• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt, üzenetben kerestem meg, pár nap alatt le is tudtuk egyeztetni a mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, könnyen megtalálható a cím. A környéket ismerve, mázlim volt. A ház előtt találtam helyet. De ahogy láttam, tömegközlekedéssel is könnyű megközelíteni.
  • Helyszín:

    A régi bérházak között, egy viszonylag újabb tömbház. A lakás és fürdő sem a legmodernebb már, de a célnak megfelel.
  • Hirdető külseje:

    A képeknek megfelelően, egy vékony hölgy fogadott, nem túl szexi, utcai ruhában. De nem volt elvárásom, hogy abban legyen, csak szokatlan volt. Ruha nélkül csinos, pici tenyérbe illő cicik, formás fenék, puha bőr, pár tetoválás és egy kis pamacs a szeméremdombon. :)
  • Action:

    Megérkezésem után, kis beszélgetés, ismerkedés az asztalnál, aztán jöhetett a zuhanyzás. Először én, aztán ő is gyorsan leöblítette magát. Miután megérkezett, az ágyra invitált és ismerkedés gyanánt a hátamat picit megmasszírozta, ami jól esett. Mivel célirányosan orális örömökre érkeztem, így fordulás után finoman elkezdte csókolgatni a testemet egyre lejjebb haladva, míg el nem érte a velem egykorút. Kicsit eljátszadozott körülötte, aztán szép finoman, egyre mélyebbre véve koppanásig eltüntette. Ez így ment egy ideig, majd mondta, hogy álljak az ágy mellé és így folytatta. Finoman fogtam a fejét és rásegítve jó mélyre nyomtam amitől már már öklendezett, azután a nyálat ráköpve folytatta. Ez így ment egy darabig, még a szájába nem ért a vég. Egyáltalán nem kapkodva, szépen kiszívott mindent és hagyott lenyugodni. Ezután egy kis pihi, beszélgetés az élet nagy dolgairól, majd felajánlott egy második kört. Természetesen nem mondhattam nemet, hisz ezért jöttem. Így el is kezdődött a második felvonás, hasonló képen az ágyon, mint az első. Mivel lusta voltam, ez így is maradt, az ágyon fekve kényeztetett, minden tudását latba vetve, amire azért a második körön már szükség is volt. Végül a kezembe vettem az irányítást, ő pedig a zacsi és környékét nyalva segített, hogy elérjem amiért jöttem. Sikerült is, amint elért a vég, a szájába vette a velem egykorút és mindent kiszívott belőlem és hagyott lenyugodni. Ezután mis egy kis csevej, majd zuhanyzás és búcsú.
  • Elszámolás:

    Minden az alapban. Amíg zuhanyzott, az asztalra letettem.
  • Összkép:

    Összességében, a foglalkozás elérte célját. Amiért mentem, az teljes mértékben megkaptam.
Happy Massage