• Flóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta a kedvenceim között volt. Így néztem az adatlapját és láttam a kedvező rózsaszálakat. Nem volt más mint VTR-en kérni időpontot, amit másnap reggel vissza is igazolt. Csak akkor telefonáltam mikor megérkeztem a VTR-en kapott címhez. Megkaptam a még szükséges információt a bejutáshoz.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem volt is üres parkolóhely a házzal szemben. Nem kellett vadászni. A cím is pontos volt, amit kaptam. Aki nem ismeri a környéket neki a GPS nyújt segítséget. BKK járatok is a közelben állnak meg pár perc séta.
  • Helyszín:

    Újabb építésű házban van a lakás. A helyszín legalábbis a ház ismerős volt, már jártam abban a házban másik lánynál régebben. A fürdőben is minden rendelkezésre állt több tusfürdő és szájviz is volt. Tiszta nagy méretű nedvszívó törölközőt is kaptam. A szobában pedig, ha jól láttam egy masszázs ágy volt ahová tudtam letenni a ruháimat. Az együttlétre pedig egy nagy méretű francia ágy szolgált. A falon levő tükörből pedig lehetett mozizni.
  • Hirdető külseje:

    Képeken egyértelmű, hogy ő van és vele találkoztam ezt az arcos képe is alátámasztotta. Abban a fekete szexi ruhában fogadott, ami a képein is van rajta. Formás alakja van és szép cicijei kerek popsija. Olyan szomszéd lány benyomását keltette bennem.
  • Action:

    Picit korábban érkeztem hívtam és mehettem. Minden információt megkaptam, ami a lakásig szükséges. Lakásba lépve bemutatkoztunk egymásnak szandi le és be invitált a szobába. Ahol gyorsan levetkőztem közben váltottunk pár szót, de úgy vettem észre nem túl bőbeszédű így nem erőltettem a dolgot csak, amit muszáj. Törölközőt megkapva elkísért a fürdőszobáig majd magamra hagyott. Tusolás és szájvíz használat után tértem vissza a szobába. Ott és pillanatra egyedül hagyott gondolom a fürdőszobát tette rendbe, de mivel én nem szoktam rendetlenséget csinálni így sok dolga nem volt. Mikor visszatért leültünk egymás mellé az ágyra egy apró csókot váltottunk. Miközben én a ciciket kezdtem kicsomagolni. Tetszett is neki mert pillanatok alatt kőkemény lett a bimbója, amit nyelvemmel übereltem, szép lassan hátára feküdt én pedig folytattam a nyelvelésemet a cicikkel úgy, hogy mind kettő kapjon. A hangokból arra következtettem, hogy ez az egyik érzékeny pontja. A másik pedig a puncija, amíg nyelvészkedtem addig az egyik kezemmel a puncijával ismerkedtem, ami már ekkor kellőképpen nedves volt. De hát a cicik elvették a figyelmemet annyira jó volt foglalkozni velük. De muszáj volt elengedni és punci támadásba indulni, hogy édes baba puncija is kapjon nyelvészkedésemből. Isteni volt punciját is nyalni falni, még az ujjammal is bemutatkoztam pedig az nincs a repertoárjában feltüntetve. Úgy éreztem tetszett ez is neki, mert nem durván csináltam. Kinyalakodtam magam átadtam neki a foglalkozást törődjön velem is egy kicsit ne csak neki legyen jó hanem barátomnak is. Helyet cseréltünk ekkor már lekerült róla a szexi ruha is amiben fogadott. Úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a kéjnedves puncijához és a cikkhez is. Lágy gyengéd franciás kényeztetésben részesített, amit ha hagytam volna el is élvezek. Így gumit kértem és először szemből kértem, hogy lovagoljon meg így legalább a cicikkel is tudtam játszani és csókot is tudtunk váltani. Összebújos lovaglás volt, mert rám hajolt én pedig átöleltem, nem akartam elkapkodni. Mivel úgy éreztem, hogy ha így folytatjuk akkor hamar ki fog végezni. Így kértem az egyik kedvenc pózát a kutyust. Bepucsított én pedig mutattam a helyes irányt. Rendesen mozogtam ő pedig hangokból ítélve ezt a pózt is szeretheti. Nem is kellett nekem se több elvéreztem. Flóra nem ugrott le rólam inkább nyomta rám magát míg az utolsó lökések voltak. Megköszöntem a fogadtatást és az együttlétet. Tisztára töröltem magam, amihez papírtörlőt adott. Felöltöztem és szájra puszival engedett utamra.
  • Elszámolás:

    A neki vitt csekély nasit előre odaadtam, mert nehogy elfelejtsem. A kedvező rózsaszálait öltözésem után utólag tettem a kis asztalra a papírtörlő doboz alá. Jól esett, hogy nem kérte előre a bizalom meg volt.
  • Összkép:

    Teljes mértékben megvoltam elégedve a kapottakkal egy pici hiány érzetem volt, hogy nem valami bőbeszédű lány. Korrekt volt és megbízható. A diszkréció adott volt. Összességében elégedetten távoztam.
Happy Massage