• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-egyeztetéses akció volt épp, így a rendszeren keresztül zongoráztam végig a hétvégi lehetőségeket. Sok-sok foglalt időpont után végül megadtam egy késő estit, amire kedvesen visszaírta, hogy akkor már nem dolgozik, de azonnal hozzátette azt is, mikor érhető el a lehető legközelebb. Így végül akadálymentesen meg tudtunk állapodni egy másnap délutáni találkozóban. Telefonon nyilván egyszerűbb lett volna (ha figyelem a villogó zöld jelzést, mikor érhető el), de gondoltam, adok egy esélyt a VTR-nek - és bejött.
  • Megközelítés:

    Sima ügy, egyértelmű címadás, világos feliratozás, szabad parkolóhelyek - minden adva van, hogy legalább két agysejt birtokában odatalálj. :)
  • Helyszín:

    Kiváló kilencemeletes, műmárvánnyal kirakott épület dupla lifttel, jó állapotú lakásokkal, ragyogó lokációval. A lakás maga folyosó végi, diszkrét. Nagyon ügyesen terelgeti a vendégeit a két lány, amikor szimultán dolgoznak. A szobában töltött idő alatt csak diszkrét mosogatás hangja hallatszott kintről, de egy lélekkel sem futottam össze Kirán kívül.
  • Hirdető külseje:

    A képeknek több mint megfelelő a látvány. Padlizsánszínű miniruha + strasszos tűsarkú + elbűvölő mosoly = a legszuperebb első benyomás. Kira arca és sokszor megénekelt mosolya elragadó, hosszú fekete haj, kék szemek, darázsderék, imádnivaló, tenyérbemászó cicik, gyönyörű láb - minden, amitől az ember közelebbi ismeretséget kíván.
  • Action:

    Vetkőzés + törölköző + zuhanyba kísérés után visszatértem a szobába, és a kérésemre megbeszéltük a technikai részleteket. Mélytorkos franciát kértem (extra #1), mert az nálam nagy-nagy kedvenc.
    Csókolózni kezdtünk, aztán lassan lehámoztam a ruháját, ő is a törölközőmet. A masszázságyon folytattuk az ismerkedést, ahol már csak egy csipkés fekete tanga volt rajta. Kértem, hogy álljon négykézláb, és hátulról kezdtem megszabadítani attól a bugyitól, majd ugyanígy maradva lassan beférkőztem a szeméremajkai közé, közben levettem a cipellőit, hogy ne zavarjanak a fordulásnál. Ennek a pillanata egy-két perc múlva jött el, folytattuk a nyelves csókokat, majd megkértem, hogy üljön át az ágyra és viszonozza az előbb történteket. Állati finom franciával kezdett, aztán szintén egy-két perc után megjött a kedvem, hogy mélyebben is megismerjem ezt a csodás szájat. Azt mondta, ahhoz le kellene feküdnöm, mert valószínűleg csak úgy fog sikerülni, de mire a mondat végére ért, már tövig a torkában voltam, ültében. "Vagy nem" - tettem hozzá meglepve, mire felkuncogott, én meg lefeküdtem vele 69-ben. Innentől csak azt sajnáltam, hogy nincsenek nagyobb tükrök (ez állítólag hamarosan megoldódik). Próbáltam lesni a combjai közül, hogy a szemem is befogadhassa azokat a hosszú-hosszú másodperceket, amikor elemi erővel letolta a farkamat a torkába, és lent tartotta. Mennyei! Sokszor és sokan kísérelték már meg velem a mélytorkot (és sokszor szembesültünk már a hosszból fakadó korlátokkal), Kirának ez egyáltalán nem okozott gondot. Jó néhány merülés után megkértem, hogy térdeljen elém, és úgy folytassa. Váratlanul ért a hatalmas robbanás, és azon nyomban megkértem, hogy nyelje is le, ha már ott van (extra #2). Csodás volt, ahogy utána is bent tartott még egy örökkévalóságnak tűnő ideig. Ezután egy diszkrét orrfújással rendezte magát.
    Kis beszélgetés és hosszú, finom, nyelves csókcsaták. Nemsokára eljött a második félidő, hosszan nyalakodtam és szopogattam a finom csiklóját, aztán azt kérte, hogy dugjam meg. Gumit húztam, és missziben kerültem fölé. Az elképesztően szexi lábain direkt nem időztem túl sokat, félretéve az erős lábfétisemet. Inkább hátulról is megcsodáltam a fenekét, aztán lovagolt egy sort. A második körben a fölém guggolós, erővel támadós formációt közel sem kívántam annyira, mint a közelhúzós, érzéki lovaglást, ezért inkább magamra fektettem így mozogtunk együtt. Majd megint megfordítottam, ekkor már hasra feküdt, párna a csípője alá, hogy kiemelje a fenekét, és fokozatosan emelve a tempót gyönyörködtem a hangjában. A robbanás így ért, ezután hosszan elnyúltunk és beszélgettünk tovább néhány valóban fontos dologról. Ez viszont már nem tartozik az action leírására.
  • Elszámolás:

    Az elszámolást én kezdeményeztem, végül két extrával mínusz VTR kedvezménnyel kalkuláltuk ki az összeget.
  • Összkép:

    Kira nagyon ért ahhoz, hogy olyan benyomást keltsen, mint akivel tizenöt éve ismerjük egymást. Óriási nyitottsága van, jó vele beszélgetni (is), és ahogy látom, nagy szíve is van. Drukkolok neki, hogy megtalálja a számítását!
Happy Massage