• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn hívtam Lilit délután. Második hívásra értem el. NAgyon kedves volt a telefonba és mindenről tájékoztatott. Megbeszéltük a Kedd 11 órát, de kérte, hogy reggel erősítsem meg egy sms-el. Kedd reggel írtam egy megerősítő üzenetet és ő azonnal vissza írt, hogy tudok esetleg előbb menni? - így fél órával előrébb került a randi.
  • Megközelítés:

    A parkolás könnyű volt, mert sok szabad parkoló volt, bár én motorral voltam. A ház egy újépítésű épület utolsó lépcsőháza. Könnyű volt megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás új és tiszta volt. A fürdőszobában kád - zuhanyfüggönnyel. Tusfürdő, szájvíz és tiszta fürdőlepedő előkészítve. A lakásban más is jelen volt, de nem találkoztam vele csak halottam. Ezért nem volt zavaró. A szoba kicsi volt, világos, tiszta és egy matrac volt az ágy. A matrac mellett tükör volt fektetve a falhoz támasztva amiből mindent lehetett látni ...
  • Hirdető külseje:

    A fotók teljesen valósághűek. Szinte mondhatni aznapi képek. Szép arc, fiatal, feszes formás test. Csipkés egyberészel alsóneműben fogadott. Nagyon gyönyörű látvány volt.
  • Action:

    Megérkezésemkor Ő nyitott ajtót. Megpuszilt és bekísért a szobába. Oda adtam a"virágot" és levetkőztem. Megmutatta a fürdőt és bement a szobába. Zuhany után az ágyon fogadott. Kérte, hogy feküdjek le, finoman simogatni kezdett, majd mélyen bekapta a farkamat. Kértem, hogy vegye le a fehérneműjét és megkezdődött a francia lecke. Közben a punciját kényeztettem kézzel. Csodás eredeti melleit sem hanyagoltam, nyalogattam, szopogattam .... Majd kértem, hogy adja fel a gumit. Ekkor segítséget kért és a gumit én húztam fel. Majd kérésemre beleült és lassú finom csapómozdulatokkal kényeztetett tovább. Közel hajolt és formás mellei közben a számban voltak. Gyorsult a tempó, majd pózt váltottunk a kérésemre és én kerültem felülre. A lábait felhúztam és közben fél kézzel a csiklóját kényeztettem. Közben kérdezett, hogy elégedett vagyok mindennel? -és próbált minél inkább a kedvemre tenni. Újabb pózváltás és hátulról, térdelve folytattuk. A tükör az ágy mellett mindenre rálátást biztosított. Feszes, kemény popsiját markoltam, miközben hátulról egyre erősebben és gyorsabban farkaltam és így is élveztem el.
    Kimentem zuhanyozni és mire vissza jöttem hozott nekem egy pohár vizet. Érdeklődött, hogy milyen volt nekem és látszott, hogy tényleg érdekli és nem csak megjátsza magát.
    Ezt követően elköszöntem tőle, kikísért és eljöttem.
  • Elszámolás:

    Nem voltak extrák minden benne volt az árban. Nagyon jó barátnő feeling!!! 7/10
  • Összkép:

    Összegezve, nagyon kedves és figyelmes. A sex finom és hosszú volt. Minden percét élveztem. Mindenképp vissza fogok még menni Lilihez.
Happy Massage