• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az adatlapján láttam, hogy maradt még egy szabad időpontja. Az oldalon küldtem neki üzenetet, amire hamarosan kaptam pozitív választ. Így vtr-en lefixáltuk a találkozó időpontját.
  • Megközelítés:

    Kiváló, tömegközlekedéssel több opció is van, autóval érkezőknek pedig a GPSz tűpontosan megmutatja az helyet. Autóval mentem, Fanni által javasolt parkolót használtam, tényleg közel van a házhoz és az első 2 óra ingyenes.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, portaszolgálattal. Lakás, kis garzon, tiszta, jól felszerelt fürdővel, kádas zuhanyzási lehetőséggel. Az amerikaikonyhás szobában az mkevés bútor, az ágy kanapéágy, de jobb minőségű, nem nyikorog, kellemesen el lehet rajta férni.
  • Hirdető külseje:

    Átlag feletti magassága, kellemesen tunningolt cicik, vékony derék, és formás popsi és hosszú combok... a egyik kedvencem volt, ami a képekről hiányzik, a tetoválása. Említése szerint ez a diszkréció miatt van, de higgyétek nagyot dob a látványon. Aki szereti a formás, "fogni való" alkatot biztosan értékelni fogja.
  • Action:

    Részemről nem indult jól a dolog: sajnos egy apróbb malőr késve indultam illetve értem oda. Vendéglátóm egy bemutatkozó kézfogás és 2 puszi után közölte, hogy sajnos ma nem tudja a késésemet kopenzálni... Nem volt mit tenni, tudomásul vettem.
    Rövid, kellemes beszélgetéssel kezdődött a szeánsz. Dumcsi után kaptam egy törölközőt, indultam felfrissíteni magam. Visszatérésem után meztelenül fogadott, állva kezdtük megismerni egymást. Csókokkal, testre puszikkal, simogatásokkal kezdtünk. Rövid ideig aztán az ágyra invitált, ott folytattuk...Kellemes illata annyira beindított, hogy én szerettem volna a kényeztetést kezdeni... Finom, szűk punciját, popsiját kényeztetettem előbb szemből majd kutyus pózban. Miközben egyre nedvesebb környezetben találtam magam, kéjes és egyre érzékibb hangokkal is tudatta, hogy tetszik neki amit csinálok. Egy idő után úgy éreztem, hogy szerepet kellene cserélünk. Az ágyra feküdtem és oldalról érkezett felém.... a szerepcsere tökéletes volt: rövid idő után én kezdtem nagyokat sóhajtani az élménytől... hihetetlenül finoman és kitartóan csinálta..Nem kellett irányítani, kérni szinte olvasott a gondolataimban. Az élmény fokozásáért kértem, hogy jöjjön fölém, 69-ben folytatódott a történet. A kívánt hatás nem maradt el, hamar végem lett. Míg én levegőért kapkodtam még egy kicsit játszott a velem egykorúval, majd diszréten a kiment és a utódok a mosogatóban landoltak. Visszatérése után még egy jót beszélgettünk, majd egy újabb tusolás után öltözködni és távozni készültem. Maradandó élménnyel távoztam.
  • Elszámolás:

    A randi végén, öltözés után tettem a szekrényre, előtte meg sem említette. Extrát nem kértem, nem is tudom van-e.. Szerintem, amit kínál, ahogy csinálja az maga az Extra.(ez valszeg most egy plágium, de nem tudom jobban kifejezni)
  • Összkép:

    Egy kedves, vagány lányt ismerkednem meg, aki tökéletes partner volt az együttlétben és beszélgetésben is. A randi alatt végig úgy éreztem, mintha már régóta ismernénk egymást, pedig most találkoztunk első alkalommal. Köszönöm az élményt kedves Fanni.
Happy Massage