• Beküldte:
  • Dalma reagálása

    Kedves crashdummy!☺️

    Örülök, hogy ismét nagyon jól érezted magad és egy igazán szép írással ezt meg is osztottad! Várlak újra izgalommal, sok-sok szeretettel és nagy öleléssel!☺️ Legyen csodás szép napod! Puszillak😘

    Dalma

  • Egyeztetés:

    Dalmánál az első beszámolóm óta már jártam párszor. Most egy speciális alkalomra kerestem partnert. A névnapomra szerettem volna meglepni magam egy masszázs élménnyel. Tutira akartam menni ezért őt választottam. Mivel most az időpont is fontos volt, ezért pár nappal korábban hívtam, amikor zölden villogott. A telefon hamar felvette. Elmondtam neki, hogy mit szeretnék, és kérdeztem, hogy az adott nap és időpont jó-e neki. A válasz szerencsére pozitív volt, sőt megköszönte, hogy ennyire előre szóltam. Mondta, hogy mivel már ismerjük egymást, ezért a randit nem kell már előtte megerősítenem.
  • Megközelítés:

    A helyszín a 11. kerület központi része, egy csendes utca a Fehérvári és a Szerémi út között nagyjából félúton. Én autóval mentem, a GPS a házhoz visz. A parkolás fizetős, de budapesti mértékkel a legolcsóbb kategória. Én eddig minden alkalommal könnyen találtam parkolót. A két főútvonal közelsége miatt nyilván a tömegközlekedés is megoldott némi sétával.
  • Helyszín:

    A helyszín egy újabb építésű kis lakópark egyik lépcsőháza. A ház elől hívtam Dalmát és kaptam kapukódot. Ezúttal a bejutás nem volt teljesen diszkrét. A liftre többen is vártak, ezért gyalog mentem fel az emeletre. Ott a lépcsőházból kilépve két szaki fogadott, akik valamit bütyköltek egy kapcsolószekrényben, Rám is köszöntek, de elosontam mellettük. Szerencsére az ajtó már résnyire nyitva várt. Mögötte vendéglátóm egy vékony köntösben és szexi fekete fehérnemű szettben fogadott öleléssel és puszival. Az előszobába belépve levettem a cipőm, majd beinvitált a már ismerős tetthelyre, ami egy normál méretű szoba, matraccal, kellemes félhomállyal és halk relaxáló zenével. A ruháimat egy kis padra tudtam pakolni. A fürdő is modern, jól felszerelt. Zuhanyzó függönnyel, és számos tusfürdővel. A törölköző is méretes, friss, és illatos. Mindenhol tisztaság. Mivel nem először jártam itt, ezért egyértelmű, hogy ketten rendelnek itt. De a logisztikával nem volt probléma. Én nem találkoztam senkivel, Dalma pedig minden alkalommal ellenőrizte, hogy a fürdő szabad-e.
  • Hirdető külseje:

    Dalma egy nagyon csinos, jó alakú nő, napbarnított bőrrel, formás, kézbe álló, közepes cicikkel, nagyon formás popsival, és nagyon szexi borotvált puncival. Szép arc, fekete haj, kék szem emelik a tétet. A harmincas évei közepén jár, ami teljesen valós. Abszolút a ’barátnőnek is elfogadnám” kategória. Az egyik karján egy tetoválás.
  • Masszázs:

    A mostani élményemet nem lesz könnyű masszázs és levezetés fejezetekre osztanom, mert a kettő között igencsak elmosódtak a határok. Az egyszerűség kedvéért a masszázs részben leírom a masszázs első részét és az első levezetést, a levezetés részben pedig a masszázs második részét és az azt követő levezetést.

    Érkezésem után kicsit beszélgettünk, majd megbeszéltük a program részleteit. Kérésem csak annyi volt, hogy a masszázst egy erotikus keretben kérem, és két extrát építsünk be a programba. A hogyant és mikéntet Dalmára bíztam, legyen meglepetés a számomra. Két órás program lévén Dalma kalkulált nekem egy kedvezményes csomag ajánlatot, amit a végén rendeztem.
    Amíg én vettem egy frissítő zuhanyt, addig vendéglátóm előkészítette a terepet. A fürdőből visszatérve nagyon kellemes meglepetés várt egy kis üveg alkoholmentes pezsgő képében, amit Dalma puszi és ölelés kíséretében adott át nekem. Felbontottam az üveget, koccintottunk, és a tündér felköszöntött a névnapomon.

    Ezután hasra vetettem magam a matracon és kezdetét vette egy felejthetetlen utazás. Dalma a lábamnál helyezkedett el, finoman simogatta, masszírozta előbb a vádlimat, majd a combomat, közben jelzés értékű kis benyúlásokkal a zacsihoz. Természetesen a fenekem sem maradt ki a jóból. Majd ez ismétlődött a másik lábamon is. Ezután áttért a hátam simogató masszírozására, majd egy idő után elkezdett a cicijével csúszkálni rajtam. Ekkor vált világossá a tükör stratégiai jelentősége is. Vendéglátóm a tükör felőli oldalamra helyezkedett, és így folytatta a csúszkát. Én meg premier plánban gyönyörködhettem a formás popsijában és a kívánatos puncijában közben. Annyira izgató volt a dolog, hogy már nagyon nehezemre esett hason maradni. A játék folytatódott még egy ideig, majd elérkezett a megfordulás ideje.

