• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon régóta a kedvenceim között van Melina, a legutóbbi "pillangós" képe pedig teljesen ellenállhatatlanná tette, ezért újra próbálkoztam,hátha szerencsém lesz. Viberen írtam neki és aznap délutánra lett is időpontom,amit VTR-en erősítettem meg.
  • Megközelítés:

    Móricz Zsigmond körtér környékén viszonylag új építésű ház. BKV-val tökéletesen, autóval nehezebben megközelíthető.
  • Helyszín:

    A lakásban nem nagyon néztem körül, új építésű, egy szoba, egy fürdő, zuhanykabin, ahol persze vigyázni kell az ajtóra, hogy jó irányba záródjon, de ez a zuhanykabin-ajtók sajátossága.
  • Hirdető külseje:

    Melina magas, vékony, hosszú hajú, szép arcú lány, az amúgy ízléses tetoválások kivételével pont olyan, mint a képeken és pont olyan, mint ahogy a képek alapján elképzeltem, és pont ilyen alkatú lány az ideálom is. Ha jól emlékszem, póló és bugyi kombinációban fogadott, mint egy rég nem látott barátnőm.
  • Action:

    Ja itt rögtön az akció rész jön, ez nem masszázs beszámoló.. :) Szóval elsősorban masszázsra járok és felvezetésként most is kértem egy laza masszázst, ami felvezetésnek kiváló is volt.

    De előtte, megérkezéskor a bemutatkozó beszélgetésbe majdnem belefeledkeztünk, Melinda ugyanis annyira kedves és beszédes lány, és tényleg mindenről tudtunk beszélgetni AI-tól hűtéstechnikáig, hogy az amúgy is magas barátnő feeling faktort az egekbe emelte.

    Utána gyors zuhany,miközben belépett Melina, és sorrendben: a mosolya, sudár vékony teste, izgalmas mellbimbói és még izgalmasabb pillangós puncija annyira elvarázsolt, hogy megtörölközni is elfelejtettem. Lezuhanyozott ő is és ő itt is beszélgettünk valamiről, de kispajtásom emelkedett hangulatba került és semmilyen részletre sem emlékszem.

    Szóval az itt nem részletezett rövid masszázs után megfordultam, és egy forró csókkal üdvözölt. Itt elrebegtem neki is, hogy a másik oldalon nem szoktam járni így szex most nem lesz. Ezt mintha kicsit csalódottan fogadta volna, de lehet hogy én láttam rosszul. Így hát nekilátott az izgatásomnak, a felsőtestemtől az ágyékomig végigpuszilt, és a farok és a gát közötti részt izgatta. Majd a golyókat. Nem lehet leírni azt a technikát, amit alkalmaz, annyira jó, valahogy a nyelve oldalát használja, köröz, és utána laposan is nyal. Ugyanígy általam eddig nem ismert technikával nyeli el a farkam is, amire amúgy nem sokan voltak eddig képesek. Eközben is használja a nyelvét. Mindenkinek ki kell próbálni, tényleg nem találok szavakat. És ahogy közben huncut módon néz a nagy barna szemeivel, amit szintén imádok! Látszólag nagyon élvezi ő is, és el is hiszem, hogy ez neki hobbi és kikapcsolódás is. Full GFE! Egy percig sem gondoltam, hogy nem a barátnőmmel vagyok, ilyet nem sűrűn tapasztaltam még a masszázs részen. Kérésemre popsi kényeztetést is kaptam, amit szintén iszonyat jól művel és földön túli érzés. Az újabb mélytorok után ki is készültem és szégyenteljesen rövid idő alatt elmentem, Melina még percekig nem engedte ki szájából a farkam. Mindent eltüntetett.

    Kis pihi után én is szerettem volna kényeztetni a kis pamaccsal kiegészített csodás pillangós puncit. Nagyon finom volt, imádtam szopogatni, nyalogatni, de elég idő hiányában tényleg csak egy kóstolót kaphattam és sajnos nem tudtam viszonozni az orgazmust.

    Búcsú közben biztosítottuk egymást kölcsönös szimpátiánkról, és arról, hogy szívesen találkoznánk még. Legközelebb én kezdek,nagyon szeretném kielégíteni.
  • Elszámolás:

    Az elején diszkréten rendeztük az anyagiakat, az asztalra tettem. Nincs extra, mindent alapban vállal tényleg.
  • Összkép:

    Nagyon korrekt, vidám, jó természetű lány aki élvezi ezeket a találkozókat. Hihetetlen élmény volt mégis is, hogy a teljesítményem felét se tudtam nyújtani.
Happy Massage