• Beküldte:
  • Szomszéd lány reagálása

    Kedves Atyuska!

    Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson.
    És a masszázsok közül is a legjobbat választottad a Lingam- Masszázst ami a kedvenc tevékenységem.
    Igazán jó és bensőséges élmény és akár 45 percig is tart.Én csak Érzéki Lingam -Masszázsnak nevezem mert annyira jó.
    Lassan simogatva kell föléleszteni a vágyat......azután jönnek a különböző simogatás-cirógatás elemek.
    Izgalmas és csak lassan bontakozik ki.Egy teljesen új és érzéki élmény a már megszokott franciák után......

    Köszönöm a kedves szavaidat .
    Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
    Máskor is várlak szeretettel
    Puszi Bianka :)

  • Egyeztetés:

    Hirtelen ötlettől vezérelve kilenc körül hívtam fogadta hívásom.Megbeszéltük az időpontot és a szeansz hosszát.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem metró megállótól öt perc séta, láttam a ház előtt üres parkolókat, de nem messze elmentem egy fizetős pakoló mellet is.
  • Helyszín:

    A ház többemeletes ö egy földszinti lakásban rendel, teljesen diszkrét a bejutás.Ízlésesen berendezett rend tisztaság mindenhol,fürdőszobában szárazz kilépő többféle tusfürdő szájvíz.Masszázs az masszázságyon, a kényeztetés egy nagy franciaágyon történik.
  • Hirdető külseje:

    Arcos teljes alakos képekkel hirdet nem zsákbamacska,legfeljebb doromboló cicus.A képeknek teljesen megfelel, nem tízévesek.Ruhában fogadott leültetett és megbeszéltük a masszázs menetét.Aranyos volt amíg vetkőztem a nagy melegre hivatkozva ö is ledobta felsőjét.Visszatérve a tisztálkodásból már fehérneműben fogadott, masszírozás megkezdésekor a melltartót levette így történt a masszázs.
  • Masszázs:

    Kérésemre nem kértem gyúrós masszázst inkább kellemes vágyfokozó átmozgatást,mozdulatain érződőt a szakszerűség és a profizmus.Nem sokat időztem a hasamon mert lingam masszázst kértem tőle,elmondása szerint szereti ö is csinálni, hiszek neki mert kaptam tőle egy majd fél órás lingamot,közben simogathattam popsiját mellét nuniját.Voltam a menybe a földön s újra a menybe és földön, nem tudom hányszor, szerintem ö még csinálta volna még de én már nem bírtam tovább, fantasztikusat élveztem.Nem szabad kihagyni ezt mindenkinek át kell élnie.
  • Kényeztetés:

    Hagyott lenyugodni megtörölgetett és átmentünk a franciaágyra megkértem had kényeztessem én is megengedte.Segített hogy jó neki így egyszerű dolgom volt csak figyelni kellet a szavak nélküli instrukcióira.Nekem is jó érzés volt minden percét élveztem.A végén maradt még egy kis időnk összebújni, mint két szerelmes simogattuk kényeztettük egymást,tini éveimet idézte nagyon jól éreztem magam.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe mert nincs minden amit szabad és megenged alap.Elszámolás utólag történt a megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Csodálatos lingamot és kényeztetést kaptam, áldom eszem hogy Biankára eset reggel a választásom. Csak szuperlatívuszokban tudok rá gondolni, köszönöm Bianka feldobtad a napom hetem. Köszönöm A
Happy Massage