• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Újabb füstbe ment tervből lett kaland kerül most terítékre. Bettináról írtam beszámolót korábban, hozzá terveztem menni. Megkerestem telefonon, és egyeztettünk is időpontot, amit VTR opció keretén belül meg is erősített. Ez történt kedden, a találkozó vasárnapra lett datálva. Kérte, hogy aznap reggel adjak megerősítést, amit meg is tettem. Akkor azt jelezte, hogy nála minden rendben. Eljött a késő délután, szűk két óra volt hátra a randevúig. Egy ideje nem vettem kezembe a mobilomat, most ellenőriztem le, hogy közben kaptam üzenetet. Röviden így szólt " Bettina sajnos beteg lett, de tudsz jönni másik hirdetőhöz is".....:/
    Na mondom, fasza. Felhívtam Bettina telefonját, a kolléganője vette fel és vele beszéltem. Kezdetben nem akartam bele menni, de aztán abban maradtunk, hogy megnézem a felkínált két hölgy adatlapját, és majd visszahívom, ha döntöttem. Barbi és Szabina között választhattam, utóbbi mellet tettem le a voksom. Pár perc múlva visszahívtam Grétát, aki a telefont kezelte, és mondtam neki, hogy akkor meglátogatnám Szabinát, de nem a Bettinával lebeszélt időpontban, hanem egy órával korábban. Mondta hogy rendben, várnak engem, csörgessem őt újra, ha megérkeztem.
  • Megközelítés:

    A helyszín ugyan az, a Corvin sétányon. Busszal mentem és gyalog. Elég hamar odaértem.
  • Helyszín:

    Lényegében ugyan ott zajlott a találka, mint Bettinánál. Röviden: kis szoba egy matraccal, két tükörrel, egy székkel és egy asztallal, szemben pedig a fürdőszoba. Most is mindent megkaptam, ami kell: tiszta törölköző, tusfürdő, szájvíz.
  • Hirdető külseje:

    Az ajtóban már Szabina fogadott. A fotókon valószínűleg ő található, egy kicsit alacsony, hosszú sötét barna hajú hölgy. Az alkata ok, nagy formás feneke és kicsi, kézbe álló cicijei vannak. Valószínűleg retusált képekkel. Az arca ami nem számomra megosztó, a nagy műszempillák és a szilikon szájak nem igazán tettek jót az összképnek, ám csúnyának egyáltalán nem mondanám. Hozzáállás tekintetében viszont nincs kifogásom vele szemben, végig kedves és odaadó volt.
  • Masszázs:

    Bekísért a szobába, és vetkőzés közben kicsit beszélgettünk. Elnézést kért a kellemetlenségért, amit a lemondott randevú miatt éreztem. Nem voltam dühös, de csalódott igen, és ezt finoman el is panaszoltam. Kicsit szótlan volt. Miután már meztelen voltam, átadta a törölközőt és elkísért a fürdőszobába, még megkértem hogy hozzon nekem egy pohár vizet.
    Gyorsan lezuhanyoztam, majd vissza tértem a szobába. Ő már várt rám, csak a bugyi volt rajta, a korábban viselt fehér fürdőköpeny már valahol máshol volt. Az asztalon a hideg víz várt rám, amit hamar legurítottam.
    Lefeküdtem a matracra, és ő nekiállt a masszázsnak. Olajat használt, ahogy korábban, a lábfejemtől kezdett neki, és haladt szép lassan felfelé. Közben beszélgettünk, igyekezett bennem a csalódottságot levezetni. Igen alaposan dolgozott, és sikerült is ellazítania. A tükrökben többször is megtekintettem ahogy masszíroz, ezt észre is vette, és rám mosolygott.
    Miután a hátamat, majd a vállaimat és a nyakamat is kellemesen ellazított, jött a csúszka. Felső testét bekenve elkezdett rajtam csúszkálni apró melleivel. Nagyon jó érzés volt, ahogy mellei lassan átmelegednek a súrlódástól. Mielőtt még összeolvadtunk volna, ő elemelkedett tőlem. Újból olajat nyomott kezei közé, és a fenekem környékét kezdte masszírozni, szépen benyúlva a nemesebb felemhez is. Ezután pedig kérte hogy forduljak meg. Ennek eleget tettem, és egy kis rávezetéssel indult a következő szint.
  • Kényeztetés:

    A lábaimat kicsit átmasszírozta, majd újból csúszkába fogott. Átjárta felső testemet, majd a falloszomat is befogta a játékba, méginkább felizgatva engem. Majd lassan elindult fölfelé, közel hajolt hozzám. Elkerülhetetlen volt, így elindult egy igen heves és bőnyálas csókcsata köztünk. Miközben a nyelveink összefortak, én a bugyija felé nyúltam, előbb azon keresztül, majd kikerülve elkezdtem őt ujjazni. Hamarosan befeküdt a lábaim közé, és a péniszem nem kerülhette el a franciát. Ebben is tüzes és heves volt Szabina, példás szopásban részesültem, többször is jó mélyen torokra vett engem.
    Kérdeztem, hogy "Nyalhatlak-e?", "Hát persze", hangzott az incselkedő válasz. Felállt, de csak arra hogy a bugyit levegye magáról. Mielőtt 69-be fordult, újabb csókokat váltottunk egymással. Utána pedig kölcsönös kényeztetés jött. Nyalásomat halk sóhajok követték valamint még tempósabb franciázás. Nemsokára felkelt kis pihenés képpen, és megint nyelvcsatát vívtunk. Majd nekilátott az utolsó felvonásnak, közben én ujjazni kezdtem. A hangja elárulta hogy ezt jobban kedveli, így hamar a második ujjamat is bevettettem. Igen mélyen beléhatoltam, cserébe egyre több torokra vevést és tempós szopást kaptam. Ennek nem lehetett ellenállni, éreztem is, hogy közeleg a vulkánkitörés. Ezt jeleztem neki, fokozta a tempót, végül a szájában durrantam el.
    Kivárta amíg lenyugszom, és csak ezután nyúlt törlőkendőhöz. Először engem törölt át, majd az utódokat a papírba ürítette. Nekem is tépett egy darabot, hogy az ujjaimat megtisztítsam. Ezután felajánlotta hogy lezuhanyozhatok, amit ki is használtam. Gyorsan lezavartam, visszatérve egy újabb pohár vízzel várt engem. Ekkor a találkozó több mint fele eltelt, a hátralévő időben egy újabb masszázst kaptam, ezalatt beszélgettünk. Igencsak vidámak voltunk mindketten. Ez a második felvonás is jól esett, alapos volt és érzéki.
    Lassan elérkezett az óra vége, így újból lezuhanyoztam, majd gyors öltözés, ezután kikísért az ajtóhoz, puszi-puszi és végül elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    A rózsacsokor mérete és az extrák szinte ugyanazok, mint Bettinél. Az elején rákérdeztem, hogy most rendezzük le, vagy csak a végén. Kedvesen közölte hogy a végén ráérünk. Így távozásom előtt adtam át a virágcsokrot. Két extrát fizettem még pluszban (csók, NFVSZ).
  • Összkép:

    Amilyen pesszimista voltam az elején, olyan elégedetten távoztam a végén. Szabina nagyon odatette magát, igaz, talán így próbált a befuccsolt randi miatt kielégíteni. Összességében én jól éreztem magam. Talán még újból meglátogatom.
Happy Massage