• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en, kb 10 perc múlva online lett és válaszolt.
  • Megközelítés:

    Mester utca környéke, autóval mentem, parkolni tudtam viszonylag egyszerűen 1 percre a helyszíntől.
  • Helyszín:

    Modern, tágas lakás. Ketten rendelnek benne, de ha nem mondja Dóri külön el, akkor fel se tűnt volna.
    Szobába ventilátor ment, fürdőben vagy 5 külön fajta tusfürdő és szájvíz.
  • Hirdető külseje:

    Ahogy egy előző beszámolóban kommentelték, "van mit rajta fogni" ,de teljesen a jó értelemben. Akik szeretik a kicsit húsibb nőket akikbe bele lehet kapaszkodni rendesen akció közben, azok jó helyen járnak. Arca aranyos, kisugárzása pedig nagyon kedves. Popsija hátulról hihetetlen látvány.
  • Action:

    Beérkezésemnél kicsit szokásos módomban visszahúzódva bemutatkoztam, ami viszont kb 1 perc alatt el is tűnt. Dóri annyira közvetlen, aranyos és beszédes, hogy első perctől fogva megtört a jég, ami eddig talán max 1 másik hirdető hölgynél sikerült. Mosolygós, és nagyon beszédes és öröm volt hallgatni. Egyáltalán nem jött át, hogy tranzakciós találkozó lett volna, hanem valaki, aki élvezi is amit csinál és nem csak unottan várja a vendégeket. Igazából teljesen felvillanyozott ez a fajta pozitív, kedves energia ami áramlott belőle ami később meg is hozta a hatását és elég gyorsan eljutottam a végre.
    Kezdetben kis franciával mentünk neki, amit váltogatott lágy barátnős és gyors, mély pornós között. Néha kivette és a hátulját nyalogatta, amit meg is jegyzett, hogy látja, hogy élvezem, mivel remeg is a lábam rendesen. Közben viszont teljesen vendég centrikus volt, mondta hogy nyugodtam mondjam hogyan tetszik a legjobban,mert hogy a lényeg, hogy nekem minél jobb legyen. Francia után megkérdezte, hogy jöjjön-e a gumi, vagy még kényeztessen tovább ha szeretném.
    Mondtam, hogy dőljön hátra, és kicsit viszonoznám én is tevékenységeit. Lent nyalakodás közben belekapaszkodott a kezembe és simogatott, közben nyögdécselt, ami még jobban beindított. Ezután még gyorsban kicsit bekapta, hogy ne szárazon menjen fel a gumi, mivel a keménység teljesen megmaradt a nyögései hallatán. Gumizás után, kértem egy kis lusta ember pózt, ahol megéreztem mennyire is szűk. Nem lovagolt halálra, inkább lassan, mélyen csináltuk, miközben a nyakamhoz hajolt, egymásra dőlve és egy-kétszer egymást puszilgatva közben. Miután kellően kifárasztottam, átváltottunk kutyusba, ahol a hátsója látványa és jó határozott rátolatásainak hatására, nem is bírtam valami sokáig, de mint mondtam a közvetlensége, és aranyossága annyira bejött, hogy meg se lepődtem ezen.
    Első kör után beszélgettünk és kb először az összes látogatásaimból, nem éreztem semmi kínos csendet, vagy bármi "awkwardness-t" és elrepült vagy 10 perc nevetgéléssel. Ezután még gyorsban sikerült összehoznunk egy második menetet is, ami úgyszintén ritka, hogy összejönne. Utána egy gyors zuhany, elköszönésnél puszi, ahol erősen még át is ölel. És kifele menet észrevettem hogy még 5 percet tovább is maradtam, úgy hogy egyszer se jött fel mennyi időm lenne még hátra.
  • Elszámolás:

    Elején pár perc ismerkedés és beszélgetés után.
  • Összkép:

    Nagyon pozitív, példát vehetne róla nagyon sok hirdető, az ilyen hozzáállást tanítani kellene.
    Vendégcentrikus, kedves aranyos. Semmi Time pressure, teljes barátnő feeling.
Happy Massage