• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap reggel hívtam telefonon, szinte rögtön felvette és az édes kis cuki hangján tájékoztatott a lehetőségekről és az árszabásról. Pár napja már szemezgettem a hirdetésével így nem sokat gondolkodtam, másnap reggel 9-re meg is beszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    A Duna Aréna/Dagály mellett található új építésú lakóparkban várja a betévedt vándorokat. Én autóval mentem, könnyen megközelíthető és reggel még parkolóhely is volt bőven, mivel egy egész nagy parkoló lett kialakítva a lakópark mellett. Nyilván fizetős övezet, de őszintén ez engem annyira nem érdekel.
    Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, hisz az M3-as metró megállója pár perc sétára van a randi helyszíntől.
  • Helyszín:

    Teljesen rendben van, a környék, a ház és a lakás is tip-top, lévén mostanában épült. Portaszolgálat nincs. Az bejárat utcájában viszonylag gyér volt a forglaom. Amikor az ajtóhoz értem felhívtam telefonon, 1-2 csengés után felvette és megadta a bejutáshoz szügséges instruckiókat. Az emeletre lift repít fel. A lakás is teljesen rendben volt, bár hallhatóan többen voltak a lakásban ez engem nem zavart. A fürdő tágas, zuhanfüggönnyel felszerelt, a kilépő pedig friss és száraz volt. A randihelyszínen egy matrac, mellette pedig egy tükőr amin keresztül lehet leskelődni más szögből is, akinek erre lenne igénye (Lili aktivan használja is).
  • Hirdető külseje:

    Amikor felértem az ajtóhoz eléggé izgultam, volt már részem kellemetlen meglepetésben, de amikor megpillantottam a képekről is felismerhető melltertó/bugyi komboban elállt a lélegzetem.
    Pont olyan élőben is mint amit a képeken. Fiatal, sportos test, cuki pofi, édes mosoly. Kerek, markolni való popsi és feszes cicik. Ezt nem tudom tovább cifrázni, egy kép többet ér ezer szónál.
  • Action:

    Érkezésem után bekísért a szobába, ahol megbeszéltük a részletetket és átadtam neki az ajándékot, majd kaptam egy törülközőt és elkísért a fürdőszobába. Rekord sebességgel felfrissítettem magam és siettem vissza Lilihez, mert már nagyon szeretttem volna közelebbről is megismerni. Derekamon a törülközővel tértem vissza a szobába, ahol Lili megmutatta hova tudom letenni a felesleges textilt, majd ő is megszabatult a bájait takaró ruhadaraboktól. Talán ez volt az egyetlen "negatívum" a randi alatt, mivel szeretem én felfedezni a partnerem. Senki nem gondolatolvasó és én sem mondtam előre, szóval saját hibaként könyveltem el és sodróttam az árral.
    Állva kicsit simogattuk egymást, majd a matracra parancsolt és mondta hogy feküdjek le a hátamra. Én hirtelen arra gondoltam hogy egy masszázzsal szeretne kezdeni ezért a hasamra feküdtem, de hamarosan sikerült tisztázni a félreértést és megfordultam. Lili elhelyezkedett a lábam mellé szemben a tükörrel és hamarosan a szájába kerültem. Itt kicsit nehéz objektívnak maradnom, mert Lili nagyon tetszett nekem, de top 2-ben volt a kényeztetés amit tőle kaptam. Igazi barátnős kényetetés volt. Az elején mikor még puhább voltam óvatosan játszott a végével, enhyén szívogatta, de ahogy keményedtem erősödött a vákumhatás ami nagyon tetszett. Egyszer a szemembe nézett, aztán pedig a tükörben nézte magát ahogy a szájában vagyok és kényezteti a lompost. Pár perc után úgy éreztem kell egy kis figyelemelterelés ezért javasoltam, hogy kölcsönösen okozzunk örömet egymásnak. ami nem volt ellenére. Felvettük a 69-es pozíciót, Lili tovább folytatta a kényeztetésemet, de most már én sem csak "elszenvedő" félklént vettem részt a műveletben, rámarkoltam a popójára és elkezdtem nyalni a csodás, illatos kelyhét, majd pár perc után az egyik ujjamat is bevetettem a siker érdekében. A csúcstámadás sajnos nem sikerült, de én már nagyon a határon voltam, ezért védőfelszerelést kértem. Kibontotta a csomagölást, de megkért hogy én tegyem fel magamnak, mert ő még nem annyira gyakorlott benne. Annyi baj legyen, rekord sebességgel felpattintottam aztán mögé kerültem és doggyban áltoztunk a közös élvezetek oltárán. Itt nagyon tetszett, hogy a tükörben szinte végig találkozott a tekintetünk, Lili is aktívan mozinak használta. Az elején lassabb tempót diktáltam, mindig így szoktam, mert nem szeretek berontani a házba, de aztán egyre jobban sikerült fokozni a tempót és hamarosan felértem a csúcsra. Szerettem volna több pózban is megcsodálni Lili csodás testét, de esélyem sem volt, pár perc uán felértem a csúcsra.
    Tisztogatás után még beszélgettünk egy kicsit a matrcon heverve, majd elmentem zuhanyozni, pár puszival elbúcsúztunk, beültem az autóba és utamra indultam. Nagyon bántam, hogy nem másfél órára mentem hozzá, na majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    Az elején átbeszéltük a részleteket, az alapban minden benne volt amit szeretek, így ennek megfelelően az ajándékot a randi elején átadtam neki. Szerintem így legjobb, nem feszélyez senkit a randi alatt.
  • Összkép:

    Nagyon örülök hogy sikerült összehozni a randit és biztos vagyok benne hogy lesz még folytatása, ezt természetesen Lilinek is elmondtam.
Happy Massage