• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt a főoldalon láttam meg a hirdetését és az adatlap átböngészése, valamint a néhány beszámoló elolvasása után már hívtam is. A beszámolók mellett a képek keltették a nagyobb motivációt, vagyis még inkább a jó kis írása: "... hosszú orgazmust adhassak neked forró ajkaim között". Első hívásomat hamar felvette és rövid egyeztetés után felírt egy nekem is megfelelő időpontra. Címet kaptam, a belépő árát tudtam a korábbi beszámolóból - persze rákérdeztem és egyezik-, úgyhogy sok csevej ezen túl nem volt.
  • Megközelítés:

    Komár Laci már mikor megénekelte, hogy oda van Marináért... na hát én is :) Azért jó ide járni, mert itt kis távolságra többféle szolgáltatás is elérhető. Na, de akiknek esetleg ez új környék: Duna Plázához közeli, mostanra elég naggyá nőtt lakótelep, az újabb kiadásból. Váci úton sok minden jár, alatta még a metró is, szóval lehet tömegközlekedni. Nyilván kocsival sem kihívás. Parkolás mikor milyen, én most a bejárattal pont szemben tettem le a kis négykerekűmet, természetesen fizetős helyen.
  • Helyszín:

    Negyedik emeleti lakás, liftből balra a sarokban. A folyosót és a szobát, ahol voltunk a piros fény urallta, még így napközben is. A szobánk a folyosó végén a fürdőn túl volt egy nagy francia ággyal, egy jó nagy falitükörrel, kis szekrénnyel, székkel, valamint a melegre tekintettel egy kis állóventillátorral berendezve. Teljesen jó a fürdő is, tiszta a csempe, a járólap, a nagy kád, nyugisan lehet készülődni a következő eseményre.
  • Hirdető külseje:

    Én nem tudom, hogy sikerült lemérni őt, de hogy 160 centi lenne? Akkor én nőttem meg valamikor, vagy nem tudom, de kicsit meglepett. Nyilván készültem rá, hogy alacsony, de hogy ennyire? Így az állva öleléshez rendesen be kellett rogyasztani a tértem, ami hosszabb távon jó kis combeddzés, de ez legyen a legnagyobb baj! Egyébként szép arcú lány, kis cicaszemekkel, hosszúkás hegyes orral, kedves mosollyal. Cickók picik, de igazodnak a testéhez és a bimbók izgatásra szépen kihúzzák magukat. Pocak nincs, helyette szép lapos, a csípő szélesedik, ahogy kell a fenék pedig kerekedik, szintén ahogy kell. Összességében jó feszes kis teste van. A punci szintén hibátlan, szőrmentes, kis ajkakkal, édes ízzel és forrósággal várja, hogy valamit kezdj vele. Fogadó szettként egy max 5 grammos fehérnemű volt rajta, piros harisnyával. Azért meg kell említenem, hogy vagy 10 különböző méretű tetkója van szerteszét a testén, tehát a fotók ilyen értelemben retusáltak.
  • Action:

    Lakásba lépve egy gyors kézfogós bemutatkozás, valamint a cipő levétele után már vonultunk is a kis folyosó végén lévő szobába. Felvezetésnek nem nagyon csevegtünk, elég hamar elhúztam fürdeni, majd visszatértemkor a sarokban lévő székre dobtam a törölközőt.

    Kezdésnek egymással szemben állva ölelkeztünk. A magasságkülönbség ellenére csak megoldottam, hogy ne csak a feje búbját pusziljam. Egy idő után kiszabadítottam a cickóit, amit állva már kb lehetetlen volt csókolgatni, ráadásul eddigre amit csak tudtam a kezemmel végigjártam, úgyhogy az ágy szélére ültem és úgy csókolgattam tovább a kis testét. Közben a farkam jelezte, hogy ő is helyet kér magának, amit kedvesem is észre vett és kérés nélkül, különösebb felvezetés nélkül bekapta. Az én skálám szerint a közepesnél picit lágyabban szívta, de nagyon finom volt és így nem kellett amiatt aggódnom, hogy már itt elsülök. És milyen jó, hogy bírtam, mert a kellemes bólogatást idővel színesítette a zacskó illetve golyókényeztetéssel. Rendesen kaptak a törődésből, ráadásul közben a keze sem állt meg, fel-alá járt a farkamon. Én hátra dőltem a könyökömre és hol figyeltem, hol csak élveztem a kényeztetésemet. Ez jó sokáig tartott, de mivel továbbra is előttem térdelt, kezdtem úgy érezni, hogy csak fel kellene hoznom magam mellé az ágyra. Úgyhogy kölcsönösséget javasoltam, amit teljes természetességgel nyugtázott, így elhelyezkedtem az ágyon, ő pedig rajtam és egy kis 69-ezés kezdődött. Nem tudom mi történt, talán a nyelvem kicsit beindította, de ráerősített a szívásra sőt szerintem a mélységre is, úgyhogy azért olyan nagyon nem tudtam koncentrálni a fincsi punciára. A zacsinyalást ebben a pózban is tudta csinálni, és persze volt kis kézivezérlés kiegészítés meg pihenésképpen, de egyáltalán nem a megúszás miatt. Na azért csak eljött az idő, amikor úgy éreztem, hogy húzzunk gumit. Ezt is én javasoltam, tehát részéről semmilyen siettetés nem volt. Felhúztuk. Érdeklődtem, hogy ő mit szeretne? Nos neki mindegy volt, úgyhogy akkor a szemből lovaglást kértem elsőnek.

