• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedvesem! Külön köszönöm a lila szalagot! Köszönöm, hogy kitartóan próbálkoztál a randi kapcsán és nem adtad fel, szerintem is nagyon jó kis randi lett. Remélem lesz még ilyen alkalom! Puszillak 😘

  • Egyeztetés:

    Régóta terveztünk már egy hármast Evelynnel és Zoéval, de mindig közbejött valami. De hát az álmainkat, ugye, sosem szabad feladni, nekifutottunk ötödjére is, és lett mindhármunknak megfelelő időpont. Evelyn lakása lett a bázis, itt jött létre végül a randink.
  • Megközelítés:

    Lényegében lehetetlen parkolni, vagy a BKV-t/taxit javaslom vagy a Szervita téri mélygarázst. Én az utóbbit választottam.
  • Helyszín:

    Már jártam itt, tehát most sem ért meglepetés: tágas lakás, nagy franciaággyal, mindenre alkalmas fürdőszobával. Van tükör is az ágy mellett a moziélmény fokozásához.
  • Hirdető külseje:

    Talán ez volt a negyedik vagy ötödik randink Evelynnel, amiből egyenesen következik, hogy szívesen járok hozzá. Zoéval is régről ismerjük egymást. Bár nagyon különböző típusok, mindketten igencsak tetszenek. Evelyn érett nő, tökéletes formájú mellekkel, homokóra rajzolatú testtel. A némiképp szigorú szemüveg még annál is szexisebbé teszi az arcát mint valójában. (Zoéról külön írok az ő beszijében.) Evy fekete fehérnemű szettben fogadott, Zoé pedig egy bőrtop szerű felsőben. Ezek aztán igen hamar lekerültek. Vicces, hogy ismerjük is egymást, és nem ez volt az első szex életünkben, mégis kicsit zavarban voltunk. De csak az elején.
  • Action:

    Tusolás után visszatértem a hálószobába. Amíg Zoé kiszaladt a mosdóba, Evelynnel csókolóztunk. Amire Zoé visszatért, a törülköző is lekerült rólam, és a zászló jelezte, hogy ideje kihajózni. Egy ideig állva ismerkedtünk a helyzettel, a lányok is simogatták egymást, de leginkább engem. Az ágyra kerültünk, ahol megterveztük a menetrendet. Az első felvonásban magam sem terveztem többet egy franciás ízelítőnél, de azt amennyire lehet elnyújtva. Nagyon hamar eljött a kedvenc részem, amikor a két lány egyszerre játszott a farkammal, és felváltva szoptak. Mivel tudtam, hogy mindketten akadémikusok lehetnének franciában, alig vártam, hogy egyszerre tegyék a dolgukat. Fenomenális volt, behunyt szemmel is tudtam, éppen melyikük nyelve fickándozik a makkomon. Mindkettejüknek viszonoztam, amit szájjal lehet, úgy éreztem, nem hiába. Végül Zoé szájában lett végem. Kis pihi következett. Előbb egy finom négykezes masszázst kaptam, közben jókat dumáltunk. Gyors frisstő tusolás után folytattuk a megkezdett utazást. Ekkor némi élesztés után a vegyvédelmi is előkerült. Mindkettejükkel dugtam többféle pózban is, és nem tudnám megmondani, kivel volt jobb. Teljesen más stílus, teljesen más testek és reakciók, de hármasban mégis elég tökéletes összeállítás volt. Előfordult, hogy amíg Evelyn fölém guggolt, Zoé a golyókat simogatta, de volt hogy az egyik lánnynal csókolóztam a míg alul a másikban jártam. Eltelt egy hát, és mostanra nem emlékszem, végül kiben mentem el. Mondjuk, elég orkánszerű volt, de azért nem jó, hogy romlik a memóriám. Hiába, meg kell ismételni.
  • Elszámolás:

    Előre rákérdeztem Evelynnél a csokor méretére. Több, mint amennyi kettejükkel külön-külön lenne, de úriember nem kérdez vissza. Megérte.
  • Összkép:

    Két tökéletes csaj, akikkel külön-külön is szívesen randizom. Hát még együtt!
Happy Massage