• Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Drága Edvward69!
    Köszönöm szépen kedves és elégedett szavaidat,mindig örülök a látogatásodnak!(Te még szerencsés voltál
    hogy még a régi tiszteletdíjon tudtalak fogadni!)
    Várlak vissza sok szeretettel!
    Millió puszi!
    Mesia

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, felvette még pont, ugyan is jöttek hozzá, majd mivel nem tudunk mindent megbeszélni (kérdeztem pár dolgot, hogy mit lehet, mit szeretnék stb) visszahívott amint tudott és akkor fixáltuk az időpontot is.
  • Megközelítés:

    Béke térhez közeli kis utca, könnyű megközelíteni bármivel és parkolni is relatíve könnyű volt, bár vasárnap volt és "alig volt" parkoló hely. Az utca jellegéből adódóan úgy éreztem, hogy eléggé inkognitóban tudom megközelíteni és tudok bejutni a házba.
  • Helyszín:

    A lakás és az egész társasház nagyon szép, modern és új. Ami minket jobban érint, mint pl higiénia: minden rendben volt, rend és tisztaság fogadott, friss törcsit kaptam és tisztálkodási szerek széles választéka fogadott zuhanyzáskor.
  • Hirdető külseje:

    Mesi korához képest bombasztikus, szerintem sok 10-15 évvel fiatalabb nő megirigyelné. Gyönyörű arc, bomba test, elképesztő jó cickók. Képek persze nem frissek, de a lényeget jól tükrözik szerintem, viszont sajnos Ő magát egy kissé alul értékeli, ami szerintem nagy kár.
  • Masszázs:

    A masszázs egy hagyományos átgyúrós teljes test masszázs volt, szerintem teljesen szakszerű, már amennyire engedtem kibontakozni Mesit, mivel a masszázst tulajdonképen egy köztes töltelék programnak kértem két levezetés között :) szóval próbáltam motiválni, hogy csak a lényeges területeket gyúrja meg kicsit, aztán térjünk vissza a lényegre :) egyébként masszázs ágyon csinálta, közepes erősséggel vmilyen masszázs olajat is használt, számomra tökéletes volt, megkaptam amit akartam masszázs szempontból is.
  • Kényeztetés:

    Két kényeztetést beszéltünk meg, egy az elején és egy a végén: hát őszintén szólva Mesi számomra olyan izgató, hogy legszívesebben csak kényeztetésre mennék hozzá, de így hogy már a rózsaszín oldalon van, be kell érnem a masszázs program köré épített le és felvezetésekkel.. Már amikor megérkeztem és elkezdtünk beszélgetni akkor meredezett a répám, alig tudod elküldeni zuhanyozni, mert már ott kértem, hogy engedje megtekinteni az ikreket és a popsit, melyeket sajnos régen láttam .. Szóval 1. akció a zuhany után, Mesi ül az ágyon és a kezébe adtam a férfiasságom és szépen, profi kézimunkájával sok olajjal szép lassan, a farkammal a cicijét sokszor érintve juttatott a csúcsra.. huhhhh Meg is jegyezte, hogy nagyon sok anyag jött, hát mondtam, elképesztő izgató ahogy veri a farkam... ezek után jött a fent megírt masszázs, majd " kipihenten " jött a következő kör, ugyan ott és ugyan abban a " felállásban ", csak persze egy kicsit lassabban értem el véghez. Közben kértem, hogy kicsit növeljük a távolságot a mellei és a farkam között és nézzük meg milyen messzire tud lőni velem, és hát elég jól sikerült a mutatvány, ami még engem is meglepett, második kör lévén.. Majd beszélgetés, fürdés újra és gyors öltözés után fájdalmas búcsú. Kár, hogy nem lehet hazavinni Mesi..
  • Elszámolás:

    Előre a konyhapultra ( el is hangzott, hogy a visszaélések miatt már nincs utólagos), természetesen minden a megbeszéltek szerint. Semmi extrát nem kértem, nem is tudom, hogy van e..
  • Összkép:

    12 éve mindig ugyan olyan vonzó és erotikus, szerintem az oldalon az egyik legjobb, nagy kár, hogy már a rózsaszín térfélen van! Biztos, hogy megyek még, amit akartam azt maximálisan megkaptam, persze tudtam h mire számíthatók, nekem sokadik alkalomra is nagyon bejött, megunhatatlan.
Happy Massage