    Ezután Dalma a fejem fölé parancsolta a kezemet és elölről is kaptam egy fergeteges csúszkát. Ezután kézbe vette a merev farkamat és finoman simogatta. Majd előkerült a gumi (én franciás kényeztetést e.ü-i megfontolásból csak óvszerrel veszek igénybe), rám pattintotta, és kezdetét vette egy fergeteges franciás kényeztetés, az első meglepetés. Dalma pont azzal az erősséggel és tempóval csinálja, ahogy én szeretem. Nem kapja be tövig, de pont a nekem megfelelő mélységig veszi be. Közben a kezével a zacsit és a popsimat is simogatta. Közben többször pozíciót váltott. A tükör felőli oldalra helyezkedve ismét élvezhettem a mozizás örömeit. Ekkor a kezemet egy határozott mozdulattal a popsijára tette. Vettem a lapot, és én is simogattam a formás fenekét. Nagyon szerettem volna a punciját is simogatni, nagy volt a kísértés. De az első találkozásunkkor mondta, hogy azt nem szereti. Így letettem róla, mert nem akartam a fantasztikus hangulatot egy esetleges kellemetlenséggel elrontani. A végéhez a lábaim közé helyezkedett el és úgy végzett ki. Fantasztikus volt. Az élményt külön emelte, hogy noha a gumiba, de a szájában élveztem el. (Nfvsz nincs nála.) Utána még lenyugtatott, megtörölgetett, kicsit beszélgettünk, majd előbb ő, aztán én elmentünk a fürdőbe felfrissülni.
  • Kényeztetés:

    A fürdőből való visszatérés után újra hasra feküdtem a matracon. Dalma mondta, hogy most egy kicsit erősebb, és hosszabb masszázs jön. Így is történt, újra végigment a lábaimon, kicsit erősebben és alaposabban, mint az első részben. Természetesen a finom benyúlások most is megvoltak. Aztán a hátam következett hasonló mozdulatokkal. Egy ponton felállt fölém, és a lábával masszírozta a hátamat, időnként pozíciót váltva, A tükörből látott mozival együtt ez frenetikus volt, Majd következett ismét a cicis csúszka a korábbi vizuális élménnyel. Ez így folytatódott egy darabig, majd mondta, hogy forduljak meg, és huncutkodjunk kicsit.

    Ekkor jött a következő kis meglepetés. Előkerült egy kicsi piros bőrkorbács, ami az egyik képén meg is tekinthető. De ne tessék semmi durvára gondolni, nem fordultunk át BDSM-be. Finoman simogatta, cirógatta vele a mellkasomat, hasamat, lábamat és az ágyékomat. Nagyon kellemes, izgató érzés volt. Utána beolajozott előről is, finoman simogatta a mellkasomat és a hasamat, majd a lábaim közé űlt, és az ébredező kispajtást vette kezelésbe. Először a kezével, majd a lábaival, ami fantasztikus érzés volt, és hamar újra kőkemény lettem. Masszírozta a lábával, közben a kezével a zacsit és a fenekemet kényeztette. Majd a hasam és a mellkasom is kapott némi láb masszázst. Ezután a lábaim közé űlt, és lassú, érzéki mozdulatokkal simogatta a farkamat. Közben a másik kezével a fenekemet kezdte kényeztetni. Először csak a környékét, majd finoman egyre beljebb hatolt. Egyik kezével a farkamat és a zacsit simogatta, a másikkal pedig a prosztatámat (meglepi kettő). Brutál jó érzés volt. Dalma tökéletesen ráérzett a végén, hogy most már gyorsabb és erősebb mozdulatokra van szükségem. Így lett végem a kezében egy hatalmas, tűzijátékos orgazmus közben. Egészen különleges élmény volt. Utána letörölgetett, majd mellém heveredett és megbeszéltük a történteket. Itt jött egy újabb cukiság. Egy ponton a már pihenő kis barátomhoz fordult, finoman megsimogatta, majd megkérdezte tőle, hogy jól érezte-e magát. A nevében mondhato,, hogy nagyon. Még kicsit csevegtünk még, kaptam vizet, majd elmentem fürdeni. Távozáskor puszival és öleléssel búcsúztunk, és azzal, hogy hamarosan újra találkozunk.
  • Elszámolás:

    A csokor 55 rózsaszál volt. Nem mondom, hogy ez kevés, de a szolgáltatás minőségét és tartalmát tekintve nekem abszolút megérte. Az ajándékot utólag tettem le az asztalkára. A félhomályban benéztem az egyik rózsa színé, de Dalma szólt, hogy ez sok lesz, én meg mosolyogva korrigáltam. Abszolút korrektség.
  • Összkép:

    Dalma személyében egy nagyon érzéki, közvetlen, kedves, figyelmes és huncut nőt ismertem meg. Kreatívan építi fel a programjait, maximálisan odafigyel a vendégre, és igyekszik a kedvedben járni. Már többször jártam nála, és mindig volt a koreográfiában valami új és izgalmas. Ráadásul szemmel láthatóan élvezi is azt, amit csinál. Maximálisan ajánlani tudom mindenkinek.
Happy Massage