• Beküldte:
  • Szomszéd lány reagálása

    Kedves Crashdummy!

    Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson.
    Köszönöm szépen,hogy rászántál egy kis időt és és írtál Beszámolót :)

    Puszi Szomszédlány :)

  • Egyeztetés:

    Egy ideje már szemeztem Bius hirdetésével, elsősorban a sok pozitív beszámoló miatt. Most a több kölcsönösség lehetősége miatt döntöttem úgy, hogy teszek egy próbát. VTR szűzként ezt a lehetőséget is ki akartam próbálni, ezért küldtem egy üzenetet a következő napra kért időponttal. Ezt hamar vissza is igazolta, elküldve a pontos címet és kapukódot is. A biztonság kedvéért fel is hívtam, amikor zölden villogott. Elsőre felvette, és megbeszéltünk pár részletet a programmal kapcsolatban. Nagyon kedves volt, minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    A helyszín egy csendes mellékutca az Árpád híd pesti hídfőjének közelében, nem messze az ikertorony irodaházaktól. A GPS pontosan a címre visz, teljesen egyértelmű. Én kocsival mentem, a ház előtt is számos parkolóhelyet találtam még hétköznap délelőtt is. Én gyakorlatilag a kapu előtt parkoltam, ráadásul egy árnyékos helyen, ami ebben a hőségben nagy előny volt. Természetesen fizetős, és a pesti átlag felső harmada. A központi elhelyezkedés miatt számos tömegközlekedés is elérhető pár perc sétával.
  • Helyszín:

    Bius egy régebbi építésű, pár emeletes társasház földszintjén rendel. A bejutáshoz megadtam a VTR üzenetben kapott kódot és már nyílt is a kapu. Vendéglátóm a résnyire nyitott ajtó mögött várt már. A lakás berendezése átlagos, semmi extra, de minden patyolat tiszta. Érkezéskor a cipőmet az előszobában levetve érkeztem a tetthelyre, ami egy tágas szoba, a program masszázs részéhez egy masszázspaddal, a többihez pedig egy franciaággyal. A ruháimat egy székre tudtam pakolni. Sajnos légkondi nincs a lakásban, ezért a redőnyök és árnyékolás ellenére elég meleg volt. A fürdőben kád van zuhanyfüggönnyel, és elégséges tusfürdő választékkal, sőt örömömre szappan is rendelkezésre áll. A törölköző nagy és nedvszívó.
  • Hirdető külseje:

    Bius érkezésemkor egy fehér cicanadrágban és pólóban fogadott puszival. Magas, karcsú lány, kis cicivel és popsival, fehér bőrrel, és az itt már sokszor megénekelt nagy szeméremajkakkal és borotvált puncival. Az arca karakteres, inkább érdekes, mint klasszikusan szép, de mégis vonzó.
  • Masszázs:

    Érkezésem után megbeszéltük a program pár részletét. Annak ellenére, hogy otthonról érkezve, frissen fürödve jöttem, mondtam, hogy a nagy meleg miatt vennék egy frissítő zuhanyt. Ekkor meglepetésemre megkérdezte, hogy van-e kedvem vele közösen zuhanyozni. Természetesen volt, így közösen vonultunk a kádba. Itt még nem volt nagyobb erotika, leszámítva azt, hogy finoman megsimogatta közben az éledező farkam. Ezután bevonultunk a tetthelyre. Bius feltett egy friss lepedőt a masszázspadra, előkészítette a fejemnek a lyukat, majd elhelyezkedtem hason. A lábamnál kezdet a masszázst, a nem kezelt oldalt letakarta egy kis törölközővel. Szakszerű mozdulatokkal végig ment a vádlimon és a combomon, majd a törölköző átkerült a másik oldalra és következett a másik lábam. Ezután letakarta a fenekemet, majd a hátmasszázs következett, Derék, gerinc, lapocka és vállak. Ezután jött a fordulás. Az ágyékomat letakarta a törölközővel, a lábaim alá egy kerek párnát tett, majd előről is megmasszírozta a lábaimat. Közben már volt pár benyúlás a zacsihoz és a farkamhoz. Ezután javasolta, hogy helyezzük át magunkat a franciaágyra.
  • Kényeztetés:

    Mellém heveredett és elkezdte finoman simogatni a már kőkemény farkamat. Én is vettem a bátorságot, és finoman simogatni kezdtem a punciját. Közben csókolództunk is, igazi nyelves csókokkal. A mellbimbóit is csókolgattam, amire jól reagált. Néhány elejtett szóval és kis kézi segítséggel instruált, hogy hogyan jó neki. Először finoman simogattam a csiklóját és a szeméremajkait, amit kis nyögésekkel fogadott. Egy idő után határozott mozdulattal beljebb tolta a kezem a puncijába, ami akkorra más csurom nedves volt. Miközben kényeztettem, közben ő is folyamatosan simogatta a farkamat. Egy idő után egy határozott mozdulattal bedugta az ujjamat a puncijába, miközben saját magát simogatta a másik kezével. Őszintén szólva, ez egy nagyon izgató játék volt, ami hosszú percekig folytatódott. Közben folyamatosan nyögdécselt és sóhajtozott. A végén úgy élvezett el, hogy én a punciját dugtam az ujjammal, ő pedig a csiklóját simogatta. Szuper szexi volt. Ezután kiment kicsit rendbe szedni magát, majd közölte, hogy most ő fog kényeztetni engem. Ehhez gumit húzott rám (e.ü-i megfontolásból franciát csak övszerrel veszek igénybe) kezdetét vette egy isteni franciás kényeztetés. A lábaim között helyezkedett el. Igazi bőnyálas, cuppogós francát kaptam, változatos erősséggel és tempóban. Egy idő után megkérdezte, hogy van-e kedvem a szőnyegen folytatni a huncutkodást. Átvonultunk a masszázspadhoz, aminek nekidőltem, ő elém térdelt és úgy szopta a farkam. A látvány és az érzés frenetikus volt, de a nagy meleg miatt éreztem, hogy így nem fogok tudni elmenni. Javasoltam, hogy térjünk át a kézi kényeztetésre, és átvonultunk a franciaágyra. A lábaim közé helyezkedett és hosszasan kényeztetett finom fogásokkal, Ezt a végtelenségig lehetett volna fokozni, de vendéglátóm mondta, hogy szóljak, ha már szeretnék elmenni. Ehhez feltérdeltem és Bius a kezével kényeztetett a farkamat a cicijéhez dörzsölve. Így végül hatalmasat élveztem a mellére. Ezután letörölgetett, mellém bújt, és kicsit relakszáltunk együtt.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot a végén tettem le a polcra.Pontosan annyi, ami a hirdetésben szerepel.
  • Összkép:

    Bius egy nagyon érzéki masszőz, tökéletesen hozza a hirdetésében vállaltakat.
Happy Massage