• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szexpartner lányokhoz ritkán látogatok el, azonban Lottinál már korábban sokat jártam, legfőképpen a védjegyéül is elhíresedett nyelves popsikényeztetése miatt. Most is ezért vettem felé az irányt. Telefonon könnyen elértem, ahol szerenécsmre tudott még időpontot adni nekem aznap.
  • Megközelítés:

    Bp. XI. kerülete, BKV és gépkocsival is könnyen megközelíthető a helyszín. A megadott cím számomra egyértelmű volt, illetve korábban is jártam már itt nála.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ingatlan, ezzel párododó modern berendezés. A fürdőval sincs gond, tusfürdő választék is van bőven.
  • Hirdető külseje:

    Képeken látható Lotti testalkata, mely élőben is visszaköszön. A megadott adatok szerintem kissé eltérnek, talán ideje lenne aktualizálni. Lotti életkora szerintem már jóval közelebb van a 30-hoz mint a 20-hoz, de ez nem jelent sokmindent. Magasság, súly szerintem helytállóak lehetnek. Arcra nem címlaplány, de nem fog senki elmenekülni tőle emiatt.
  • Action:

    Korábban többször voltam már Lottinál, és most is a popsikényeztetése miatt érkeztem. Szerintem az elmúlt évek alatt kicsit kezd kiégni már, így elegendő a fél órás program, amit viszont maximálisan iygekszik a vendég kedvében járva teljesíteni. Gyors tusi, majd kezdünk is bele. Pár apró csók hangolódásként, majd egyből szájába is vesz, és elkezd szopni. Lábaim közé koporodik és lábaim felolva elkezdi nyelvével az ánuszom kényeztetni. Imádom ahogy csinálja, ő pedig azt imádja hogy ez a férfiakat beindítja. Közben kezeivel veri a farkam, illetve néha felfön és jó mélyre leveszi pár bólogatásra, majd vissza a popsimhoz újra. Nyelvével nem csak a környéket nyalja, hanem keményen belenyal az ánuszomba, és bedugja a nyelvét. Aztán javaslatára megfordulok, és négykézlábra ereszkedek, ő pedig úgy kerül mögém és így folytatja popsim kényeztetését. Kezével közben gyakran rámmarkol, és hevesen veri a farkam. Rákérdez, hogy esetleg húzzunk-e gumit, szexeljünk-e, de nem igénylem most a szexet, sokkal jobban felhúz a popsi kényeztetése, illetve szopása. Mikor már kezdett kicsit fáradni, és időnknek is a vége felé jártuk, akkor eléálltam és 2 perc intenzív szopást követően jó nagy adagot élveztem az szájába, amit maradéktalanul lenyelt.
  • Elszámolás:

    Korrekt. Erre csak ennyit tudok mondani. Nyilvánosak a rózsaszállak, melyek a helyszínen sem térnek el. Popsikényeztetés, NFVSZ és lenyelés is alap ahogyan azt hirdeti is.
  • Összkép:

    Ritkán járok szexpartner lányokhoz, évente 1-2 alkalommal maximum, mivel ami kell nekem, azt a masszázs lányoknál maximálisan meg szoktam találni. Azonban Lotti popsikényeztetése mindenképpen megért évente egy talákozót nekem. Akik hasonó perverzitással rendelkeznek, nekik bátran ajánlom Lottit, nem fognaj csalódni benne.
Happy Massage