    Ez úgy kezdődött, hogy kb egyből tövig rám ült és csak a csípőjét előre-hátra mozgatva melegített be. Néha kicsit közelebb hajolt, pár szájrapusszantás elcsattant, de a nyelveink nem akadtak össze. Később már fel-fel emelkedett és ha nem is nyomtuk le az Epsomi derbit, de váratlanul vagy inkább úgy mondom, szokatlanul sokáig csinálta. Utána visszaült újra egy kis csípőcsuszára, majd megint gyorsított, de itt már én is próbáltam beletenni egy kis mozgást alulról. Meglepetésemre úgy vettem észre, hogy én hamarabb fáradok, de persze titkoltam, inkább pózcserét kértem. :)

    Megint kérdeztem, hogy szeretné, megint mindegy volt, úgyhogy jött a misszionárius, különböző test- és lábtartásokkal. Széttárva a lábait, vagy a combomra téve a combjait, később nyakamba téve a bokáját, vagy épp szinte ráfeküdve élvezkedtem. Még azt is gond nélkül hagyta, hogy kicsit "összegyűrjem" őt, ahogy megemeltem a csípőjét, hogy kb függőlegesen nyomjam bele a kis gumirozott játékszerem. Egyik pózban sem vadultam, mármint nem erővel löktem, inkább tempóztam. Reakcióként némi sóhajtozó hanghatást és gyorsuló légzést elértem ugyan, de átütő sikert nem. Keresztben feküdtünk az ágyon, így menet közben az óriás tükörben lehetett ellenőrizni a helyes testtartást.

    Idővel újabb pózcserét javasoltam, újabb kérdéssel, hogy van-e kedvenced, hogy szeretnéd? Hátulról? Jött a válasz kérdés formájában. Gyerünk! Itt megint beleszaladtam a magasságkülönbség apró nehézségébe, mert picit alacsonyra került a bejárat, úgyhogy néhányszor azért kicsusszantam, de amennyire tudtam, tartottam az ütemet. Amikor már éreztem, hogy a kis bénázásom ellenére nagyon közel a vég, hagytam önzőségem győzedelmeskedni, újra visszakértem magam misszibe. Ez a póz már tényleg csak arról szólt, hogy szemben legyek vele, amikor elélvezek. Kis lökdösődés és már éreztem is, ahogy a nyakamban megfeszülnek az ütőerek és finom rángásokkal nyomtam a gumiba az örömöm.

    Persze, hogy pihenni kellett utána. Ez alatt egy kis beszélgetés zajlott, aminek a testén lévő tetkók volt a fő témája. Aztán mire a fáradtságot elhagyva a sex utáni jó érzés járta át a testem, az időnk is lejárt, így egy gyors frissítő zuhany és búcsúzás után távoztam is.
  • Elszámolás:

    Szokásom szerint előre adtam át borítékban, kis csokis támogatással. Azt ugyan nem kérdeztem, hogy egy órában egy, vagy két lehetőség van-e és a másodikra már amúgy sem nem jutott idő, de így sem érzem túlárazottnak. Nagyjából ez a mostani átlagár. Extrát nem kértem, nekem általában elég az alapcsomag is.
  • Összkép:

    Összességében úgy érzem, ez jó kis randi volt egy kedves lánnyal. Szerelemre ugyan nem lobbantunk, de ez nem felétlenül baj. Nyugodt körülmények között kaptam teljes ellátást, nulla időhúzással. Amit kértem, nyüglődés nélkül megkaptam, úgyhogy elégedett voltam a választással.
Happy Massage