• Flóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül egyeztettem, nagyon egyszerűen ment, Flóra szinte rögtön válaszolt. Az az igazság, hogy eredetileg egy másik lányt szerettem volna meglátogatni, aki lemondta a randit, így reggel írtam Flórának - nagyon nem bántam meg!
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel érkeztem, pontos címet kaptam, könnyű dolgom volt. Ugyanakkor az útirány hajlamos a bedugulásra, így érdemes picit rászámolni, én is késtem pár percet. A buszmegállótól néhány perc alatt oda lehet érni a tetthelyhez. Bejutás könnyű, az instrukciókat telefonon adja hozzá.
  • Helyszín:

    Szép, viszonylat új építésű lakás, ahol Flóra azonnal a szobába invitált. A nagy melegben jó szolgálatot tett a klíma, ami nem volt túl hidegre állítva, kellemes volt. A fürdővel is minden rendben.
  • Hirdető külseje:

    Mivel arcos képei is vannak nagy meglepetés nem érhet senkit. Amikor megláttam az ajtó mögött rögtön tudtam, hogy jó helyen járok. Nekem már a testalkata akkor bejött. Többen többfélét írtatok, nekem az arca is bejött, leginkább ettől lett olyan teljes a kép, hogy mintha rögtön nem is egy szolgáltatónál lennék.
    Egy fekete fehérneműben fogadott, talán abban, ami az néhány képén is van rajta, és nagyon jól is áll. A bőre valóban szép fehér, selymes, nagyon simogatni való, a mellei szép kerekek, tenyérbe illőek.
  • Action:

    Az egész azzal kezdődött, hogy egy feketeneműben fogadott az ajtó mögött, amiben már rögtön látszott szinte minden. A farkam már ekkor jelezte, hogy jó helyen járok. Köszönés után a szobába invitált, majd mivel amúgy is kicsit késésben voltam rögtön a fürdőt is megmutatta. Miután onnan visszaértem hozott egy pohár vizet, majd leült mellém, és megcsókolt. A csókja is mély, nyelves, barátnős. Nem is emlékszem, hogy innentől számítva mikor is szólaltunk meg következőre, pedig először jártam nála. A csókok, ölelés közben minden alakult. Kihámonztam a fehérmenűjéből, és végicsókoltam a melleit, ami hallhatóan neki sem volt ellenére, a mellei szép formásak, a bimbók érzékenyek. Hamarosan délnek vettem az irányt, és megízleltem a kelyhét. A punci friss, puha, imádnivaló. Igyekeztem én is mindent beleadni, előbb szépen körbe-körbe nyalogattam, lassan, majd tempót és témát váltva a lényegre tértem. Flóra is élvezte, legalábbis a hangjából erre következtettem. Majd visszatértünk a csókokhoz, ő pedig a kezével a farkam után nyúlt. Nem kellett sokáig várni, kemény lett, gumit kértem és misszionáriusban tettem magamévá Flórát. Ő hol szorosan ölelt, hol elengedett, így a mellei látványát is élvezhettem. Teljes volt az összhang. Így is lett végem. Nem sietett, ölelt, szorosan, éreztem a testét.
    Ezután egymás mellé feküdtünk (amint szóhoz jutott felvetette, hogy az ágyat igazából hosszában is használhatnánk, nemcsak keresztben :)), de komolyabb beszélgetés helyett ismét az érzelmeké lett a fő szerep. Nem engedett az ölelésből, csókolt, simogatott, meg persze én is. Az ujjammal tovább kényeztettem, nem ujjaztam, csak simogattam, de persze céltudatosan - hamarosan arra lettem figyelmes, hogy egyre gyakrabban veszi a levegőt, és hatalmasat élvezett. Megegyeztünk, hogy 1:1.
    Kicsit hagytam lenyugodni, majd ismét kezelésbe vette a farkamat, majd amikor az elég keménnyé vált gumit kértem, beleült, meglovagolt. Én pedig alig tudtam betelni a látvánnyal. Az újabb csúcsig nem jutottam el, de nem bánkódtam, mert így is hatalmas élmény volt a vele töltött idő. Megegyeztünk, hogy inkább még egy kicsit pihegünk az ágyon. Aztán felöltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrákat, de nem is emlékszem, hogy lett volna az étlapján. A borítékot még az elején a tükör előtt az asztalra helyeztem (nem kérte külön előre, magamtól tettem ki), nem is esett róla szó a későbbiekben.
  • Összkép:

    Hát, MT-k, valóban nagyon kellemes randit éltem át Flórával. Többször is előjött az érzés, mintha már ezer éve ismerném, amit megbeszéltünk, hogy nem igaz, de ettől lett igazán olyan érzés, mintha a barátnőm lenne. Ehhez kellett a tökéletes teste, a kisugárzása és a barátnős mosolygós arca is. Biztosan vissza fogok térni, addig kérlek, vigyázzatok rá!
Happy Massage