• Flóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam, hogy elérhető, rögtön felvette a telefont, nagyon kedves hangja van, mindent elmondott ami az adatlapján található.
  • Megközelítés:

    Keleti pu. Metróval mentem onnan kb 7-8 perc kényelmes séta, a Thököly út jobb oldala pedig végig árnyékos volt, ami most különösen jól jött.
  • Helyszín:

    Újépítésű ingatlan, tiszta rendezett baszoba ággyal, és masszázspaddal is, van klíma ami számomra óriási plusz pont. Illetve a legfontosabb, hogy volt tükör is ami fokozta az izgalmakat. A fürdő kádas, tisztaság rend ott is, többféle tusfürdő és dezodor, szájvíz kis pohárka és nagy tiszta törölköző, a helyszín és a tisztaság tökéletes. A bejutás könnyű volt a kapukód után, gyors liftezés és már vendéglátóm molyosa fogadott.
  • Hirdető külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Arca szép az a tipikus szomszédlányos, haja fekete, bőre teljesen hibátlan, tökéletes formás nagyon kemény cicik, a bimbó kényeztetésre jól reagál. Punci babapunci nagyon szép, teljesen sima borotvált. Pici alacsony lány, nagyon formás mindene, abszolút rendben van.
  • Action:

    A bemutatkozás után gyorsan letusoltam, és Flóra hozott nekem 1pohár vízet, ami nagyon jól esett. Az ágyon ülve rögtön csókolózni kezdtünk, levette piros felsőjét, és a ciciket kényeztettem amik iszonyat formásak és természetesek, hallhatóan ez tetszett vendéglátómnak is. A szoknyáját is gyorsan ledobta a hölgy, folyamatos csókok, igazi nyelves barátnős, érezhetően ő is szereti, nagyon jól csókol. Ezután natúr franciát kértem, 69-be fordultunk nyaltam finom punciját ami nagyon jól nedvesedett, ujjammal is finoman kényztettem,nagyon szűk jól nedvesedett. A franciát jó tempóban kellemes nyelvjátékkal csinálja, zacsikat sem hagyta ki, majd pár perc elteltével a szájába robbantam. Ez után kellemes inkább simogató masszázst kaptam, ami jól esett. Kb 10 perc után belefogtunk a második felvonásba, csók és francia után, gumit húztunk majd lovaglóba kezdtünk, közben csókok, nem akartam hamar elmenni ezért misszionáriusra cseréltünk, nagyon nedves volt már Flóra jól esett a forró nedves szűk punciba lenni, közben folyamatosan csókolóztunk, egyre hevesebben és gyorsabban pörgött a nyelve, remélem ő is élvezte picit. A hátulról is kiakartam próbálni, itt ebbe a pózba élveztem nagyot a gumiba, hagyott lenyugodni, de úgy gondolom a legjobb póz vele a misszi. Kb 10 perc maradt még a hátralevő időből, újból kaptam még egy kis simogató masszázst, majd tusolás után boldogan kielégülten távoztam.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyit az oldalon ír, bővebb infó rendelkezésre áll. A baszobába helyeztem el a szekrényre, amely végig ott maradt.
  • Összkép:

    Flóra nagyon kedves, csinos nő, kiváló adottságokkal.Kiváló vendéglátó volt, ami különösen fontos nekem, hogy a magánéletemről vagy munkámról nem kérdezgetett,picit zárkózott vagyok ilyen téren, de egyéb dolgokról kellemesen elbeszélgettem vele pl nyaralás, 🙂
Happy Massage