• Beküldte:
  • Jázmin. reagálása

    Örülök hogy jól érezted magad, én szintén. ;) jobb vendéget nem is kivànhattam volna nagyon kedves, figyelmes voltál és érzéki pont ahogy szeretem. Nagy szeretettel várlak máskor is. :)

  • Egyeztetés:

    Már régen a bakancslistámra került ,de jó darabig nem láttam . Délelőtt ahogy észrevettem azonnal tárcsáztam és el is értem . Legnagyobb örömömre délutánra kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Az elhelyezkedésből adódóan a villamost választottam , negyedóra alatt odaértem a villamossal , még sétáltam pár percet a ház elött.
  • Helyszín:

    Régi bel budai ház ,igazi polgári lakás . Minden pedáns rendben . Tisztaság makulátlan . Otthonos nyugodt környezet ,igazán jó találkahely.
  • Hirdető külseje:

    A pofikája azonnal megfogott ahogy megláttam , minden kétségem el szállt ami az arckitakarásból fakadt . Meleg , szikrázó barna tüzes szemek , és érzéki ajkak . Szívecske alakú gyönyörű babaarcú lány. Sportos testalkatú , minden eredeti a testén és fiatalságot sugárzó. Mellei pont kézbe illők és finom tapintásúak .Bőre mint a bársony , finom érinteni . Puncija tükörsima és feszes .
  • Action:

    Hatalma ölelés és puszik kíséretében fogadott , kávé , üdítő, mindennel kínált , nagyon cuki volt. Pajzán beszélgetés alakult ki . Ez már megalapozta az alaphangulatot . Aztán túlestem a fürdésen. Már a tusolás alatt beindultam . Az ágyon fekve fogadott széles mosollyal . Elbűvölő jelenség volt ,így rögtön meg kellett csókolnom , csókja édes mint a méz. Csók, csókót követett . Elég gyorsan megtalálta megtalálta rajtam az ágaskodó farkamat . Élvezetes a csókját és a kezét egyszerre érezni .Aztán nem sokat hezitálva a szájára vett. Finoman lágyan kezdte, majd nagy változatossággal kényeztetett . Nagy hatással volt rám , talán két percig ,mert nem bírtam tovább . Aztán én folytattam a nyelvemmel , sóhajtozni kezdett ,majd kisebb, zihálás és jött is az orgazmusa ! Persze addigra nekem megint felállt. Gyorsan gumit húztunk , és egyből doggyba kezdtünk . Neki is ez a kedvence ,ez még a beszélgetés alatt kiderült . Szerencsére igy másodiknak elég jól bírtam , finom szűk és forró puncijában! Persze ,ez sem tartott tovább mint negyed óra . Hatalmas robbanással végeztem be . Még egy kis idő maradt beszélgetésre és tisztálkodásra.
  • Elszámolás:

    A randevú kezdetén történt.
  • Összkép:

    Egy ilyen randit szívesen átélnék minden nap .
Happy Massage