• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csak úgy felhivtam,mert kellett egy kis kényeztetés és mázlim volt, pont ráért. Ritkán fordul elő, de most bejött. Már gurultam is hozzá.
  • Megközelítés:

    Boráros tér közelében, a környező utcákban lehet parkolni, még ha nem is mindig egyszerű. Ház elől telefon, kapom a csengőkódot, nyílik a barna kapu és behaladok.
  • Helyszín:

    A lakásba lépve a legmeglepőbb dolog, az ajtóra belülről felapplikált hangszigetelő szivacs, a jó oldala, hogy ügyelnek a diszkrécióra. Az előszobából 2 szoba, a fürdő és a konyha nyílnak. Még régebben jártam a jobb oldali szobában, de újabban mindig a bal volt a fogadó helyiség. Most is ide vezetett be kedves vendéglátóm. A szobában egy régi szekrénysor, egy nagy fotel, a lényeg, a 180 cm (vagy 200) széles matrac és egy kis asztal található. A fürdőben többféle tusfürdő és szájápolási szerek. Legutóbbi látomgatásomhoz képest a törülközőket lecserélték. Plusz egy pont. :)
  • Hirdető külseje:

    Tina a képeknek abszolút megfelelő hölgy, akinek az arca nekem kifejezetten bejön. Nem a klasszik szépség, hanem az, akiben ott lakozik a pajkosság ördöge és ha egyszer kibújik, akkor annak csak jó vége lehet. Egy kis erotikabomba.
  • Masszázs:

    Sokat időt nem töltünk felesleges dolgokkal, gyors vetkőzés, türcsi, pancsi. Visszaérve a szobába nincs som időm gondolkodni, máris belép falatnyi fehérneműben. Pár udvariassági kérdés és már csókolózunk is. Közben magától megszabadul a melltartótól, így a ciciket is csókolhatom, amit örömmel fogad. Pár perc múlva vízszintesbe támad kedvem helyezkedni, felkapom a kis hölgyet és a matracon landolunk. Fölém keveredik, folytatódik a nyál csere és a cicik izgatása. Szintet lépünk és ő csókolja testemet haladva meredező tago a felé. Mikor odaér nem rest rácsuppantani. Aztán nagyon finom ápolásba kezd, zacsit is kellően össze nyálazva. Kőkemény farkamat lágyan veszi ajkai közé, finoman cuppogtatva, lassan fokozva a mélységi szintet, aminek a vége egy szinte tökéletes DT. Aztán megint csak a felső régióval játszik legnagyobb örömömre.
  • Kényeztetés:

    Ezzel a variálással elvan egy ideje és érzem, így hamarabb véget érhet a műsor, mint szeretném, ezért felülök csókra hozzá. Imádom csókolni, mikor lucskos a szája a szopástól. Átfordítom és birtokba veszem a testét. Halk nyögdécseléssel fogadja cickói kényeztetését. Majd haladok tovább. Bugyi még rajta, de már nedves, ahogy finoman félrehúzom kézzel és besimítok a csupasz punciba. Ekkor már emelgeti a csípőjét én pedig értem a jelzést és megszabadítom bugyijától és számra veszem az édes nedűt csepegtető finom kelyhét. Közben hajtogatom ide-oda, szájjal-kézzel kényeztetem, meg is lesz az eredménye, hullámzik a kéjtől kívánatos teste. Mikor lenyugszik összebújunk genitáliáink finoman össze érnek és a dörzsölés mindkettőnknek további örömöket okoz. Egyszer csak újra rákívánkozik a brére, hanyatt lök és újra szopásba kezd. A már ismert műsort adja elő, csak most intenzívebben. Először oldalról így közben kézzel elérem a még mindig nedves punciját és élek is a helyzettel. Később csak rám koncentrálna, ezért lábam közé fekszik szemből és így szopja tovább változatosan a farkamat egyre gyakrabban mélyre engedve és ott tartva. Csináltunk még egy helycserét, ő újabb orgazmust élt át, én pedig örömmel konstatáltam, hogy Tinának megint jó volt. A befejezés úgy történt, hogy álltam, ő pedig térdelve repített a csúcsra. Ajkai fogságából csak az utolsó lüktetés után engedett el, pedig elég sok fiatal szaladt szét, de parádésan állta a rohamot. Kidőltem, ő eltakarította a romokat és mellém bújt. Jutott még időnk némi simizős beszélgetésre, majd zuhanyoznom kellett.
  • Elszámolás:

    A másfél órás csokor tartalmaz mindent, amit lehet ezen a helyen. Az NFVSZ extra egyedül.
  • Összkép:

    Kellemes kis erotika bomba a csaj, öröm kényeztetni, meg is hálálja. Első találkozásunkra vissza gondolva sokat fejlődött a technikája.
Happy Massage