• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTRen itt az oldalon
  • Megközelítés:

    Kocsival erkeztem sikerult a haz elott helyet talanom
  • Helyszín:

    Ujepitesu ingatlan, tisztasag mindenutt!
  • Hirdető külseje:

    Kepeknek tokeletesen megfelel! Gyonyoru kis angyal!
  • Action:

    Kicsit korabban erkeztem, igy irtam egy uzit higy esetleg kezdhetnenk-e elobb. Igy kb 10 perccel a randi egyeztetett ideje elott mar Fanninal voltam.
    Gyors bemutatkozas es beszelgetes utan elszaladtam furdeni, mire visszaertem mar egy szal semmiben vart a nappaliban. Hat a latvany az nem semmi volt! Gyonyoru szep keblek, szep kopasz puncika! Nem is birtam magammal es maris kenyeztetni kezdtem az ikreket. Majd nehany csok majd megint vissza a cicikhez.😊 Ez ment egy kis ideig majd megkertem higy fekudjun le hogy kenyeztethessem a szep kis puncijat. Nagyon szep kopasz puncija van nagyon elvezetes nyalni, mar itt lehet erezni hogy milyen finom szuk. Rovid ido mulva fordultunk es o kezdett kenyeztetni. Csok majd puszi a nyakamra, majd megnyalta a bimbom, majd elkezdte puszilgat i a farkam szepen lassan a veget be be kapva, majd lentebb ment es a golyszilnal jatszott tovabb. Eletem egyik legjobb elmenye volt ahogy szo szerint jatszik velem is kenyeztet! Hamarosan a szajaban is landoltam.
    Rovid szunet es tisztogatas utan folytattuk az ismerkedest😊 volt itt megint nyalakodas, puszi, golyo kenyeztetes, majd egy kis cici szex es melytorok, majd elerkezettnek lattam az idot hogy vedofelszerelest kerjek es vegre betegyem Fanni kis puncijaba. Gyors felhelyezes utan szembol kezdtunk ami fenomenalis volt. Fanni felemelte a labat igy hatoltam be es szinte azonnal tovig voltam. Isteni elmeny volt ahogy egyutt elkezdtunk pumpalni. Csokok, kis cici puszi simogatas mikozben ereztem ahogy a puncijaval meg meg szoritja a farkam... 🥹🥹😍 Ilyen sok lagy finom erzessel mar nem tudtam mit kezdeni es nem is akartam igy el is elveztem. Nagyon jo elmeny volt! Remelem legkozelebb tobb pozt is ki tudunk probalni! Mert biztos lesz legkozelebb! 😘
  • Elszámolás:

    Minden az alap resze! Nem volt semmi extra, maga Fanni az extra! 😘
  • Összkép:

    Fanni koszonom a csodas elmenyeket! Remelem mihamarabb ujra talalkozhatunk! Addig is puszi!😘
Happy Massage