• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Miután regisztráltam az oldalon, kipróbáltam a VTR funkciót és azon keresztül kértem időpontot. Kb. 1 óra múlva kaptam választ, igaz 2 nappal későbbre foglaltam időpontot. Utána telefonon is egyeztettünk, mert szeretem hallani a hangját. Randi előtti napon még időpontot is sikeresen módosítottunk a kérésemre, tökéletesen rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Autóval közlekedek, de a Lurdy ház környéki villamosok, HÉV kb 8-10 percre vannak a pontos címtől. Parkolás fizetős kivétel zöldrendszám, vagy a Lurdy parkoló. A megadott cím egyértelmű, könnyen megtalálható. Liftet nem használok, mert kell egy emeletnyi lépcsőzés.
  • Helyszín:

    Helyszín tökéletesen megfelel egy kellemes ottlétre. Fürdőszoba+ egylégteres helység. A fürdőben megfelelő számú tusfürdő, zuhanyfüggönyös kádas tisztálkodási lehetőséggel. Szájvíz kispohár kombó a kagylón elhelyezve. Mosógép feletti polcra is pakolhatod a cuccod, ha nem Fani előtt akarsz vetkőzni. Az ágy megfelelően kényelmes, nagy és nem recseg. Talán a klíma hiányzik bizonyos évszakban.
  • Hirdető külseje:

    Fanni képei tükrözik a valóságot, nincs retus mint karcsúsítás vagy cici emelés . Azt kapod amit a képen látsz, illetve annál többet mert egy barátnős együttlét tökéletes partnere Fanni. Adatlapnak megfelelő magasság, nőies vonalakkal, melyek eléggé vágykeltőek. Arca kitakarva, de az csak az inkognitó miatt van, hiszen simán megfordulnék utána az utcán, talán merészelném leszólítani is. Cicik enyhén gravitálnak, de ez összhangban van a mérettel. Punci simára borotválva, kényeztetésre jól reagál, nedvesedik rendesen. Az összhatás Fanniban tökéletes kommunikációval párosul az erotikus kisugárzás, amikor elkezdesz vele foglalkozni.
  • Action:

    Belépés után mindig puszi, miközben megszabadulok a cipőmtől. Ölelés és újabb puszi, majd az ágyra invitál és megbeszéljük a kivel mi történt dolgokat. Aztán alapos fürdés után ott áll a szoba közepén melltartóban és szabadkozik, hogy nincs rajta bugyi. Ám legyen, gyorsan pattan az a melltartó kapocs és elém tárulnak gyönyörű mellei, melyre azonnal lecsapok. Óvatos nyelvkörzés és máris emelkedik egy picit a bimbó. Imádom. Visszatérek egy csók erejéig, de Ő már térdel is le és elkapja az addigra meredező farkam. Óvatos méretazonosítás után nyelve végigszalad a zacsiig, majd vissza. Hopp eltűnik a szerszám és koppan az orra a hasfalamon. Ellennék így napestig, de az ágy szélére ülök miközben Ő a lábam közé telepszik és elkezdődik egy brutálisan jó szopás. Zacsitól a makkig külső ingerlés egy piercinges nyelvvel, majd mélytorok, miközben rászólok, hogy lassítson, mert atomrobbanás lesz, ha ezt így folytatja. Na ekkor a cicik is bekapcsolódnak az erotikus játékba. Mélytorok után nyál csorog a makkomra, ekkor hagyja el a torkom az első „ohhh de gyönyörű…” félmondat. Ezt nem lehet viszonzás nélkül átélni, így bekéredzkedek a lábai közé. Cicitől indulva, pillanat alatt a csiklót kergettem a nyelvemmel, majd lecsusszantam a barlangig, beköszöntem oda is, majd vissza a csiklóhoz. Változatos sebességű nyelvjátékom meghozta a gyümölcsét, Fanni sóhajai után torkából a gyönyör hangjai szálltak a lakás minden szeglete felé, eléggé hangosan. Hagytam egy picit pihenni, kb. 10 másodpercet, majd ismét kapott egy olyan franciát, hogy a végén kérte lassítsunk. Felálltam majd félkemény farkamat kezelésbe vette azzal a piercinges nyelvével. A gumit nem tudom mikor került fel, de már csak arra eszméltem, hogy kéri misszibe tegyem magamévá. Na hát tettem is, behatoltam szép lassan, de előtte a gumis farkammal izgattam egy picit a csiklót. Szép lassan elértem a koppanást majd némi csípőkörzéssel szép lassan mozogtam a farkam teljes hosszában. Lenézett és megállapította, hogy fantasztikus a látvány, ahogy ki- be mozgok a puncijába. Éreztem, hogy olyan izgalmi állapotban van, hogy pár lökés és elröppen. így is lett, ami egy fantasztikus érzés ahogy megállsz a mozgással tövig betolva a farkad a punciba és minden hüvelyizom remeg. Hagytam pár másodpercig megnyugodni, majd elindult a heavy metal, olyan tempóban, hogy itt már csak magamra tudtam figyelni. Lett olyan durranás, hogy csodálkoztam a gumi is bírja. Megnyugodtunk mindketten, majd kihúztam anyaggal megtöltött gumis farkam.
    Letisztogatott miközben próbáltam levegőhöz jutni. Nem sok időnk maradt csevegni, de az pont elegendő volt egy ilyen erotikus együttlét levezetéséhez.
    Már csak a fürdés és ölelésekkel teli búcsú maradt, majd vissza a kánikulába.
  • Elszámolás:

    Mindig megérkezés után helyezem a polcra, de az infláció itt is jelen van, így * rózsát hagytam a másfél órás randira. Extrákat nem szoktam kérni, mivel nincs, de nekem Fanni maga az extra.
  • Összkép:

    Mivel visszajáró vagyok, így tudom, hogy mit kapok, Igaz mindig valamit módosítunk, sorrend, idő, stb. Teljesen rugalmas ebben Fanni. Mindig jó érzés visszatérni, mert nem érhet csalódás, mondhatni a minőség és az odafigyelés állandó.
Happy Massage