• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam és elsőre felvette a telefont. Elmondta, hogy mennyibe kerül és mi van benne a díjazásába. Megbeszéltem vele a 17 órás találkozót és megadta a címét. Később a randevú előtt fél órával felhívtam, hogy módosítsam az időpontot, mert nem értem volna oda. Nagyon kedvesen, segítőkészen ajánlott új időpontot ami már nekem is megfelelő volt.
  • Megközelítés:

    A IX kerület egyik dinamikusan fejlődő luxus lakóparkjában volt a találkozó. Könnyen megközelíthető és egyszerű parkolás. Mikor érkeztem, már nem kellett parkolási díjat fizetnem.
  • Helyszín:

    A lakás új és nagy. Szépen berendezett, tiszta. A fürdőszoba zuhanykabinos, mindennel felszerelt és a baszóbával szemben volt. A tett helyszíne kényelmes, nagy franciaágyas hálószoba.
  • Hirdető külseje:

    Egybe részes fekete sexi dresszben fogadott. Igéző, mély barna szemek, karamellbarna bőr. Természetes, érzéki száj. Nagyon vonzó búgó hang. Formás popsi és édes kis cicik. Jobban tetszett élőben mint a képeken.
  • Action:

    Ajtót nyitott és behívott a hálószobába. Oda adtam a "virágot" majd átkosért a fürdőbe. Mikor bementem a szobába Ő még nem volt bent, így időt nyerve elhelyezkedtem az ágyon kényelmesen. Ekkor jött be és már le is vette a fogadó ruhát, pedig nagyon jól állt neki, de persze nem bántam, mert ami alatta volt még jobb volt... Mellém feküdt és már kezdeményezett is, óvatosan a szájába vette a szerszámomat. Finom puha és érzéki szájába azonnal megmeredtem és készen álltam egy hosszú fuvolaórára. Ő ezt élvezettel és nagyon finom technikával végezte. Mélyen bekapta, majd végig nyalogatta és a zacimról sem feledkezett el. Közben izgatni kezdtem a punciját kézzel, amit szemlátomást nagyon élvezett. 12 -15 perc után gumit húzott rám egy pillanat alatt (nagyon profi volt) és kérésemre bele ült. Forró, szűk, nedves puncija szorosan és finoman fogadta be a farkamat. Óvatosan indítottunk, közben simogattam a combját, nyakát és szopogatni kezdtem pici melleit. Gyorsult a tempó és apró mély nyögésekkel és mély tekintettel kísérte . Majd pózt váltottunk és egy mozdulattal a hátára fektettem, egyik lábát a nyakamba raktam és miközben diktáltam az ütemet ismét a csiklóját kezdtem izgatni kézzel. Ez nagyon bejött neki. Egyre inkább egymásra éreztünk. Közben a másik kezemmel a cicijét markoltam és a mutató ujjamat bedugtam a szájába. Azonnal kapcsolt és szopni kezdte az ujjamat, miközben a szemembe nézve élveztük egymást. Pár perces később mindkét lábát a nyakamba tettem és a csípőjét fogva ütemesen folytattuk. Oldalra fordítottam, fekvő helyzetbe én meg térdelve maradtam mögötte és közben a derekát fogtam, majd kértem, hogy forduljon meg és pucsícson. Nagyon formás feneke van. A hátulról történő folytatás már nagyon ütemes és erőteljes volt és így is élveztem el a gumiba. Kivettem az aktus után és azonnal segített levenni a gumit és megtörölgetni a falloszomat. Fürdeni mentünk egyszer, de külön fürdőbe. Mikor vissza értem vízzel kínált, majd felöltöztem és megköszöntem a csodás együttlétet. Ő is megköszönte és jelezte, hogy neki is jól esett.
    Kikísért, szép napot kívántunk egymásnak és eljöttem. 10/8 ajánlást adok neki. Mindenkinek ajánlom, aki egy gyönyörű, természetes lánnyal szeretne együtt tölteni egy kellemes órát mindenféle manír nélkül.
  • Elszámolás:

    Nem voltak extrák, mindent tartalmazott az ár.
  • Összkép:

    Nagyon tetszett és biztos vissza fogok még menni...
Happy Massage