• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszélgettünk ,igazi randi hangulat volt .Szuper kedves volt .Öröm volt hallani a csilingelő hangját .
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a megadott címre , hamar oda értem . Parkolás majdnem a ház elött történt . Metró , néhány perc séta távra van .
  • Helyszín:

    A lakás otthonos és nagyon kedves , szoba kényelmes , fürdő is megfelelő .
  • Hirdető külseje:

    A képei szuper jók ,de közel sem adják vissza a valóságot . Az egész lány ragyog . Egy kis nyári ruhában fogadott , olyan dekoltázzsal , hogy majdhogynem kibuggyantak a cicik . Esett is ki a szemem , és már vettem is volna a számba őket. Minden porcikája maga a tökély .
  • Action:

    Miután a szemgolyóimat felvettem . Kellemes fogadtatásban volt részem ,azonnal puszik és forró csókok ,majd frissítő és kávé . Mintha csak a kedvesemhez mentem volna fel . Beszélgettünk ,semmi utalás az időre . Nehéz volt elszakadni tőle még , még pici időre is amig zuhanyoztam . Nagyon igyekeztem hozzá , aztán egymásba kavarodva erotikusabb témákról csevegtünk , ezalatt végig simogattuk egymást .Megéheztem rá ,és elkezdtem csókolgatni .Lehetetlen betelni a testével , mámorítóan finom illatú .A cicik kényeztetésére bájos búgó hangon reagált. Élvezkedtem rajta .Nagy nehézségek árán tudtam csak elszabadulni a csodás melleitől , barangolásom során gyorsan rátaláltam a legszebb puncira . Annyira gyönyörű puncija van ,hogy csak néztem vagy egy percig . A fellegekbe akartam juttatni . Óvatosan kezdtem a kényeztetni .Nagyon gyorsan gyorsan a nyelvemre hangolódott . Pillanatról, pillanatra jobban élvezte . Majd megszólalt : kérem a számba. Abban a pillanatban úgy éreztem imádja a farkam. Minden egyes centimétert behatóan tanulmányozott a nyelvével , volt amikor finoman csak a végét kapta be és finoman rászívott . Aztán az egészet torkába engedve kényeztetett. Erre lehetne mondani , hogy még az agyvelöm is kiszívta . Már majdnem elélveztem , gyorsan térjünk át a felgumizásra , kértem . Rendesen felszopta felszopta rám a gumit .Elsőre meg akartam lovagoltatni . Azonnal nyársba is húzta magát . Változatos vágtában virgonckodott ,fantasztikus a csípő munkája . A puncikája nagyon szűk és forró volt , nagyon közel voltam a robbanáshoz . Még ki akartam tartani, már biztos tudatában voltam , hogy a következő ostromnál végem lesz. Kértem, hogy úgy forduljon meg ,hogy felém legyen a gyönyörű popsija . A mozgása és a látványa sodort a vég felé , bár próbáltam elvonni a figyelmemet. Nem ment. Akkor az Ő hangja is felerősödött . Ez az élmény esszencia már tarthatatlan volt . Gyönyörű popsi , forró , szűk tocsogó punci , és a hangja . Akkor kitört a Vezúv ! Aztán a karomba vettem és kicsit pihentünk beszélgetve.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam oda kis borítékban az extrákat is bekalkulálva .
  • Összkép:

    Tökéletes randi egy tökéletes nővel .
Happy Massage