• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszélgettünk , tüneményes teremtés. Végig flörtöltünk a beszélgetés alatt .
  • Megközelítés:

    A Kondorosi lakóparkban fogad . Aki tömegközlekedéssel akar menni , annak a Fehérvári utón jár villamos . Autóval mentem , megközelítés egyszerű.
  • Helyszín:

    Ici-pici garzon lakás , célnak maximálisan megfelel . Pedáns rend fogadott és friss illat !
  • Hirdető külseje:

    Arca karakteres és elragadó , bárhól felismerném , és akkor sem tudnám levenni a szememet róla. Igazi szexuális túlfűtöttség árad belőle . Cicik akkorák , hogy légzsák már nem is kell az autóba . Kemények és nagyon finom tapintásúak . Popsi nem pici de nagyon izmos és nagyon izgató .Minden testrésze izmos és feszes ,látszik ,hogy edz .
  • Action:

    Ahogy kinyitotta az ajtó egyből megvolt a szimpátia . Ebből kifolyólag a találka kezdetén , nagyon jót beszélgettünk . Utána kaptam egy nagy és vastag törölközőt , és velem jött a fürdőbe . Végig beszélgettünk míg Én zuhanyoztam. Aztán a szobába , azonnal csókolózni kezdtünk . Tüzes csókja van , olyan amit nem lehet elfelejteni . Kígyóztak a nyelveink egymás szájában .Majd megindultam felfedezni a testét , majd hamar meg is álltam a csodálatos mellnél . Ahogy a számba kerül isteni bizsergés fogott el . Élvezetes volt ahogy kiemelkedett a mellbimbója a körző nyelvemtől. Mikor indultam volna lejebb kért , hogy ne hagyjam abba! Nyaltam , majszoltam , mintha a legfinomabb fagylalt lenne . Ő folyamatosan magához szorított. Aztán amikor lejutottam a puncijához , már rendesen tocsogott, imádom ezt a fogadtatást . A nyalás számára az afrodiziákum . Folyamatosan nyögdécselt ahogy járt benne a nyelvem . Majd egyszer csak hatalmasat szorított a combjával a fejemen és hatalmasat élvezett. Bocsánat , hogy így írom , mint egy tüzelő szuka úgy vetette rám magát. Fantasztikusan változatos stílusával kápráztatott el. Úgy éreztem nem csak munka volt a számára , hanem imád szopni . Aztán meg kellett állítanom ,mert nem akartam elmenni(még). Egy pillanat alatt felöltöztetett ,majd egy pillanat alatt magába varázsolt .Finom le fel mozgás kezdődött , majd tekerni kezdett közben a csípöjével , közben többször rám szorított éhes puncijával . Veszélyes játékot űzött , a robbanás határán voltam folyamatosan . Aztán ,hogy időt nyerjek, hanyatt fordítottam és misszionáriusban folytattuk , végig csókolóztunk , aztán gyorsítottam az iramon addig amig el nem élveztem . A végére maradt még néhány percünk , amit beszélgetéssel ütöttünk el .
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint történt.
  • Összkép:

    Nagy öröm , hogy rátaláltam , igazi gyönyör forrás .
Happy Massage