuhanyfüggönnyel, többféle tusfürdő, a mosdónál szájvíz pohárkákkal. Az egyik sarokban mosógép duruzsolt. Itt is tisztaság és rend.
    A frissítő zuhanyzás után már várt rám Florina a szobában.
    Egy-két pillanatnyi kisebb hangtól eltekintve olyan volt, mintha csak ketten lettünk volna a lakásban.
  • Hirdető külseje:

    Már lent, mikor beengedett Florina észrevettem, hogy egy csodálatos nőhöz van szerencsém. Amíg zuhanyoztam, Florina visszavette a fogadószettjét, ami egy fekete melltartó-bugyi kombóból, valamint szintén fekete combfixből állt. Ezek később mind lekerültek róla.
    Az adatlapjára kiírt adatok és a fényképei a valóságot tükrözik. Florina egy viszonylag alacsony, rendkívül szép, dekoratív nő. Körülbelül az adatlapjára kiírt életkor felé járhat, tehát egy érett, fiatal nő. Bár a fotóin az arca részben ki van takarva, senkinek nem kell aggódnia. Ugyanis gyönyörű. Ovális, nagy barna, okos, érdeklődő, szép szemekkel, vékony szemöldökkel, formás orral és vastagabb, piros ajkakkal, amik szép fogsort takarnak. Füleiben aranysárga színű, nagy fülbevalók voltak, amik jól álltak neki. Mindezt szép, körülbelül derékik érő, szőkésbarna hajkorona keretez, amit a szeánsz alatt végig kibontva viselt. Nyaka kecses, végtagjai arányosak. Hosszúkás ujjai végén pirosra festett körmök voltak, a kicsi, formás és nagyon szexi lábfejeinek körmei nem voltak kifestve, de konstatáltam, hogy így is csodásak. Mellei kisebb fajták, tenyérbe illők, gyönyörűek, feszesek, fiatalosak. Hasa szintén feszes és szép lapos. A feneke csodásan gömbölyödik (nem vagyok hatalmas popófan, de ezek a popsik engem is nagyon megfogtak). Tetoválást sehol nem láttam rajta. Teste hajlékony, aminek tanúbizonyságát is adta, amikor az egyik lábát a nyakába tette. Látszik rajta, hogy rendszeresen edzi magát és az étkezésre is odafigyel.
    És egyfolytában mosolyog, érdeklődik, ragyog. Vidám, végtelenül pozitív teremtés.
  • Masszázs:

    Erre a másfél órás programunk közepe felé került sor.
    Annyira érdeklődő, beszédes Florina, hogy a nagy társalgás közepette én kérdeztem rá, hogy megmasszírozna-e. Hát persze! – mondta. Hasra vágtam magam a tatamin, ő bekent valamilyen illatos krémmel, és jól átmasszírozta a hátamat. Csak arra koncentrált, mert csak azt kértem tőle, hogy masszírozza át. Nagyon kellemes meglepetéséként ért a ténykedése. Technikáját valamilyen szinten hozzáértőnek éreztem (nem kérdeztem, hogy tanulta-e), és visz erőt rendesen a masszírozásba. Nem csak az itt hirdető masszőzök között emelkedik ki tudásával, de egy sima átmasszírozásra is elmennék hozzá. Kifejezetten jól átgyúrt a hátam felső részétől egészen a derekamig. Teljesen ellazított és felfrissítette a hátamat. A végén megkértem, hogy a körmeivel is szántsa végig azt, ami nagyon kellemes érzés volt.
    Persze a masszázs közben is végig beszélgettünk.
    A programnak ez az epizódja nagyjából 10-15 percig tartott. A kezdeti később kezdés miatt rövidebbre terveztem ezt a részt, de olyan jól esett, hogy hagytam magam ilyen szempontból is élvezkedni.
    A végén megkérdezte a vendéglátóm, hogy szeretnék-e még egy lingamot, vagy a sima masszírozással fejezzük be. Hát, bármilyen jó volt is a masszázs, a kézi kivégzésről nem mondtam volna le.
  • Kényeztetés:

