• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Jázminnal - igen jól olvasod Jázminnal, akivel másnapra foglaltam 1 órát. Másnap megerősítettük egymásnak. Mindenben szóban megegyeztünk, cím, díjak , extrák stb.
  • Megközelítés:

    Az épületet könnyű megtalálni, pár perccel korábban érkeztem, közvetlen előtte tudtam parkolni. Láttam hogy szinte pont a megbeszélt 10:00 órakor egy férfi a társas ház előtt a fülén a telefonnal közelíti meg az ajtót. Hasonlóan én is követtem. Gondoltam akkor ez egy szalon, az is lett. Emeletre lifttel lehet felmenni és halkan kopogni az ajtón.
  • Helyszín:

    A lakásba belépve egy kis előszoba, már ott volt egy másik pár cipő talán 3 szoba lehet bent. Jázmin fogadott, majd bementünk egy szobába és mondta, hogy valami félreértés van, mert ő hozzá most jöttek. Hát fasza, gondoltam magamban. Azt javasolta, hogy idehozza a lányokat a szalonból és válasszak egyet ő helyette. Jó , megnézem őket és ekkor láttam meg Lilit, aki egyből nagyon szimpatikus volt.
    Egyébként a szobában egy matrac, egy kis szekrényke, fal mentén egy tükör és egy szék. Kicsi szoba volt. A fürdő tágas , kádas.
  • Hirdető külseje:

    Apró nagyon szép arcú lány, félénk tekintettel. Fekete fehérnneműben várt. Miután magunkra maradtunk megbeszéltük, hogy mindkettőnknek mennyire zavarba ejtő a dolog, de végül biztosítottuk egymást hogy semelyikünk részéről nincs gond.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve, ledobtam magam a matracra és elkezdett masszírozni. Ekkor Lili még masszázs kategóriában szerepelt, és egyébként is arra neveztem én be. Kellemesen elbeszélgettünk, nagyon izgató volt az érintése. Mivel az idő jócskán elment az elején a kalamajkával megfordultam és cici csúszkamasszázzsal szuper keményre varázsolt. Nem bírtam magammal, felültem és elkezdtem teljesen levetkőztetni.
    Kérdeztem a csókot, mondta mehet, inkább szájra puszi volt. Végig nyaltam mindenét, imádtam a melleit és mentem egyre lejjebb. Elkezdtem a sima punciját nyalni és fürödtem a nedvességében. Ugyanakkor láttam, hogy nem fog elmenni. Hátra feküdtem és kértem hogy akkor most ő kényeztessen. Gyönyörűen csavargatta és nyalogatta a hímtagomat, folyamatosan kérdezte, hogy csinálja mit szeretek. Csak néztem a szemét, és néztem a tükörben hogy mennyire jól áll a szájában a zászlóm :)
    Egyre jobb és jobb lett, kértem hogy forduljon rám és 69-ben élveztem a fenekét és a punciját miközben kegyetlen jól elmentem.
    Legszívesebben maradtam volna egész napra nála annyira finom mindene.
    Kikísért a fürdőbe, mivel végig forgalom volt és a lányok biztosították az inkognítót a vendégek között. A világosban ahogy ott álltunk rám nézett és ezt mondta: "hú de jól nézel ki itt is" - cuki volt és azt hiszem őszinte, ez amit láttam benne már az első pillanatban is.
  • Elszámolás:

    Az elején megbeszélt összeget a kis asztalkára tettem az akció végén, nem volt vita.
  • Összkép:

    Furán indult, nagyon furán, és a végén meg is beszéltük Lilivel, hogy nem tudta , hogy ő megfelelő lesz-e nekem, mert Jázmin más kategória. Nem voltam csalódott, sőt, nagyon is elégedett voltam, mert szerintem egy sokkal jobb kalandom lett mint amit terveztem. Nagyon örültem, hogy találkoztam vele, még visszatérek hozzá szerintem
Happy Massage