    A fürdőszobából visszatérve átadtam Florinának a kis személyre szóló ajándékomat. Én pedig kaptam Tőle egy pohár vizet, ami nagyon jól esett, főleg a kinti meleg után. Igazán kedves és figyelmes teremtés!
    Ezután letelepedtünk a tatamira, és ismerkedtünk. Ő kicsomagolt a törölközőből (mert ő szerette volna ezt megtenni), én pedig, hogy kölcsönös legyen a dolog, megszabadítottam melltartójától. Ekkor tárultak fel előttem aránylag kicsi, de csodás, fiatalos, feszes, hibátlan mellei. Ezután a bugyilevétel következett, melynek eredményeképp feltárta magát előttem csodás puncija, ami szép, frissen borotvált, de tabu. Csak a látvány fokozására van, minden tevékenység vele tiltott. Ezt persze el is fogadtam. Gyönyörű, gömbölyű popójára viszont rögvest nyomtam két puszit.
    De mivel engem mégis leginkább a lábikók vonzanak, ezért megindultam feléjük. Előbb a jobb lábfejére és talpára nyomtam combfixen keresztül puszit, majd szépen lehúztam róla azt. És ekkor ott volt előttem Florina mezítelen, formás jobb lábacskája. Vékony boka, szép formájú, szexi lábfej szép lábujjakkal. Talpa puha, friss, fehér, és nagyon szépen redőződik. Végigcsókoltam a combjától a vádliján és a bokáján át a lábfejéig. Majd jöttek a lábujjai és a csodás talpa. Amit végignyalni nem tudtam, mert nagyon csikis neki, de végigpuszilgatni igen. Ezután következett a bal lábikója. Hogy megkapja ugyanazt, amit a jobb, ezt is végigcsókoltam a combfix lehúzása előtt és után, ugyanúgy, mint a másikat. Majd egymás mellé fogtam a két izgató, fehér talpacskát és beléjük temettem az arcomat, szívtam be a friss illatát.
    Mindeközben persze beszélgettünk, sokféle téma szóba került, a növényektől és állatoktól kezdve Rejtő Jenő műveiig. Végképp realizáltam, hogy egy művelt, intelligens, természetbarát (mind állatbarát, mind növénybarát), és mindezek mellett kiváló humorérzékkel megáldott nőről van szó Florina személyében.
    Még a telefonban megkérdeztem Florinát, hogy az első kivégzést csinálná-e végig a talpaival. Mondta, hogy már kényeztetett így, de teljesen végig még nem, de megpróbálja. Úgyhogy ezt követően hanyatt feküdtem, Florina szembe helyezkedett velem, olajat csorgatott a velem egykorúra és a két tappancsa közé vette. Először nagyon finoman ért hozzájuk, de mondtam neki, hogy lehet erősebben is. A két talpa között húzogatta, majd az alhasamra nyomva szintén húzogatta rajta a talpait. Közben végig kedvesen mosolygott. Persze már az elejétől rendesen felhúzott állapotban voltam, így rövidesen az utóbbi pózban, a két talpacskája alatt ért a vég. Amit ő érdeklődve figyelt a két nagy szemével, hogy meg tudta csinálni így is.
    Lenyugvásom után megtörölgetett, amibe a végén besegítettem én is, majd beszélgettünk, ami közben jól meg is masszírozott.
    A masszázs után újra egymással szemben helyezkedtünk, én ismét hanyatt feküdtem, és megkaptam Florina bal lábát. De nem elégedtem meg vele, mindkettőt akartam, így odanyújtotta a jobbot is. Újfent csodáltam, végicsókoltam őket, a két talpába temettem az arcomat, miközben ő a kecses kezei közé vette a legnemesebb szervem. Mindkét markával ráfogott és mosolyogva, érdeklődve, beszélgetve izgatta. Hol erőteljesebben, hol finomabban. Én pedig közben végig élveztem mezítelen, redős talpikóit. Végül így ért el a második vég, a kezecskéi által, a tappancsait csókolgatva.
    Lenyugvás és kis törölgetés után, az elején kapott törölközővel elvonultam a fürdőszobába. Onnan visszatérve öltözés, majd Florina elmagyarázta, hogy jutok ki az épület ajtaján majd az épülettömb kapuján. Búcsúzás, búcsúpuszik, majd ki a nyári napsütésbe (a kijutásnál már szerencsére nem volt semmi fennakadás).
    A Florina által az elején felajánlott időkompenzációból kb. 5 percet vettem igénybe. Számomra így teljes volt a történet.
  • Elszámolás:

    A megérkezés után, ahogy bementünk a szobába, rögtön letettem az asztalra a csokrot. Nem kérte, de én így szeretem rendezni. Végig ott is maradt, távozásom előtt kérdezte meg, hogy kell-e visszaadnia belőle (ezek szerint közben meg sem számolta, hogy annyi-e az annyi), de én mindig pontosan annyival érkezem.
    Tapasztalatom szerint másfél óráért Florinánál az egyik legkisebb a csokor mérete jelenleg. Ezért az ember élvezheti egy gyönyörű, kedves, mosolygós, igazi Nő társaságát, akiről a fehérneműk is teljes egészében lekerülnek (nem csak a melltartó), viszont a punciját csak a szemek élvezhetik. A kezei és a lábai isteniek, a masszázsa is kiemelkedő. Extrákról nem tudok.
    Számomra abszolút megérte.
  • Összkép:

    Az eddigiekből szerintem kirajzolódik a Florina-kép. De összegezve: Florina személyében egy csodás alakú, érett gondolkodású, intelligens, művelt, tájékozott, okos nőt ismertem meg, olyat, akinek a humora is kiváló. Aki folyamatosan mosolyog, vidám. Érdeklődő, szeret beszélgetni, ennélfogva kiváló beszélgetőpartner is. És folyamatosan a vendég kedvében jár. Végig arra törekszik, hogy a vendég jól érezze magát, és ezt a személyiségével, a kisugárzásával nem is nehéz elérnie. Közben én is arra törekedtem, hogy ő is a lehető legjobban érezze magát a társaságomban. A másfél órácska vele villámgyorsan eltelt. Ő egy olyan nő, akivel az ember egy tóparton ülve vagy sétálva, itallal a kézben órákon át el tudna beszélgetni. És nem csak egyszer, hanem újra és újra. Rendszeresen. Egy tündéri teremtés. Szexi, és nem csak a tappancsai, hanem úgy egészében is. És hab a tortán, hogy tényleg jól masszíroz. A társaságában teljesen feltöltődhet az ember. A vele eltöltött másfél óra még biztos, hogy sokáig el fog kísérni.
Happy Massage